GURUR MU AŞK MI?

6 1 0
                                    

Karne günü geldi. Hazırlanıp okula gittim. Berkle Sena ciddi bir kavga etmiş. Berk biraz üzgün. Karneside fazla iyi değil. Okulun en başarılı sınıfı olarak kürsüye çıktık. Ve Berk'in o anki bize bakışlarını unutamıyorum. Çok üzdü o bakışları. Ama belli etmemeye çalışıyordum. Madalyamızı aldık ve girdik sınıflara... Karnemizide aldık. Giderken Sena teyzesine gidecekmiş. Onun yerine bize gelmesini teklif ettim. Annem aldı bizi götürdü eve... Sonra Atakan aradı. Geliyoruz dedi. Berkle Can markete girmiş. Burakla Atakanda bizim yanımızda ben bu ikisini gördüm. Yani Berk'le Can'ı. Ama bozuntuya vermedim. Ve bir anda bir ses geldi. Bıraak diye. Berk'in sesi olması lazımdı. Can onu iterek yanımıza getirdi. Ve ikiside birbirinin yüzüne bile bakmadı. Sonra eve gittik. Evdeyken barıştılar ve yeniden ayrıldılar. Ve Sena teyzesine gitti. Bugün böyle bitti.
1 hafta sonra...
Bugün Ankaraya gidiyorum. Hiç gitmek istemiyorum. Çünkü dudaklarım çatlıyor, ellerim soyuluyor... Vb. olaylar oluyor. Berkle artık en geç gece saat 1'de bitiyor. Çünkü herkes o saatte uyuyor.
Berk, 2 haftadır girmiyor.
Atakanla telefondan konuştuk. Ve bacağını incitmiş. Üzüldüm. Neyse. Berk girdi sonunda. Bol bol konuştuk. Bayramda babam geldi. Ve babamla ben İstanbul'a döndük.
Döner dönmez babaannem geldi. Ve babaannemin evine giderken. Berk bana bişey söyleyecekti. Ama son anda vazgeçti. Ve gitmeden önce tam 1,5 saat konuştuk. Nedense onla telefondan konuşurken bi mutlu oluyorum. Pozitif enerji geliyor. Babaanneme geldim...
5 gün sonra...
Berk, bana bir eşek şakası yaptı. Ödeşmemiz lazım diye düşündüm. Ve babamla bir şaka yapmaya karar verdim. Babamla konuşuyormuş gibi mesajlar attım. Ses at dedi. Babam benim dedi. Babamın sesi biraz farklı geldi. Ve Berk korktu. Sonra ben kemdi adıma yazmaya başladım. Ve dedimki babam benle markete geldi dedim. Dedem yapmış olabilir dedim. Dahada korktu. Ahahahaha.
1 gün sonra...
Berk, bana birşey söyleyecek ama utanıyormuş. Kuzeni biz telefonla konuşurken laf atıyor. Bu arada Senayla Berk, tamamen bağlarını kopardı. Ayrıldılar. Ve Berk hiç üzgün değil. İlginç. Sena bir fotoğraf koydu. Fotoğrafın altına "Mesafeler bizi ayırdı" yazdı. Berkte bunu yanlış anladı ve bana mesaj attı. "Merak etme Meltem. Birdaha arkadaşlığınızı bozmayacağım. Birdaha da konuşmayalım. Hoşçakal." Gibi birşey yazdı. Yapma Berk dedim. Cevap vermedi. Ağladım. Hıçkıra hıçkıra ağladım. O da pişman oldu. Ve çok ama çok özür mesajları yazdı. Kabul ettim. Ve sonra bu gece bir olay yaşandı. Ben Avrupa yakasındayım diye burada fazla bir olay olmasada Anadolu yakası karışmış. Berkle ben ölüm korkusu yaşıyoruz o anda ve itiraflarımızı ettik. Telefonla konuşurken Berk bana dedi ki "Kuzenim benim sana aşım olduğumu iddia ediyor." Güldüm "Evet dışardan öyle görünüyor" dedim. Çünkü Berk, beni Yengem diye kaydetmiş ve sürekli mesajlaşıyoruz. Ablaları bizle dalga geçiyormuş. Aşk-ı Memnu diye... Neyse konumuza dönelim. Konuşmayı kapadık ve mesajlaşmaya başladık. Berk dedi ki "Ben senden hoşlanabilirdim ama hoşlanmıyorum çünkü Sena ve Atakan var..." İnanamadım. Şaşırdım. Hemen Berk'i aradım. Ve bende ona itiraf ettim. Ama demeden önce "Beni seviyor musun?" Dedim. Cevap vermedi. Bende ona dedim. Ve gerçekten ikimizde o an çok utandık. Ve korkuyoruz. Konuştuk. Lui'yi gezdirdiğim anın fotoğrafını çekmiştim ve bunu Berk'e gönderdim. Dedi ki "Umarım birgün o elini tutabilirim..." Ve bana bir soru sordu "Sen Atakanla sevgiliyken beni seviyor muydun?" Cevabım "Evet ilk günler seviyordum. Ama ümidim yoktu." Berk'te dedi ki "Bende seni Senayla sevgiliyken seviyordum." dedi. O an hem ağlıyorum hem gülüyorum. Çok farklı duygulara girmiştim o an... Ve çok gürültü vardı. Babaannem hadi yat dedi. Berk'e dedim ki ben yatıyorum. İyi geceler. O da dedi ki "Ben daha yatamam çünkü burada çok ses var." Bende " Tamam o zaman ben 15, 20 dakikaya gelirim. İyi geceler." dedim. O da "Ben seni bütün ömrüm boyunca beklerim" gibi birley söyledi. 1 saat sonra heyecandan karnım ağrıyor, Berk'i yanıma istiyorum. Ve ona mesaj attım. Seni istiyorum diye. Kıyamam canım hemen gördü "Doğruyu söylemem gerekirse bende seni istiyorum..." Dedi. Sabah oldu. Bitanem çok az uyumuş. Konuştuk ve dedi ki "Ben senle mutlu olmak istiyorum..." Off ağlamak istiyorum. Evde olsam gelirdi yanıma doya doya kokusunu çekerdim içime... "Bende senle" dedim.

GÖNDERİLMEMİŞ MEKTUPLARWhere stories live. Discover now