ONU ANLIYORUM...

6 1 0
                                    

Bugün Türkçe hocasıyla 4 ders işleyeceğiz. Evet yanlış okumadınız tamı tamına 160 dakika... 2 ders Türkçe, 2 ders drama.
Bugün okula giderken F sınıfının önünden geçtim. Atakan'da oradaydı. Kapının önünde gelmemi bekliyor. Geldiğim zaman gülümsedik. Ve gittim sınıfa. Sonra Berkle Sena yine kavga etmiş. Aslında Berk'i anlıyorum. Şöyle anlıyorum, Berk, daha güvenli bir ilişki istiyor. Ama bu onların ilişkisinin güvensiz olduğu anlamına gelmesede onu az çok anlıyorum. Ama Senada benim en yakın arkadaşım ve onuda anlıyorum. O da kendisine güvenilmesini istiyor. Ah bu SeBe'yi karadüğüm ilişkisi olduğu apaçık ortada. Neyse ilişki arasına girmek bana düşmez. Sena, Berk'e trip atıyor. Berk bunu bana anlatıyor. Atakan bunu kıskanıyor. Ve Atakan'da Berk'e trip atıyor. Çocuğun bana bakışı sanki ev kedisiyken sokağa terkedilen yavru kediler gibi bakıyor. Ağlamamak elde değil ama ağlamadım. Neyseki...Off herşey karıştı. Zelihaya Canlar oyun oynamış sanırım. Ve ayrılmışlar. Zeliha sürekli ağlıyor. Sena onu sürekli teselli etmeye çalışıyor.
Sınıflar karma yapılacak. Berkler sürekli bizim sınıfa giriyor. Aralarından biri maymun gibi sıradan sıraya atlıyor. Şimdi Berk beni Atakan'ın yanına oturmam için zorluyor. Bende inat ediyorum. Ama oturdum. Senayla barıştılar ve onlarda önümüze oturdular. Sonra hoca geldi. Bana bakıp güldü bende dedim ki "Kendimi evlilik programında gibi hissediyorum." Dedim. Hoca ve diğerleri güldü.
2 ders sonra yine zorladı e yine inat ettim. Sonra "İyi ne yaparsan yap."dedi. Ve oraya oturdum. Şaşırdı. Ve kafamı onun omuzuna koyduğumu görünce Senaya gösterdi "Bak!" Sena aldırış bile etmedi. Berk koşup ağlamaya başladı. Off üzülmedim değil. Berk telefonla konuştuğumuz zaman Senayı hep kendini düşüyormuş gibi anlattığı için bende Sena'nın nasıl biri olduğunu düşünmeye başlıyorum. Şimdi çocuk ağlıyor. Yanına gittim. Teselli etmeye çalıştım ama Atakan kıskandığı için beni sınıftan çıkardılar çünkü 1 kız 3 erkek ve bende olsam kıskanırdım Atakan haklı olabilir...
Senanın yanına gittim Senada ağlıyor. Bu aşk gerçek değil. İkisininde üzülmesini istemiyorum. Okuldan eve giderken yolun yarısında yine bunlarla gittim okuldan biraz uzaklaşınca beni gönderdiler gitmemi beklediler. İlerlerim gelmeye devam ettiler. Sonra Berk'in ayağına yine kramp girmiş ama Atakan onu zorlamış. Bekledim onları e beraber gittik. Bizim orada olanbir süpermarkete girdik. İlkokul arkadaşımı gördüm. Kız adımı unutmuş. Gülüştük ve "Tuana" dedim. Naber derken Berkler geldi. Sonra dondurmamı alıp sıraya geçtim. Tuanalar gitti. Berk'e ilkokul arkadaşım olduğunu söyledim. Sonra tam marketten çıktık. Annem ve kardeşim. Annem dedim. Hemen Berk döndü. Yol soruyormuş gibi yaptım. Berk diyorki "Tanışıyor muyuz?" Bende "Hayır ama..." Diye devam ettim. Sonra gittiler bende eve girdim.

GÖNDERİLMEMİŞ MEKTUPLARWhere stories live. Discover now