BÖLÜMLER KALDIRILDI

338 63 16
                                    

Merhaba canlarım bildiğiniz üzere BAŞKAN kitap olacağı için bölümlerin kalkması gerek. Okuyamayanlar için bu son fırsat. Başkanın akşam saatlerinde tüm bölümlerini kaldırıyorum. Yetişemeyenler de üzülmesin. 

Başkanın heyecanlı gidişatı şaşırtan bir final yapacak

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Başkanın heyecanlı gidişatı şaşırtan bir final yapacak. Kitabı okuduğunuzda muhtemelen "hadi canımmm" gibi bir ifade de bulunacaksınız.  Tüm okurlarımın tek tek son sayfayı okuduklarındaki surat ifadelerini görmek isterdim. :D 

Daha öncede bahsettiğim gibi kitabım Cenevre Fikir Sanat yayınevi tarafından çıkarılacak. Tahmini ay sonunu bulur belkide 2017'nin ilk günlerinde BAŞKAN elinizde olur. 

Ben beklediğinize değeceğini düşünüyorum umarım sizde benimle aynı fikirde olursunuz. :)Neyse lafı çok uzatmadan sonuca bağlayayım özellikle son zamanları çok kara olan 2016'nın kendisiyle birlikte tüm kötülükleri götürmesini temenni ediyorum. 

2017 güzel mucizelere tanıklık edeceğimiz fantastik bir yıl olsun. Ülkemize barış, huzur, sevgi ve güç getirsin.

Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet yakınlarına ve ülkemize başsağlığı diliyorum.

2017 benim ve tüm okurlarımın yılı olsun. Sevgiyle kalın :)

 Sevgiyle kalın :)

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.
You've reached the end of published parts.

⏰ Last updated: Dec 12, 2016 ⏰

Add this story to your Library to get notified about new parts!

DEHR/Kanat Efsanesi Serisi (kitap olacak)Where stories live. Discover now