Bölüm 3 -Melektim-

2.8K 879 48
                                    

Başkan her şeyi hatırlıyordu. O an zaman dursun, her şey dursun istiyordu. Düşünmeye ihtiyacı vardı. Nira'nın yüzü başkanı kendine getirmişti. Nira için vazgeçmişti hayatından. Başkan gördüğü rüyaları ve yatağının üzerinde bulduğu kuş tüyünü artık anlayabiliyordu. 

"Melektim" dedi başkan.

 Yukarıdan aşağıyı izlediğinde oluşan his artık anlam buluyordu. Taylor insanları merak etmiş, onların koşturmalı dünyası ilgisini çekmişti. İnsanları garipsiyor anlamakta güçlük çekiyordu. Nira'yı ilk gökyüzünden görmüştü. Bir melek olduğu için insanların hislerinin kokusunu alabiliyordu. İnsanların duyguları değişkendi ve kokuları da değişiyordu. Hissettiklerine göre kokuları değişiyordu. Nira'yı onlardan ayıran ve fark edilmesini sağlayan hiç değişmeyen bir kokusu vardı. Hüznün taşıdığı bu koku Nira'ya çok yakışsa da, Taylor onun üzgün olmaması gerektiğini düşünüyordu. Taylor Nira'yı istemsizce izliyor ve onun büyüsüne kapılıyordu. Artık tamamen tek kişilik bir aşka tutulmuştu. Kabullenmesi zaman alsa da olmuştu bir kere. Defalarca bunun çok saçma olduğunu hiçbir meleğin insana aşık olamayacağını düşünse de, içindeki bir yere anlatamıyordu bunu.

Dünya ya ineli Üç sene olmuş, resmen insana benzemeye başlamıştı. Üç sene boyunca kendi aleminden kimseyle görüşmemişti. Onu aramaya gelmişler miydi bilmiyordu. Belki de kanatlarını hiç açmadığı için onu bulamamışlardı.

Taylor'ın hafızasıyla birlikte Nira'ya olan aşkı da geri gelmişti. İnsanların değimiyle karşılıksız bir aşka tutulmuştu. Karşılıksız aşka tutulan bir melek kulağa komik gelebilirdi. Ya da Nira onun deli olduğunu düşünebilirdi.

Şimdi bunları düşünmek istemiyor, sadece onun yüzünü gözlerinin önüne getirerek onu düşünmek istiyordu. Nira'nın gün ışığı kadar parlak saçları, Kar gibi beyaz pürüzsüz bir teni, belirgin yüz hatları, Koyu yeşil gözleri, gülünce sol yanağında çukur oluşturan bir gamzesi vardı. Gamze kas bozukluğundan meydana gelse de, Nira'nın  yüzün enfes görünüyordu. 

Taylor hafızasının gerine gelmesine sevinmişti. Ama hafızasının ne kadar bir kısmı geri gelmişti?

...

Bölüm kısa ama önemli noktalar var.

LÜTFEN DESTEK İÇİN OY VE YORUMLARINIZI ESİRGEMEYİNİZ.



DEHR/Kanat Efsanesi Serisi (kitap olacak)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin