Bölüm 5 -Boşluktan çıkış-

2.3K 773 30
                                    

Bölüm şarkısı Hypnogaja - Here Comes The Rain Again

Taylor hafızasının geri gelmesi ile hayatının anlamını tekrar kazanmıştı. Hafıza insanlar için her şeydir. Anıların depolandığı yerdir. İnsanların dünyasında yaşayan bir melek dahi olsan anıların olmadan boşlukta hissedersin. Nihayet içinde ki derin boşluklardan kurtulmuştu. Yarattığı sahte kimliğinin dışında ki gerçek kimliğiyle yüzleşmişti. Ne kadar mutlu da olsa bundan sonra ne olacaktı. Sadece aşkı yüzünden gelmemişti dünyaya. Asıl amacı Nira'yı korumaktı. Hafızasını kaybetmesini hiç hesaplayamamıştı ve kim bilir üç yıl içinde Nira'ya neler olmuştu.

 Hafızasını kaybetmesini hiç hesaplayamamıştı ve kim bilir üç yıl içinde Nira'ya neler olmuştu

Ups! Gambar ini tidak mengikuti Pedoman Konten kami. Untuk melanjutkan publikasi, hapuslah gambar ini atau unggah gambar lain.

Onu nasıl koruyabileceğini düşünüyordu. Tehlikenin sadece küçük bir kısmını biliyordu ve arka yüzünde neler döndüğünden Taylor'un dahi haberi yoktu. Tek bildiği Nira'nın peşinde gölge gibi takip eden karanlığın olduğuydu.

Melek olduğu için ona bahşedilmiş yetenekleri vardı. Belki bunları kullanarak onu koruyabilirdi ama Taylor'unda sınırları vardı. Üstelik üç sene boyunca yeteneklerini ve kanatlarını hiç kullanmamıştı. Önce biraz alıştırma yaparak üzerinde ki pası atması gerekiyordu. O kadar sene sonra kanatlarını açınca ne olacaktı acaba? Onu bulup, alıp geri götürmek için gelebilirlerdi. Nira'nın güvende olduğuna emin olmadan buna izin veremezdi. Onu terk edemezdi. Üstelik kavuşamadan terk etmek olur muydu? 

Taylor'un keskin duyuları Nira'yı bulmasını kolaylaştıracaktı. Onunla nasıl iletişime girmesi gerektiğini bilmiyordu. Hangi sebeple karşısına çıkmalıydı?

"Ya her şeyi planlamalı ya da akışına bırakmalıyım" diye mırıldandı.

 Tüm yasaklara rağmen gözünü karartıp dünyaya indikten sonra insan gibi yaşamını sürdürmüştü. İşler değişti çünkü gerçeği biliyordu. Taylor için insan olmadan, insan olmak artık zorlaşacaktı. Kafasındaki sorunları bir kenara bırakıp Nira için harekete geçmeliydi. Bunun için önce onun yer tespitini yapması gerekiyordu.

Nira'nın frekansına odaklanıp bulunduğu yeri analiz etmeye çalıştı. Artık ondan nasıl uzak kalabileceğini bilmiyordu. Üzerini değiştirmek için yatak odasına gitti. Dolabının kapağını açtı içinden düz beyaz bir tişört ve koyu renk bir pantolon aldı. Üzerini giyinip dışarı çıktı. Hem yürüyecek hemde Nira'nın olduğu yeri bulmaya çalışacaktı.

Elleri cebinde yürürken Nira'nın frekansına odaklanıyor ve keskin duyma yeteneğiyle onun sesini diğer seslerden ayırt etmeye çalışıyordu. Yeterince yoğunlaştığı zaman çok uzaktaki kokuları bile alabiliyordu. Nira'yı ararken bir anda korku kokusu aldı. Bu Nira'dan geliyordu ve Taylor hiç iyi şeyler hissetmiyordu. Genç kız belli ki tehlikedeydi. Hemen ara sokaklardan birine geçti ve kimsenin görmediği bir yerde üç sene sonra ilk kez kanatlarını açmaya karar verdi. Derin nefes alarak kanatlarını açtığını hayal etmesi yeterliydi. İlk denemede başarısız olmuştu. Belki de duyduğu endişelendi. İkincisinde büyük bir gürültüyle kanatlarını açmayı başardı. Analiz ettiği yöne doğru hızlı bir şekilde yükseliş yaptı. Aşağıdan gözle görülemeyecek kadar yukarıya uçtuktan sonra hızlı bir şekilde uçmaya devam etti. Çok uzak olmadığı için iki dakikadan kısa bir süre içinde Nira'nın bulunduğu yere gelmişti. Burası bir binaydı. Çok hızlı uçtuğu için biraz yorulmuştu. Binanın çatısına inmek zorunda kaldı. Gizlice çatıdan binaya giden girişi buldu. Nira'nın kokusu binaya girdikten sonra daha da yoğunlaştı. Onu başkalarından ayıran kendine has kokusu sayesinde Taylor 4.kattaki Nira'nın dairesini kolaylıkla buldu ve dairenin hemen ziline bastı.

....

Yorumlarınızı ve oylarınızı bekliyorum :)



DEHR/Kanat Efsanesi Serisi (kitap olacak)Tempat cerita menjadi hidup. Temukan sekarang