KİTAP OLUYOR

674 313 32
                                    

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.


Merhaba canım okurlarım, biliyorum yeni bölüm gelmedi ama size çok güzel bir haberim var. Kanat Efsanesi Başkan artık kitap oluyor. Yayınevini ve detaylı açıklamayı daha sonra her şey netleşince yaparım. bu güzel haberi paylaşmak için bekleyemedim canlarım. Sizden çok fazla mesajlar alıyorum yeni bölüm nerede kaldı diye. Sebebini öğrenmiş oldunuz artık. :D Bildiğiniz üzere BAŞKAN ı taslak şeklinde yayınlıyorum kitapta ise  daha uzun bir anlatımla okuyacaksınız. Yani kısaca baştan yazacağım.

Bu yolda ilk günden beri benim yanımda olan canım okurlarıma çok teşekkür ediyorum. Belki kitap kararını erken bulmuş olabilirsiniz ama içimden bir ses bu kitabım çıkma vaktinin geldiğini söylüyor ve ben o sesi dinleyeceğim. 34. bölümden bir kesit yayınlamayı düşünüyorum ve o bölümün klibini de yapmıştım yakında onuda paylaşırım. 

BAŞKANIN başına neler geleceğini merak edenler merakını kitapla giderecekler.  :)

Umarım hem sizin için hem benim için en hayırlısı olur. 

Kitap kapağı hakkında "benimde kapak seçmede tuzum olsun" diyorsanız hayalinizde ki başkan kapağını bana yoruma yazarsanız çok mutlu olurum. Kapak hakkında güzel fikirlerim var ama sizden de fikirler bekliyorum.

Canım okurlarım takipte kalın sizleri çok seviyorum.

Not: Fazla mı sevgi kelebeği oldum ne ? :D 

DEHR/Kanat Efsanesi Serisi (kitap olacak)Where stories live. Discover now