BAŞKANA NE OLDU? YAZARIN ANLATACAKLARI VAR.

556 218 5
                                    

Merhaba sevgili okurlarım ve BAŞKAN ailesi. Aldığım mesajlar doğrultusunda birkaç açıklama yapmaya karar verdim. Konuşur gibi yazacağımdan umarım rahat okunur. Öncelikle neden yazmıyorsun Nisa abla diye soranlarınız olmuş. Canlarım yazıyorum ama siz okuyamıyorsunuz çünkü kendime saklıyordum daha sonra sizlerde okuyabileceksiniz.

Hemen Başkan'a bir açıklık getiriyim. Bir ya da iki ay önce size Başkan'ın kitap olacağını yazmıştım o konu cepte hala kitap olacak. Peki, ama neden olmadı dediğinizi duyar gibiyim orada da ben devreye giriyorum. Başkan benim wattpad de yazmış olduğum ilk kitap bu yüzden biraz acemice ve düzenlenmesi gerek. Düzenleme bu kadar uzun mu sürer? Tabi ki hayır ama baştan yazmak evet uzun sürüyor. Ayrıca beni takip edenler bilir ki ben tek bir işle uğraşmıyorum. Aslında bu sevmediğim bir yanım cidden bu konuda çok zorluk çekiyorum. En büyük sorunum tek bir işe odaklanamamak. Yazarlık, tasarımcılık ve öğretmenlik arasında mekik dokurken bütün işlerinizi tam manasıyla yapamıyorsunuz. Bu ne kadar çok iş o kadar az bitirebilme demek oluyor. Bu yazı bir bakıma öz eleştiri bir bakıma açıklama gibi olacak. Bir süredir öğretmenlik yapmasam da tasarım işi beni bu yaz çok oyladı ama en çok oyalanmam kendimi geliştirme konusunda oldu. Son bir yıl içerisinde dünya görüşüm ve olaylara bakış açım çok değişti. Bu değişim bende ki gelişme isteğini tetikledi. Daha çok okudum, dinledim, izledim ve öğrendim. Öğrendikçe bunun bir sınırı olmadığını deneyimledim.

Bunun sonucunda Başkanı ilk halinden daha güzel ve uzun şekilde olmak üzere tekrar kaleme aldım. Ortaya iyi bir sonuç çıkarmak için uğraşıyorum umarım çok beğenilir.

Diğer kitaplarıma gelecek olursak Arista'ya neden devam etmiyorsun diye soranlar olmuş. Aristanın bir okurumun beni bilgilendirmesi üzere çalındığını öğrendim. Konusunun ve adının başka hikayelere kopyalanması beni çok sinirlendirdi. Yani yazma yeteneğin yoksa veya kurgulayamıyorsan ortaya orijinal bir şeyler çıkaramıyorsan illa çalman gerekmez yazmayacaksın bu kadar basit. İlla herkesin yazma yeteneği olacak ya da kurgu yapabilecek kadar büyük hayal gücüne sahip olması mı gerekir? İnsan bir şeyi yapamıyorsa kendinde başka yeteneklerin olabileceğini düşünüp bunları keşfeder normali budur çünkü.

Aristanın diğer bölümlerini de kaldırdım ve bir süre onu yazmayacağım. Belki bitirdiğimde kitap olarak basılmış halini okursunuz.

Onun dışında bir süredir yeni bir hikaye hazırlamanın heyecanı var üzerimde. Kapaklar hazırlıyorum kurgusunu oluşturuyorum onun hakkında düşünüyorum falan kafam çok yoğun yani. Konusu ve adı itibariyle daha önce hiç okumadınız bir hikaye olacak. Ne zaman tanıtımını yayınlarım bilmiyorum ama bölümleri yazmaya aralık ayında başlamayı düşünüyorum. Hikayeyi yakın çevremden birkaç arkadaşımla paylaşınca onları gözlerinde ki heyecan beni gerçekten mutlu etti. Sizinde çok beğeneceğinizi ve şaşıracağınızı düşünüyorum.

Başkandan biraz daha bahsedecek olursam size daha önce söylemediğim bir şeyi söylemek istiyorum

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.

Başkandan biraz daha bahsedecek olursam size daha önce söylemediğim bir şeyi söylemek istiyorum. Başkanı ilk kurguladığım da gerçek siyasi hikayelerin kurgulanmış hali olacaktı. Daha sonra siyasi her şeyin beni yorduğunu anladım ve konuyu, türünü tamamen değiştirdim. Ama Başkan adı hiç değişmedi. Tabi ilk hali Başkanın Sırrı diye yayınlanacaktı ama vazgeçmem en doğrusu oldu. İnsanlara farklı bir dünyanın kapısını aralama düşüncesi beni çok heyecanlandırdığı için kafamda şimşekler çaktı ve ortaya şimdi ki haliyle olan BAŞKAN çıktı. Böylesinin daha iyi olduğunu düşünüyorum.

Daha önce dediğim gibi Fantastik kitaplar düşündürür ve sorgulatır. Düşünmekse değişimin başlangıcıdır.

Başkan'ı bitirdiğimde Cenevre Fikir Sanat yayınevi farkıyla sizlerle buluşturacağız. O zamana kadar ara sıra buralara uğramayı ihmal etmeyin canlarım.

Her gününüz fantastik olsun :)

Her gününüz fantastik olsun :)

Oops! Bu görüntü içerik kurallarımıza uymuyor. Yayımlamaya devam etmek için görüntüyü kaldırmayı ya da başka bir görüntü yüklemeyi deneyin.
DEHR/Kanat Efsanesi Serisi (kitap olacak)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin