1.5

395 25 11
                                    


Yorum,yorum,yorum,yorum ve yooorum istiiyorrrum! <3



Seni öldürecekler
Seni öldürecekler
Seni- " Kendine gel!" Tris'in bağırışı ile yerimde zıpladım. "Uyumsuz olmadığını kanıtlamalıyız." Kafamı salladım. Transta gibiyim,Tris bulduğu çözümleri sıralarken yatakhaneden çıktım. Deli cesareti dedikleri şeye şuan sahiptim sanırım. Liderlerin katına çıkıp Eric'i bulmam gerekiyordu. " Ariel?" Four'un sesi ile ona döndüm. " Şey ben Eric'i arıyordum." Four birşeyler söylemek için ağzını açtı ama konuşamadı. " Beni arıyordun çünkü?" Eric kolumu tutup Four'dan uzaklaştırdı. " Sormam gereken bir şey var. " güldü. " Bana aşık olduğun için üzgünüm ben tek gecelik takılırım." Bu sefer ben güldüm. " Daha o kadar delirmedim. Her neyse uyumsuz olduğumu mu düşünüyorsunuz?" Pat diye sorduğum soruya karşılık gülen suratı nötrleşti ve kaşları çatıldı. " Öyle misin?" Hızla başımı salladım. " HAYIR! Öyle olsam burayı mı seçerdim. " Kafasını salladı. " Uyu çömez." Gitmek için arkasını döndüğünde hızla kolunu tuttum. " Hayır dinle çukurun dibini boyladığımda uyumak için bolca zamanım olacak, uyumsuz olmadığımı kanıtlamak istiyorum." Kolunu kurtarıp tekrar arkasını döndü. " Yarın tekrar simülasyon var, uyumsuz gibi davranma yeter."


" Kolunu koparmadığı için şükretmelisin." Az önce yaptığım salaklığı anlattığımda Tris'in mükemmel tepkisi buydu. Ama ben daha çok simülasyonda ne yapacağımı düşünüyordum. " Pekala o zaman Katy ile konuşalım simülasyondan nasıl çıktığını öğrenelim." Tris'in fikri mantıklıydı. " Bea sen nasıl çıktın?" Durdu, " Bir şeyler kullanarak korkularımı öldürdüm, yani sen okyanusta olduğunu görürsen yüzeye doğru yüz ve bulduğun kayalığa,kıyaya çık. Böyle şeyler." Gülümsedim." Katy'ye ihtiyacımız yokmuş demek ki."

***

" Ariel Karev!" Eric yine korkusuzluğu inletiyordu, oturduğum yerden kalkıp simülasyon odasına girdim. " Mantıklı ol." Boynuma ilacı enjekte ederken söylediği tek şey buydu.

Ani bir sarsıntıyla kendimi en çok korktuğum yerde buldum! Ahırda! Her tarafım ineklerle çevriliydi ve cehennemde gibi hissediyordum. Etrafta inekleri öldürecek şeyler arıyordum ama onlar zombi inek gibiydi ve nasıl ölürler hiçbir fikrim yok. Mantıklı düşün,mantıklı düşün,mant- Tam arkamda samanlar vardı! Hepsini ineklerin önüne yığıp saman yığınının arkasına geçtim.Saman kralığımı kurmuş gibiydim! Sırıttım inekler normal gözüküyordu artık,zombi gibi değillerdi.Tekrar sarsıldığımı hissettiğimde kahkaha atan Eric'i görmeyi beklemiyordum. " İnek mi? Ciddi misin sen? " Sandalyeden kalkıp kapıya doğru yürüdüm hâlâ gülüyordu. Önünde ki kağıda aldığı nota sırıttım. Uyumsuzluk belirtisi yok.

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Dec 01, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

FEARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin