1.2

464 28 1
                                    


Küçük yıldıza basıp yorum yapmayı unutmayın:)

Kum torbasına bir kaç kez daha yumruk attım,ve birkaç kez daha. Tris'in yumrukları mükemmeldi,Four'un yardımlarıyla daha da iyi oluyordu.Katy ise şey o benden bile kötü durumdaydı. " Topluluksuz kaldığında Tris sana birseyler getirir belki ?" Eric kum torbasını yüzüme ittirip kaşlarını çattı,sinirle yumruğumu kum torbasına geçirdim. " Burayı birincilikle bitirdiğimde söylediğin herşeyi sana yedireceğim!" İlk günden beri yaptığı tek şey benimle dalga geçmekti. " En azından sinirlenince düzgün yumruk atabiliyorsun. " Peter'ın yanına giderken bana göz kırpmayıda unutmamıştı.

***

" Bence Eric'e kafa tutmamalısın. Yani ilk haftadayız ve senin eksi puanların artı puanlarından daha fazla." Birde bu vardı,her hatamızda puan kaybediyorduk.Tris önümüze yemek olarak koyulan lapamsı bir şeyi kurcalarken her akşam yemeğinde olduğu gibi yine öğüt veriyordu. " O bana bulaşıyor." Omuz silkip masadan kalktım. " Ben biraz daha çalışacağım."

Pite adım atar atmaz Four'un sesini duydum." Merhaba yumrukları güçsüz olan çaylak. Hoşçakal yumrukları güçsüz olan çaylak." Kıkırdadım,burda ki en mükemmel lider kesinlikle Fourdu. Etrafa bakındım, burda bir yerde sargi bezleri vardı ama.. Suratıma fırlatılan sargı beziyle yerimden sıçradım. Eric soğuk tavırlarıyla yanımdan geçip kayalardan birinin üstüne oturdu. " Ellerini sar ve başla. Sonuçta birinci olup bana bişeyler yedirecektin." Hızlıca ellerimi sarıp yumruk atmaya başladım. Her ne kadar dalga geçmesine sinir olsamda benimde karşımda kendim gibi biri olsa benden sürekli dalga geçerdim. " Sence yüksek bir yere çıkıp kendime çukura bırakmalı mıyım?" Sorum üzerine kaşları daha fazla çatıldı. " Bana sorarsan" düşünüyormuş gibi yaptı. " bunu sorman bile hata şimdiye kadar kendini atmış olman gerekirdi." Tam olarak beklediğim cevap bu olmasada tekrar kum torbasına döndüm. " Güçsüz yumruklarının tek sebebi gücünü kullanamaman, tüm gücünü yerden almalısın." Kum torbasına yaklaşıp basit bir yumruk attı. Pekala o basit yumruk bile kum torbasının sallanmasına yetmişti. " Git uyu yarın bundan daha kötü olacak." Kum torbasına kollarımı doladım. " İyi geceler kum torbası,bugün beni öldürdün."

***
Bu kadar iyi olmanıza uyuz oluyorum!" Katy kıpkırmızı olmuştu. Tris ve ben bıçak fırlatmada iyiydik ama Katy,o tamamen umutsuz vaka." Aptal bıçak tahtaya bile saplanmıyor !" Şimdiye kadar dört bıçak fırlatmıştım hepsi hedefteydi ancak kırmızı noktaya yakın bile değildiler. Dolan gözlerime sinir oldum,bugün fazlaca sulu gözlüydüm." Birde ağlıyor musun acemi!?" Eric'in alay dolu sorusuna karşılık kafamı iki yana salladım. " Hayır." İlk gün yaptığı gibi yine dibime gelmişti. " Liderine yalan söylemek senden 10 puan götürür." Gözlerimi devirdim." Yalan söylemiyorum." Gereğinden fazla yüksek çıkan sesim Eric'in kaşlarının çatılmasına neden oldu." Eksi 20 Acemi!" Peter ve Molly'nin güldüğünü duydum. Masadan bir bıçak daha alıp tüm gücümle hedefe doğru fırlattım. Yine kırmızı noktada değildi. Sonuçta hedefin bir yerlerine saplanıyordu neden bu kadar takıyordum bilmiyorum. Bir tane daha bıçak alıp pozisyonumu aldım. " Tek kolunu öne uzat parmaklarının ucunda hedefi gör. Ve fırlat. " Eric öne uzattığım kolumu düzeltip atış yapmam için iki adım geri gitti. Fırlattığım bıçak sonunda hedefe denk gelmişti. Gülümseyerek Eric'e döndüm. Yüzü hâlâ nötrdu. "Güçsüze artı 10!" Tüm gün Eric'in söylediği puanları yazan kız kucağında ki deftere bir şeyler karaladı. " Bugünlük bu kadar! " Four elinde ki bıçakları masaya bıraktı. " Yemeğe gidin."

***
Bir kaç köfteyi aynı anda ağzıma sokmaya çalıştım, pite dönüp çalışmaya devam etmek istiyordum . " Çok mu acıktın Ariel?" Tris'in sorusuyla gözlerimi tabağımdan ayırdım. " Hayır, pite dönüp çalışmaya devam edeceğim. " biraz su içip masadan kalktım. " Görüşürüz." Daha ilk haftadaydık beceremediğim tek şey lanet olası yumruklardı atılmayacağımın farkındaydım kırmızı çizginin üstündeydım. Neden bu kadar hırs yaptığımı bilmiyordum. İç sesim ' Kendini Eric'e kanıtlamak istiyorsun diye bağırıyordu. " Pite adım atar atmaz Four'un sesini duydum." Bugün burda çalışamazsın liderler burda toplanacak yatağına git." Başımı salladım. Zaten bi anda gelen çalışma isteğim kaçmıştı. " Eric'e karşıda bu kadar itaatkâr olsan iyi edersin Ariel. " Four'un uyarısının anlamını biliyordum daha bir hafta tamamlanmamıştı ama benim Eric'e kafa tutmalarım yüzünden çok fazla puan kaybetmiştim. Tris yine haklıydı. " Denerim." Diye mırıldandım. Ayaklarımı sürükleye sürükleye yatakhaneye girdim,yemek yiyen herkes uyuklamaya başlamıştı bile. Tris Katy'nin yatağında oturmuş dikkatle Katy'nin anlattığı şeyi dinliyordu. Pantalonumu çıkarıp taytımı giydim. Bir haftadır herkesle içli dışlıydık,utanma evresini çoktan aşmıştım. Ceketimi çıkarıp yatağın içine girdim. Yarın Büyük gündü ilk haftanın sonunda topluluksuz kalanlar belli olacaktı. Yorganı kafama kadar çekip gözlerimi kapattım. " Gözlerini aç, yarın sen ve ben dövüşüyoruz. Ayrıca tatil günümüzde dövme yaptıracağız. " Üstümden çekilen yorgan ve Tris'in isteksiz sesi ile gözlerimi açtım. " Ne demek sen ve ben dövüşüyoruz?" Omuz silkti. " Orospu çocuğu Eric sağolsun Ari. " Kafamı yastığa bastırdım. " Bu senin için büyük dünya için küçük bir küfür Beatris! " Kahkaha attım.

" Pazartesi korku simülasyonları başlıyor biliyorsun değil mi ?" Hızla başımı salladım. " Biliyorum Tris. Sakin ol kimse birşey anlamayacak." hızla ellerini ağzımın üstüne getirdi. " Sessiz ol, tanrım Ariel! Biri duyarsa ben ölürüm." Gülüp kulağına yaklaştım. " Onlar bunu öğrendiğinde çok eğleneceğiz." Omzuma vurup yatağımdan kalktı. " İyi geceler Ariel.Rüyanda Eric'in seni öldürdüğünü gör. Ya da seni yediğini." Güldüm, Eric'le çok fazla dalga geçiyorduk.

FEARHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin