III.

565 46 0
                                    

*o 1 měsíc později*

Jackson

,,Táto, vstávej! Dneska jedeme do Zoo! Mami, řekni tátovi něco!" Z mého spokojeného pochrupkávání mě vyrušilo až pištění Alexe.

,,Táta!" Přidala se i Sophinka.

,,Nechci. Budu spinkat. Aspoň ještě 5 minut. Jsem unavený," se zabručením jsem si hlavu schoval pod polštář.

Mark

,,Ale lásko, to jsi říkal už před pěti minutama a my chceme jít do ZOO! Na tenhle výlet jsme se opravdu moc těšili a navrhl si to ty!" Upozornil jsem na důležitý fakt.

Společně s Alexem jsme Jacksona obklíčili z obou stran. Sophinka seděla na koberci a s nadšením nás pozorovala.

,,Prosím, prosím, prosím," vypísknul jsem. Začal jsem ho pusinkovat po obličeji.

Jackson

,,Chvilinku. Jsem unavený," se zakňučením jsem se na Marka ublíženě podíval. Když jsem ovšem uviděl jeho smutný kukuč a následně i ten Alexe, nemohl jsem jinak.

,,Fajn," s povzdechem jsem se vyhrabal z postele. Se zývnutím a protřením očí jsem se rozešel ke skříni. Vytáhl jsem z ní první věc a začal si ji přetahovat přes hlavu. Byl jsem tak ospalí, že jsem si nevšiml, že jsou to tepláky.

Mark

Zachichotal jsem se.

,,Jacksone, ty si takový truhlík," došel jsem až k němu a tepláky z něj sundal. Místo toho jsem po něm hodil černé tričko s nápisem ,,He is my wife" abychom k sobě ladili. Já měl tričko s nápisem ,,I'm his wife", Ali s nápisem ,,Prince" a Sophinka logicky ,,Princess".

,,A tu máš stejný džíny a boty jako Alex," hodil jsem po něm i to.

,,Až budeš hotový, přijď dolů. Budeme na tebe čekat~" vypísknul jsem z vesela, načež se rozutekl spolu s Alexem dolů. Sophinka počká na tatínka.

Jackson

S zaksichtěním jsem ony věci hodil na postel, načež si svlékl tepláky na spaní. Nikam se mi nechtělo. Byl jsem tak unavený. Sophinka dneska furt plakala a já ji utěšoval. Zase jsem ale nechtěl ten výlet rušit. Mark, Soph a Ali se na to těšili. Stejně jako naši přátelé, kteří se k nám na místě přidají.

Když jsem se převlékl, chytl jsem Soph za ručku a spolu s ní se rozešel dolu.

,,Jsme tu," s těmito slovy jsem se spolu s naší princeznou svalil na gauč.

Mark

,,Ale! Žádný takový~ vyrážíme rodinko!" Radostně jsem vypísknul, načež Jacksonovi ukradnul Sophinku a vložil jí do kočárku. Následně jsem se vrátil do obýváku.

Se zákeřným úšklebkem jsem vlezl Jacksonovi na klín. Nahnul jsem se k jeho obličeji a pořádně jej políbil. ,,Lásko, stáváme. Jedeme na výlet~" hned na to jsem opět své rty přiložil na ty jeho. Musím dohnat to, o co jsme přišli.

Jackson

Se zabručením jsem své ruce položil na jeho zadeček, který jsem promnul v dlaních.

,,Ještě chvilinku," zakňučel jsem se stále zavřenýma očima. Byl jsem tak unavený. Na ten výlet jsem se ale těšil.

,,Kdepak. Pojď jdeme," Mark ze mě pomalu slezl. Vší silou mě vytáhl na nohy a propleskal tváře, abych se probral.

Our little babies III.Where stories live. Discover now