Epilog

1.8K 150 24
                                    

„Notak dýchej lásko" já se na něj vražedně podíval. „Co si myslíš, že tady celou dobu dělám?" křikl jsem a dál dýchal. „A děláš to dobře?" otočil se na mě. „Dělám to dobře. Mám to naučené. Koukal jsem se na videa a chodil na cvičení na rozdíl od tebe. Radši řiď." On protočil očima.

„Už se těším, až přestaneš být jako ženská." Já jsem zavrčel. „Nech toho sakra." On rychle zabrzdil. „Trochu citu by neuškodilo." On radši vystoupil a pomohl mi z auta. Přišli jsme do nemocnice a posadil mě na kolečkové křeslo. „Můj manžel rodí."  Vydechl a podíval se na mě. Sestřička si mě vzala.

„Musíte počkat venku. Bude to probíhat v poloviční narkóze a je tam velké riziko." Manžel chtěl něco namítat, ale to už se mnou sestřička odjížděla. Já se jenom otočil a naznačil mu pusou „miluju tě."

Během chvíle jsem byl už na sále. Vše probíhalo tak strašně rychle. Nejdříve mi dali injekci do břicha a pak mi dali před obličej nějakou plachtu abych si neviděl na břicho. Tlačil jsem. I cítil nějaké lechtání v mém břiše. Snažil jsem se vidět co se tam děje, ale nic jsem neviděl. Když už jsem najednou uslyšel dětský pláč.

Chtěl jsem ji vidět, ale děťátko mi někam odnášeli. „Kam ji nesou?" zeptal jsem se slzami. „Nebojte. Zašijeme vás a bude hned u vás."

Jak řekli tak udělali.

Převezli mě na pokoj a tam už s umytou holčičkou seděl můj manžel.

Usmál se a podal mi ji.

„Jak ji pojmenujme miláčku?"

Já ho políbil. „Bude to Vivian. Podle Pretty woman."

Manžel ji pohladil po vláskách. „Vítej na světě Vivian Tomlinson."

Konec

*Tak je tu konce. Moc bych vám chtěla poděkovat, že jste to přežili to šílené přidávání a těším se u další Larry povídky, kde vyjde prolog příští týden. Chci si dát chvíli pauzu. Miluju vás Evson :* *

Pretty man ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat