Part 11.

1.4K 119 9
                                    

Den 6 aneb jedna kapka a je z tebe matka?

Ráno jsem se probral celý rozlámaný. Byl jsem vážně unavený. Když jsem rukou chmatal vedle sebe. Nikoho jsem nenašel. Proto jsem vstal a šel za ním. Uviděl jsem ho, jak snídá u stolu a u toho čte noviny. Rukama jsem sjel po jeho hrudníku a políbil ho pod ucho.

„Dobré ráno." Šeptl jsem a položil si hlavu na jeho rameno. On mě pohladil po rukách. „Dobré ráno princezno." Já se usmál a sedl si na jeho klín. „Jaké jsou na dnešek plány?" zaculil jsem se a lehce ho políbil na rty. On se usmál.

„Nákupy princezno" a já vykulil oči. „Proč?" špitl jsem. „Asi máš většinu dámského oblečení, ale jelikož chci, abys našel lepší práci. Proto ti chci nakoupit nové oblečení." Usmál se a políbil mě na rty. „To nemůžu přijmout Loui." Špitl jsem a zabořil si tvář do jeho ohybu mezi krkem a ramenem.

„Ale můžeš princezno. Peněz mám dost, a když ti budu moc pomoci. Tak to udělám hned." Já jsem ho políbil na místečko. „Moc děkuju princi." On zvedl mojí hlavu. Podíval se mi do očí a políbil znovu na rty. „Máš tak měkké a hebké rty." A slíbl mi dolní ret. Zčervenal jsem. On se zasmál.

Potom jsme se společně oblékli a vydali jsme se pryč z hotelu. Jeli jsme autem do nějakého velice drahého butiku. Louis mi nabídl rámě a odvedl mě dovnitř. Ihned se k němu seběhli prodavačky. Louis zakřičel „Dost!" a odněkud se zjevila vedoucí prodejny. „Pane Tomlinsone jak vám můžeme pomoci?"

Louis si upravil kravatu. „Chci aby jste oblékli mého přítele. Od oblečení na doma až po slavnostní." A to už mě odváděli prodavačky. A ještě jsem zaslechl. „Utratíme tu hodně peněz. Tak se věnujte jemu a ne mě."

A už to jelo. Oblékání, svlékaní a zkoušení. Louis si mě jenom prohlížel. Pořád se usmíval a já se na to jenom červenal. Bylo mi to docela nepříjemné, jak na mě všichni šahali. No, ale co se dalo čekat. Louis nechal vše zabalit. Ani mě nenechal se kouknout na cenu. Prý je to dárek.

Dojeli jsme do hotelu. Oblékl jsem si svoji krásnou noční košilku a na to kabát. Jelikož máme jen sál pro sebe, takže si ji můžu obléknout. „Takže na poslední noc Harry?" já kývl a políbil ho. „Na poslední noc." Ťukly jsme si a začali jíst.

Po nějaké chvíli. „Proč je tady to piano?" šeptl jsem. On se usmál a dopil šampaňské. „Myslel jsem si, že bych ti zahrál." Já se usmál a políbil ho na rty. Sedl jsem si na piano. On si sedl a začal hrát. Zavřel jsem oči a vnímal. Tu bolest, kterou v sobě mám od rána. Něco se ve mně otočilo a já se do něj opravdu zamiloval. Najednou přestal hrát a já otevřel rychle oči. „Děje se něco princezno?" a políbil mě na krk.

„Jen mě mrzí že už odjedeš." Špitl jsem. „Mě taky, ale opravdu na vztah nebo něco takového nemám čas princezno." Já mu prohrábl vlasy. „já vím. Já vím. Proto mě pomiluj. Tady bez ničeho. Chci být navždy tvůj." Šeptl jsem a on mi svlékl košilku.

Lehli jsme si společně na piano a začal mě něžně líbat na rty. Během toho jsem ho svlékl. Vše bylo tak jemné, něžné tak intenzivní. I to jak do mě vstoupil. Konečně jsem cítil to jak mě má rád. Naše těla se pohybovala do stejného rytmu. I společně jsme to zakončili. Udělal se do mě a to byl tak nádherný pocit, jak se ve mně rozlévalo to teplo.

Odnesl mě do postele a já z posledních sil šeptl pro mě důležitá slova. „Miluju tě." A hned na to jsem usnul.

*Nový díl. Doufám, že se líbí. Budu ráda za nějaký názor, jak to bude dál. Miluju vás Evson :* *

Pretty man ✔️حيث تعيش القصص. اكتشف الآن