Part 5.

2.2K 154 8
                                    

Začal mě dravě líbat na krku. Jenomže já ho od sebe odtlačil.  A z podvazků jsem vytáhl barevné kondomy. „Můžeš si vybrat?" zaculil jsem se. On se jen zasmál. „S tebou je legrace i v posteli to se mi moc líbil." Usmál jsem se. „Tak si vezmu červený. Barva vášně se vždy hodí." Sebral mi kondomy z ruky a položil je na noční stoleček.

„Tak a teď už chci slyšet jenom tvoje vzdychy." A vrhl se na můj krk. Ten mi okusoval a lehce žužlal. Zítra tam budu mít pěkné modřiny. „Lou" vzdychl jsem, když mi rukou přejel po penise. Strhl ze mě můj oblíbený korzet. Zakňučel jsem. „Koupím ti jiný." A vrhl se na moje bradavky. Mělo to být o něm. Takhle to nikdy nebývá. „Uhm bože". Vzdychl jsem a zaklonil hlavu.

Vsál ji a lehce ji okusoval. „Och" a dal jsem mu ruku do vlasů. Tohle je zatím to nejlepší co jsem kdy zažil. Vyplázl jazyk a lehce ním přejel přes obě bradavky. Já se udělám jenom z toho. Přesunul se na druhou. A tu doslova málem prokousl. „Au" vyjekl jsem, ale ani to ho nezastavilo.

Když ho moje bradavky přestali bavit svlékl si triko a já tak měl pohled na jeho dokonalou postavu. On se na mě usmíval. Bože kéž by to takhle bylo s každým zákazníkem. „Tak si šáhni" Jak řekl tak jsem udělal. Svými dlouhými prsty jsem přejel po jeho krásném a pevném těle. „Bože." On se usmál. „Ano to jsem." A jedním pohybem mi stáhl sukni a nechal mi jenom podvazky.

I on ze sebe skopl oblečení. „Na co čekat, když můžeme jít hned na to." Kývl jsem. Nasadil jsem mu červený kondom. On se na mě usmál. „Mám tě nějak připravovat." Já jsem jen zavrtěl hlavou. On se usmál.

Znovu mě začal žužlat krk a tvrdě do mě přirazil. Já jsem zaklonil hlavu. Tím mí vystoupla krční tepna do které se zakousl. „Bože." Křikl jsem a on do mě začal tvrdě a rychle přirážet. Byl jak šuka*í stroj, který jsem měl možnost vyzkoušet. „Kurva ano tam" křikl jsem, když přirazil na moji prostatu. Nevěřil jsem, ale on ještě přidal na tempu. Znovu jsem zapletl svoje prsty do jeho vlasů a přitáhl si ho k sobě. Začal jsem mu žužlat krk, ale tak aby tam druhý den nic nebylo.

„Kurva Lou já." Vzdychl jsem, už jsem se blížil k vytouženému cíli, byl jsem opravdu blízko. „Ještě baby girl." A já hned na to zareagoval. „Ano Daddy. Tam" křikl jsem a bylo opravdu namále. „Harry!" opravdu nahlas zakřičel Louis a udělal se. To stačilo mě a já se taky udělal.

„To bylo kurva skvělý." Vydechl Louis, když ležel vedle mě. „Děkuju" špitl jsem s červenými tvářemi. „Budu tu celý týden. Co kdybys zůstal?" já se jen usmál a políbil ho na krk. „Ano" vydechl jsem. „Užijeme si." Usmál se. A já kývl. Najednou se mi zavřeli oči a já spal ani nevím jak.

*Nový díl teda. Doufám, že se vám první ehm scénka líbila. A pokud máte nějaké připomínky piště. Miluju vás Evson :* *

Pretty man ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat