Part 12.

1.4K 129 13
                                    

Den poslední

Ráno jsem se probral s dobrou náladou. Bylo to úžasné. Doufal jsem, že po tomhle by mohl změnit svůj názor, že bychom opravdu mohli být spolu. Toužil jsem, aby to cítil stejně jako já, doufal jsem, že by jsme mohli skončit jako v tom šíleném hollywoodském filmu Pretty woman.

Je šílené, jaká je tady podobnost. Hezky jsem se umyl a ještě se oblékl do jiné noční košilky. Říkal jsem, že bychom si mohli hezky usmířit a zůstat spolu navěky. Šel jsem do obývák, ale uslyšel jsem mluvit Louise a tak jsem se zastavil. A to byla poslední chvilka, kdy jsem si ho vážil.

„Vážně je to jen kurva. Nic s ním jiného nemám. Nechápu, jak si můžeš myslet, že bych s takovou holkou. Na sex dobrý, ale to je tak jediné." A zasmál se. Tohle nebyl jeho hraný smích. On se mnou jen celou dobu zametal. Já se do něj zamiloval. Miluju ho. A on mi zlomil srdce.

Utekl jsem rychle do ložnice a začal si házet oblečení do tašek. Tak moc to bolelo. Nechal jsem stékat slzy po tváři. Rychle jsem to tam vše narval. Oblékl jsem se do černých kalhot a růžové košile. Vzal jsem si tašku přes rameno, zkontroval jsem si, jestli mám vše a zabouchl dveře.

Louis už netelefonoval, seděl u stolu a jedl. „Dobré ráno Harry. Pojď se ještě najíst." Já jsem si prohrábl vlasy. „Nechci. Dej mi peníze odcházím." On se na mě podíval a vstal ke mně. „Proč pláčeš princezno?" a chtěl mě pohladit po tváři.

„Dej mi ty peníze. Přece nechceš s kurvou ztrácet čas." Vzlykl jsem. Louis se na mě podíval. „Princezno to byla jen lež. Víš, že tě mám rád." A já znovu uhnul. „Dej mi ty peníze. Odcházím." On si povzdechl a podal mi kartu. „Chci peníze."

„Máš je tam. Nechtěl jsem, abys šel s tolika penězi pryč." Já jsem kývl a uklidil si ji. „Sbohem pane Tomlinsone." On si povzdechl „Harry ozvy se kdyby něco." „Možná až budu potřebovat peníze. Sbohem." Otočil jsem se a dal se na odchod. A ještě slyším poslední slova, ale neberu je vážně.

„Miluju tě princezno."

*A teď mě nesnášíte. :D ale já vás miluju. Proto budu ráda za váš názor. Pááá Evson :* *


Pretty man ✔️Where stories live. Discover now