Part 7.

1.9K 136 8
                                    

Od příštího týdne by měla povídka vycházet 100% každé pondělí a čtvrtek. :D tak snad se toho budu držet :) jinak moc chci poděkovat za 2K přečtení :3 a ještě dotaz mám pokračovat s povídkou? jedná se mi o to jestli vás baví :)

Věnování Ronnie_Payne  dekuju za cover ❤️❤️

Ráno jsem se probral. Upřímně? Už mě takhle dlouho nebolela. Řeknu to musím. Zaculil jsem se. Můj princ ještě spal. Proto jsem vstal a vzal si jeho košili, kterou jsem si zapl a přešel na balkón kde byl krásný výhled na celé město.

Kéž by on by byl ten princ, který mě odsud odveze na bílém koni a budeme žít na jeho zámku až dokonce života. Jenomže tohle se nikdy nemohlo stát. Nikdy si mě nemohl odvést. Já jsem jenom kurva, kterou si na týden zaplatil. Kdybych ty peníze nepotřeboval tak bych si nic nebral. Cítil jsem se s ním skvěle.

„Co tam děláš princezno? Pojď za mnou jinak nastydneš." Otočil jsem se na něj a přešel k němu. „Dobré ráno" zaculil jsem se a políbil ho na krk. „Dobré princezno. Dneska půjdeme na nákupy a potom potřebuju doprovod na jednu večeři. Tak doufám, že budeš souhlasit." Já jsem je nadšeně kývl „Miluju nákupy." Zaculil jsem se a přešel ke stolu a vzal si koblihu.

„To je dobře. Tady v hotelu je malý obchod tak tam nakoupíme vše co potřebovat." Já jsem kývl. „Louisi a v čem tam půjdu?" zeptal jsem se a trochu ho pohladil. „Šlo by nahý. Protože nevím, jestli se udržím. Ale dám ti něco svého." Zaculil se a políbil mě na krk.

Sedl jsem si na jeho klín a nechával se o pečovávat. „Myslíš si, že stihneme jednu rychlovku?" Zaculil se. „O tom nepochybuju." A už mě nesl do postele. „Louisi" vzdychl jsem, když mě hodil na postel. „Myslím si, že ses hlídal jako já ne?" já kývl. „Tak co kdybychom to celou dobu dělali bez ochrany. Chtěl bych tě cítit princezno. A to byla chyba. Já jsem se zaculil a kývl. A to ještě větší.

Jak řekl tak to i bylo. Byla to rychlovka. Opravdu do mě hned vnikl a začal do mě přirážet. Ale ten pocit, že ho můžu cítit uvnitř sebe. Že můžu cítit jeho teplý pulzující penis a to jak do mě vystříkal to krásné a teplé sperma. Bylo něco dokonalého. To jak jsme se dokonale pohybovali. Tohle nebyl sex ani milování. Ale bylo to skvělý tvrdý sex, kdy bral ohled i na mě.

A nyní jsme se mohli po společné sprše no řekněme i tam jsme se odehráli radovánkám mohli jít konečně nakupovat.

V obchůdku jsem si opravdu vybral krásné oblečení. Byli to sice obleky, ale vystihovali to, co mě se líbí a to je přesně jsem chtěl. Stálo to teda docela. Ale když Louis chtěl, abych chodil do společnosti tak ať platí. Teď to zní jako bych ho využíval pro peníze. Samozřejmě to není pravda, ale využít toho trochu musím.

Den utekl jako voda. Jsem tam jsme si trochu vrzli. Když už jsem tady tak ať si to pořádně užije? Ano trošku jsem přehodnotil Musím jinak bych se mohl snadno zamilovat. Vždyť taky je úžasný. 6ádný chlap mě nikdy takhle nerozmazloval jako on. Jsem tady den a to sotva a on mě nosí na rukou.

Teď stojím před zrcadlem ve svém červeném obleku s kytkami a přemýšlím, jestli je tohle v čem mám jít do společnosti. Ano je to prý večeře s ředitele jeho pobočky tady a není tak důležitá, ale kurva já se bojím. Nerad se s bavím s lidmi. Když šlapu je to něco jiného a i s Louisem to bylo jiné.

 Když šlapu je to něco jiného a i s Louisem to bylo jiné

¡Ay! Esta imagen no sigue nuestras pautas de contenido. Para continuar la publicación, intente quitarla o subir otra.

„Můžeme jít?" zeptal se mě princ a já kývl. Chytl jsem se ho a vyšli jsme ven, kde byli samí fotografové a ptali se na další otázky. „Je to váš společník na jednu noc? Je to příbuzný? Jaký je v posteli."

Docela mě to zarazilo, co lidi dokázali vymyslet.

*Nový díl. Je kraťoulinký. Měl být v pondělí, ale mě není nějak dobře poslední dobou. Tak hold nejsou díly. Ale slibuju termíny se budu snažit dodržet a i delší díly. Je to teď těžké. Omlouvám se. Miluju vás Evson :* *

Pretty man ✔️Donde viven las historias. Descúbrelo ahora