Part 10.

1.5K 116 4
                                    

Čtvrtý den

Ráno jsem se probral bolavý a rozlámaný. Strašně mě bolela erekce, která přes noc nezmizela. Louis ještě spal, proto jsem se rozhodl jít si dát studenou sprchu. Vlezl jsem si do sprchy a pustil na sebe studenou vodu. Doufal jsem, že by mi to mohlo pomoci. Jenomže nepomohlo. Byl jsem tam asi půl hodiny, ale prostě stejně nic.

Vylezl jsem celý mokrý ze sprchy a natáhl se pro ručník a ten si obmotal kolem boků. Vyšel jsem ven z koupelny a prohlédl jsem si Louise. Sladce ležel na posteli, ústa lehce otevřená, řasy mu lehce kmitaly a u toho se sladce mračil. Sedl jsem si na postel a lehce ho pohladil po boku. Dal jsem mu vlasy z čela a lehce ho políbil na jeho roztomilý nosík.

Bylo neuvěřitelné, jak si mě mohl tak rychle získat. Byl úžasný. Vážně. Nikdy jsem takového člověka nepoznal. Byl milý, sladký, něžný a přitom dravý, vášnivý, tvrdý. Nebál se ničeho a nikoho a vždy si dokázal poradit. Proto si mě získal. Vlastně získal mě už celého. Získal si moji duši. Moje srdce. Vím, že on není na vztahy. Já taky ne, ale až tohle skočí, mám v plánu si najít práci, nový byt a úplně začít nový život s Niallem někde jinde.

Lehce otevřel očka a podíval se na mě. „Dobré ráno princezno. Máš pořád problém?" ušklíbl se. Zmetek jeden. „Mám princi." zakňučel jsem. On se na mě podíval a během okamžiku jsem byl pod ním. „Tak co kdybych ti pomohl?" zaculil se a políbil mě na rty. Já rychle přikyvoval. Tak moc jsem se tam dole chtěl uvolnit.

„Dobře princezno." Zaculil se, strhl můj ručník a odhodil ho mimo postel. Moje chlouba už mě moc bolela. „Co kdybychom to zkusili bez. Hmm?" já na něho vykulil oči. „Ty mi věříš?" šeptl jsem. „Samozřejmě Harry. Když věříš ty mě, tak já tobě." Usmál se. „Radši si ho vem. Udělám to za dva dny. V poslední noc." On se usmál a kývl. Vzal tedy kondom roztrhl ho a nasadil si ho.

Na nic nečekal a tvrdě ho do mě šoupl. Já jsem se nehty zaryl do jeho ramen. On do mě začal tvrdě přirážet. On byl vážně šuka*í stroj. Jak já jsem miloval, když si mě takhle tvrdě bral. Když mi narážel tvrdě do mé prostaty. Když naše kůže o sebe pleskali. Miloval jsem ten pocit a věděl jsem, že už mi nikdo v životě nedá takovou rozkoš jako on.

Společně jsme se udělali. On si vedle mě lehl. „To bylo skvělé. Vážně Harry. Jsi tak skvělý. Děkuju." Já si podepřel hlavu a podíval se na něj. „Neděkuj je to moje práce." Usmál jsem se. On se zamračil. „Já už to dávno neberu, jako že to musíš, ale že si oba užíváme." Já se usmál a políbil ho na rty.

„Děkuju, že ve mně nevidíš jen kus masa, ale bytost." Šeptl jsem. „Jsi ta nejkrásnější bytost, jakou jsem kdy potkal. Děkuju za krásný dny s tebou." Usmál se. „Co je dneska na programu?" usmál jsem se. On se šibalsky na mě podíval. „Je mi to jasné." Zahihňal jsem se a přisál se na jeho rty.

A tak jsme prošu*ali celý den a noc.

*Nový díl. Doufám, že se vám to líbilo. A i já jsem zvědavá, jak to bude dál. Miluju vás Evson :* *

Pretty man ✔️Kde žijí příběhy. Začni objevovat