12. Kapitola

130 3 0
                                    

,, Je. " povedal a ďalej ma bozkával....
Ruky som mu zahrabla do jeho hebkých vlasov. Moje nohavičky skončili vysieť na lustri.... Niall sa mi s jeho pýchou obtrel o vchod a ja som zastonala. Opäť ma dráždil. Obtieral sa mi špičkou o vchod hore a dole. Bolo to neznesitelné.
,, Naozaj to chceš? " prestal a odtiahol sa odo mňa.
,, Áno Niall. " odvetila som
,, To vravíž len preto, lebo sme obaja nadrzaný. " oddialil sa na druhú stranu postele.
Prišla som k nemu.
Chytila som mu tvár do dlaní.
,, Aj keď ťa ešte poriadne nepoznám viem, že to medzi nami bude fungovať. Si milý a skvelý. Skutočne som sa bála, koho mi rodičia vybrali za môjho manžela. Keď si... Keď si ma minulú noc... Tak povediac pretiahol bez mojej vôle, myslela som si, že ťa znenávidím. No uvedomila som si, že sex s tebou sa mi páčil. Viem, ešte som ho s nikým iným nezažila, ale aj tak... A naozaj si myslím, že keď ma nebudeš nútiť nasilu do vecí, ktoré sa mi nezdajú a budeš taký, ako doteraz, budeme tá dobrá dvojica, akú si predstavujú moji aj tvoji rodičia. " dohovorila som a pritisla som sa mu na pery. On neprotestoval a bozky mi hneď začal opätovať. Boli dráždivé a vášnivé..... Pritisla som sa naňho celým mojim telom a vychutnávala som si nové skúsenosti. Zrazu som ss ocitla pod ním. Stàle ma však bozkával. Potom sa odtiahol a bozkami mi prechádzal z úst cez sánku na ucho a odtial ja krk. Tam sa zastavil a začal mi jemne hrýzť a sať pokožku. Určite tam budem mať cucflek. Bozkami pokračoval v cestičke cez moju medzierku medzi prsiami až k hrudi. Potom sa mi hral s prsníkmi. Zadržiavala som stony, ktoré sa tlačili na povrch.
,, Kludne si dopraj vzdychať Liss. " zapriadol mi do ucha a presunul sa späť k mojim prsiam. Lízal mi bradavku a druhý prsník stláčal rukou. Potom si to vymenil a keď sa dohral, presúval sa s bozkami po mojom bruchu nižšie a nižšie. Pobozkal mi stehná a roztiahol nohy. Bozkával ma na moje najintímnejšie miesto a ja som si užívala tú slasť, keď mi jazykom prešiel po mojom klitorise. Pridal k tomu aj dva prsty, ktorími do mňa vnikol a začal nimi kmitať rýchlejšie a rýchlejšie. Potom pridal aj tretí prst a pokračoval. Cítila som, že sa chviem a ten úžasný pocit sa blíži. Napokon ss dostavil a ja som sa prehla v chrbtici. Sťažka som vydýchla, no Niall mi nedal pokoj. Presunul sa hore, aby mi videl do očí.
,, Páčilo sa ti to? " opýtal sa.
,, Áno. " pošepla som slastne.
,, Tak to ešte nevieš, čo príde. " hneď nato ma začal bozkávať. No tentoraz to bolo iné. Nebolo to rýchle, drsné a dravé... Bolo to pomalé a vášnivé. Plné lásky. Ja som mu to všetko opätovala. Popri tom ma hladkal po celom mojom tele a vychutnávala som si to. Keď do mňa vnikol, zavzdychala som a zaryla som mu nechty do chrbta. Začal sa pohybovať. Čakala som, že to bude bolieť, no on to robil pomaly. Zahladela som sa naňho nechápavým pohladom. Zdvihla som obočie.
,, Čo? Vravel som ti predsa, že ti to ukážem tak, aby si si to užila. Aby si mohla povedať, že sa spolu milujeme. A nie ako Mr. Gray, že drsne šukáme. " napodobnil jeho hlas a ja som sa začala smiať. Potom sa opäť prisal na moje pery a tým ma utíšil. Musím priznať, bolo to krásne. Toto bolo asi najúžasnejších 60 minút môjho života. S Niallom sme napokon vyvrcholili naraz a lahli si do sloločného objatia. On nás prikryl paplónom a ja som mala pohodlie. Zaspala som s jeho rukou okolo môjho pásu a s úsmevom na tvári.
***
Keď som sa prebudila, bol druhý deň skoro ráno. Zívla som si. Pretrela som si oči a posadila sa. Keď sa mi zaostril pohlad, zistila som, že tu Niall upratal. Dokonca dal aj moje nohavičky dole z lustra. Obliekla som sa a vyšla som zo spálne do kúpelne. Spravila som si rannú hygienu. Zaškvrkalo mi v bruchu, tak som zišla dolu, kde sa nachádzala kuchyňa aj jedáleň. Niall sedel za stolom a jedol. Sadla som si oproti nemu. Počula som hluk z kuchyne a o pár sekúnd na to sa odtial vynorila postava. Bol to chalan, zhruba v našom veku a na tácke niesol ďalšie jedlo. To položil predo mňa, poklonil sa mi a jemne sa usmial.
,, Oh, Liss.... Toto je Liam Payne, môj skvelý kuchár. Určite ti jeho jedlo bude chutiť. Na zámku máme iného kuchára, Liam je však môj najoblúbenejší. A Liam, toto je moja drahá manželka Vasilissa. " poslal mi vzdušný bozk a ja som si potriasla ruku s Liamom. Vyzeral byť milý. Keď podonášal už aj posledné jedlo, odpratal sa do kuchyne a začal upratovať.
,, On nebude jesť s nami? " spýtala som sa.
,, Nie, nechá nám súkromie. On si to radšej uprace a potom sa naje" zasmial sa Niall.
,,A čo budeme dnes robiť? " nadhodila som.
Niall sa uškrnul.
,, čo by si chcela? " zahladel sa na mňa vyzívavím pohladom.
,, Hmmmm, mohli by sme ísť do džungle, či čo to tu je. "
,, Tropický les. Hej, môžeme ísť tam. " odvetil.
Ja som si vychutnala zvyšok raňajok a dopila kávu. Potom som sa pobrala zbaliť do spálne a Nialla som nechala dole....
Haj gajs! 😂😂
Máme tu new Charter 💜💚
Hope you like it.
Inak, všimli ste si, že sa trz dosť často jebkajú? 😃😂😂😂😂 ach, opäť moje perverzné myšlienky.... No čo už, keď už.
No, tak uvidíme, čo porobkajú v ďalšiej časti....
Awojte! 😘😘

Predaná za majetokWhere stories live. Discover now