>> Négy <<

15.6K 912 57
                                    

N I N A

Azt hittem, sose lesz vége ennek az első napnak. Vagyis csak Logannek volt az első napja, de komolyan olyan volt, mintha én is új gyerek lennék, olyannyira mindenki minket bámult. Illetve nem is engem, őt. Csak éppen mindig én voltam mellette. Na, mindegy.

- Honnan tudtad, hogy kosarazok? - kérdezte Logan, amint leértem hozzá Gingerrel együtt, mert együtt volt rajzóránk és különben is ő vitt haza.

- Nem volt nehéz kitalálni - nevettem fel.

A bemutatkozásuk vicces volt.

- Logan.
- Ginger.
- ...
- Amúgy Kate vagyok, de gondolom  érted, miért hívnak Gingernek.

Aztán Logannek meglepően sok kérdése volt, ahhoz képest, hogy egész nap alig szólt hozzám, vagy bárkihez, ha már itt tartunk.

- És hogy működnek itt a tesiórák? - kérdezte a lépcsőn lefelé menet. Egyik kezét a hátizsákja szíján tartotta, és továbbra is a rágóját csattogtatta. Csak remélni mertem, hogy ez már egy új és nem egész nap ezt rágta, mert... az elég gusztustalan lett volna.

- Mindenki választ magának egy sportot egy félévre, és aztán vizsgázunk belőle, de utána sem muszáj megváltoztatni a sportot, csak adnak lehetőséget, hogyha nem jött be - vontam vállat mosolyogva. Az én kezem a zsebemben volt és szinte ugrálva jöttem le a lépcsőn. Örültem, hogy végre vége a napnak és megúsztam Justint is.

Jaj, amikor odajött hozzám, mikor Logannel voltam, azt hittem, meghalok. Justin az, akivel egyszer egy hatalmas baráti körrel voltunk moziban, de ő azóta nem száll le rólam. Úgy értem, örülök én, hogy van valaki, aki érdeklődik irántam, de azért nekem is vannak, khm, igényeim. Justin kedves srác, csak nekem túl sok, azt hiszem.

- És te milyen sportot választottál? - fürkészett Logan.

- Teniszt.

Na meg az a pillantás, amikor azt mondtam, nem jó a ma délután, és akkor Justin egyből Loganre nézett... Csak remélni tudtam, hogy ő nem vette észre. Így is elég gáz volt.

- Én is azt választottam - hallottam meg Ginger hangját. Ezek szerint Logan őt is megkérdezte. Talán mégsem olyan bunkó?

- És ki volt az a Justin gyerek? - kérdezte Logan amikor már az ajtóban álltunk és tettem fel a fejemre a kapucnit.

Ginger vigyorát nem lehetett nem észrevenni.

- Mit csinált? - kíváncsiskodott.

- Megkérdezte, hogy nem érek-e rá ma délután - húztam el a számat. Ginger sokat tudóan elmosolyodott. Pontosan tudta, hogy semmi dolgom nem volt délután, és hogy eszem ágában sem volt ezt bevallani Justinnak. - És csak egy srác, ő is teniszezik - vontam meg a vállam Loganre nézve.

- Aha - bólintott.

- Kocsival jöttél? - kérdezte Ginger Logant.

- Igen. Elvigyelek esetleg titeket? - kapott észhez a srác.

Ginger rámnézett, talán remélte, hogy elvitetem magam Logannel.

- Nem, mi is Ginger kocsijával jöttünk. Akkor holnap találkozunk - mosolyogtam rá. - Szia.

- Sziasztok - köszönt el, és kiengedett maga előtt az ajtón.

Ginger piros Audijához futottunk, és beszállás után dideregtünk még egy kicsit. Közben elment előttünk egy fekete BMW. Logan vezette.

OfflineWhere stories live. Discover now