16. Kapitola

353 41 1
                                    

Já s Fredem šel do třídy. ,,Funno?" Pohladil mě po zádech ,,ano?" Pousmál jsem se na něj ustaraně ,,jsi v pořádku?" Zeptal se ustaraně ,,jo jsem" řekl jsem sklesle, ale Fred mě chytil za ruku a odtáhl na wc.

,,Frede? Co.. To děláš?" Řekl trochu zmateně. Dotahl jsem ho do posledni kabinky a zamkl jsem. ,,Funno řekni mi co s tebou je. Mě můžeš věřit" objal jsem ho. Když jsem ho pustil do očí se mu vehnali slzy. ,,Funno mluv semnou" řekl jsem trošku vyděšeně a když se mu podlomila kolena tak jsem ho chytil. ,,Ch-ch-cha-chapeš že-že jsem málem přišel o Izua" začal silně brečet já ho objal ,,ber to pozitivně udržel jsis chladnou hlavu a zachránil ho" pronesl jsem.

Nikdy jsem takhle citlivý nebyl. To až teď jak jsem málem stratil svého milovaného kluka.

Když se učitelé přesvědčili, že jsem v pořádku a já je přemluvil, že otci volat nemusí, tak mě pustili do třídy. Šel jsem pomalu do třídy. A však jsem ještě skočil na záchody. ,,Nebreč to bude dobrý" zaslechl jsem něčí hlas a brekot. ,,Málem umřel a kvůli mě" zavzlikal někdo "to je Funno?" Prolétlo mi hlavou ,,přestaň fňukat a pojď už radši do třídy"

Nerad jsem hnusnej, ale už mi leze na nervi. ,,Zachvíli jdi na před" zašeptal a já přikývnul. Vylezl jsem z kabinky a všiml si, že někdo stojí u umyvadel. ,,Ahoj Izu" poumál sem se. ,,Em. Ahoj" usmál se ,,je v zadní kabince jdi ho uklidnit" mrkl jsem na něja a odešel jsem do třídy.

Došoural jsem se ke kabince a zaklepal ,,Frede vypadni!" Řekl naštvaný Funno ,,Fred odešel" řekl jsem a otevřel jsem dveře ,,Izu?" Vykulil ubrečené oči. Já jsem ho objal ,,děkuju za zachránu života" špitl jsem do obětí ,,pro tebe vše" objal mě víc.

"Nevim co tam takovou dobu dělaj ale pokuď nepřijde do třídy tak ho půjde úča hledat.." pomyslím si když náhle do třídy vejde Funno ,,omlouvám se ale bylo mi blbe" řekl a posadil se do lavice. ,,Jsi v poho?" Špitl jsem za sebe ,,jo jsem klid" usmál se a rozcuchal mi vlasy. ,,To jsem rád" pousmál jsem se.

Po škole jsme šli s Izuem domů. Když nás zastavila Fialová hlava. ,,Co chceš Fialová hlavo!?" Sykl jsem ,,mluvit s Izuem" řekla pyšně. ,,Klidně" řekl jsem a odešel nastranu.

,,No konečně hele moc se mi líbíš chtěla bych s tebou chodit a věř mi že když spolu budeme chodit tak ti ta zrudička už dá na vždy pokoj" usmála se já jen nadzvedl obočí ,,prosimtě jediný kdo je tu zrůdička jsi ty a tvůj divnej brácha" mrkl jsem na ní ,,nikdy s tebou chodit nebudu na to si už hold budeš muset zviknout" pokračoval jsem. ,,A ještě něco, vyřiď bráškovi ať se nedotýká mího Funna!" Řekl jsem pyšně a odešel za Funnem ,,pýcha předchází pád" zasmál se Funn a my šli domů.

******
Další kapka :3

Láska Ze Základky (YAOI)Where stories live. Discover now