9. Kapitola

511 44 1
                                    

Jeho otec je v pohodě najedli jsme se a pak já a on jsme mrkli na fotbal Izu myl nádobí ,,2:1 vyhráli jsme" zařvali jsme s jeho tátou a plácli jsme si ,,Funne?" Podíval se na mě jeho otec ,,ano pane?" Podíval jsem se na něj ,,Tykej mi" řekl a podal mi ruku ,,Jmenuji se Peter" podali jsme si ruce ,,těší mě" ,,i mě těší" zvedl jsem se a šel jsem za Izem.

Připadám si tu jak služka ,,Izů? Zlato?" Ozvalo se a já se podival kdo to na mě mluví ,,Copak Funny?" Pousmál jsem se ,,Nepůjdeme k rybníku?" Objal mě zezádu a zabořil mi obličej do vlasů ,,A rád" řekl jsem a šel js se převlect ,,Jdeme ven jo?" Křikl jsem na tátu ten jen přikývnul a my jsme doběhli k rybníku ,,Fajn a teď chci vědět co si mi to minule chtěl říct!" Řekl jsem sebejistě.

Semknul jsem rty ,,Nebo řeknu tátovi že že že" mluví rychlejc než myslí jen sem se pousmál a políbil ho ,,Pšš" řekl jsem polohlasně a chytil jsem ho za ruku ,,Chtěl jsem se tě zeptat" semknul jsem pevně rty. Zhliboka jsem se nadechl ,,jestli teda semnou nechceš chodit?" Zavřel jsem oči a pak jsem je zas otevřel Izu měl pootevřenou pusu tak jsem ho chytil druhou rukou za bradu a políbil ,,Já já já" koktal ,,Jen mě tu hlavě nenechávej řekni klidně ne ale mezi námi musí zůstat aspoň přátelství"

Špitnul potichu a opřel si vé čelo o mé ,,Já já no jasně že s tebou budu chodit" řekl jsem nadčeně a pevněho objal. ,,Fakt?" Nadechl se a objetí mi oplatil chytil mi nohy a dal si je kolem pasu já se ho pevně chytil a on mě chytil za zadek abych nespadl.

Lehnul si na zem na záda a já byl nad ním dneska bylo ohodně tepleji než jindy bylo asi tim že bylo teprve odpoledne. Sundal jsem si mikinu a on taky rukou jsem mu zajel pod tričko on zavzdichal tričko jsem mu sundal a políbil sem ho ,,Chci tě hrozně moc tě chci" špitl jsem mu do ucha a jemne ho skousl ,,ah Izu" zasténal. Sundal mi tričko a povalil mě na záda ,,Ale ne tak jak já tebe" řekl ďábelsky a začal mi zpracovávat bradavku. Začal jsem vzdychat ,,ne nechceš s tím jít radši domů" řekl jsem ,,ani ne" odpověděl vášnivě a pokračoval v mém týráním. ,,Hrozně moc tě chci" špitl mi do ouška a jemě ho skousl. Poté se mi přesnunul na rty a otíral naše roskroky o sebe ,,bože já tě strašně moc chci" řekl jsem vášnivě do polibku. Sundal mi kalhoty a rukou mi zajel do boxerek a to už mi stál. Nejdříve ho pohladil a pak ho vzal do pusi a začal pomalu a mučivě hýbat hlavou. ,,Notak nedráždi mě" vzdychal jsem. Nakonec jsem mu dal prsty do valsů a udával si tempo sám a pak už jsem se udělal.

Spokojeně oddychoval. Otočil jsem ho na záda a sundal si své uplně těsné kalhoty políbil jsem ho na krk ,,můžu?" Zašeptal jsem mu do oušla a jemě do něj vniknul dvěma prsty.

Hrozně to zabolelo ale pak už ani tolik ne. Pak přidal třetí prst a nakonec do mě vniknul ,,auu" vytriskli mi slzy z očí. On si mě nadzvedl chytil mě za mou chloubu ,,uvolni se" řekl sladce a začal mi ho honit. Já se uvolnil on se ve mě začal pohybovat. Začal silně přirážet. Bylo to úžasné. Po chvíli jsem se udělal a on hned po mě. Lehli jsme si vedle sebe a objali se ,,miluju tě" šeptl jsem.

,,Miluju tě" zašeptal a já ho políbil na čelo ,,ale ne tak jako já tebe" řekl jsem. Chvíli jsme tam tak leželi a nakonec jsme se oblíkli a vydali domů. Vlezli jsme si k Izuovi do postýlky a šli spinkat.


Láska Ze Základky (YAOI)Where stories live. Discover now