8. Kapitola

531 45 3
                                    

Otec mě poprosil abych si sedl do zádu a Funnyho pustil do předu ,,Fune?" Nastartoval auto a rozjel se.

Hlasitě jsem polknul ,,A-ano?" Řekl jsem rozklepaným hlasem ,,Co se stalo!?" Byl jsem nervózní a nechtěl sem mu to říct ,,Nic" špitnul jsem on prudce zastavil a já zavřel oči ,,prosim!?" Řekl zkrz zuby ,,Tati!" Zaslechl jsem Izua a pak jsem cítil jak mě chytil za ramena otevřel jsem oči a díval jsem se do zrcátka na Izua

Bylo mi ho líto musel si toho hrozně moc prožít a teď ho táta vyslíchá chytil jsem ho za ramena aby se uklidnil ,,Promiň Funne nevim co se to se mnou děje" řekl táta a zas se rozjel dojeli jsme k nám domu ,,Dnes ani jeden nejdete do školy!" Řekl a my oba vykulili oči ,,Ale tati" řekl jsem ,,žádné ale! Já musím do práce a ty se musíš postarat o Funna vystupte si a alou domu" řekl my jen přikývla a šli jsme ke mě domů.

Bylo mi líp když jsem byl jen já a Izu lehl jsem si na postel a rozvalil se. Najednou jsem ucítil šimrání a jak se mi zvedá tričko ,,Izu mmm" zavrněl jsem ale ten parchant mi na břicho položil led. ,,Nein" křikl jsem ,,Lehni Hitlere" začal se smát Izu mezitím co mi mrzlo břicho a hrudník.

Nemohl jsem z toho jak se vrtěl a řval Nein jako Německý diktátor. ,,Nevrť se" řekl jsem a sundal mu led z hrudi a břicha. Ležel tam tak bezbraně chtěl jsem mu stáhnout tričko ale místo toho jsem ho pohladil po jeho vypracovaným bříšku ,,mmm" zavrněl. Sakra! Co to se mnou je!? Agrr.

Bylo to děsně příjemný jak mě pohladil po břiše ale problém byl ten že mi začali být těsné kalhoty ,,Izu?" Špitl jsem ,,Hm?" Naduvedl obočí ,,Né že by to nebylo příjemné ale..." Odmlčel jsem se on se jen podíval na můj rozkrok ,,a Jéje" zasmál se ,,Já ti dám a jéje odčiň to!" Pronesl jsem se smíchem a hodil jsem ho na postel a stoupl jem si nad něj na všechny čtyři ,,Aww" špitl jsem a vášnivě jsem ho políbil a rukou jsem mu zajel pod tričko.

Jak mi zajel rukou pod tričko tak jsem zalapal po dechu měl ledovou ruku ale to mému télu extra nevadilo hlavě pak když se mi začali smršťovat kalhoty ,,Fune!" Okřikl jsem ho se smíchem ,,Ano princezno?" Ušklíbnul se ,,Hej! Neříkej mi tak!" Zamračil jsem se ,,pokud já vím tak jsi říkal že to mám odčinit a né že mi uděláš to samé" řekl jsem a už jsem cejtil jak rudnu.

Byl rudý jak rajče když o tom mluvil ,,Tak prosim hrdino" řekl jsem a lehl jsem si vedle něj ,,Se předveď" on se zvedl a otočil se ke mě zády ,,Jsem uražen" řekl a složil ruce na hrudi ,,notak princezno" řekl jsem a objal jsem ho okolo pasu a políbil na krk.

Nevydržím být na něj naštvaný objal mě okolo pasu a dal mi pusu na krk a měl jsem pocit že někdo otevřel dveře ,,Ehm ehm.." někdo si odkašlal a my se oba otočili ve dveřích stál táta ,,Teď nevím kdo se o koho stará" zasmál se táta ,,Já o něj!" Řekl jsem ,,no dobrá no" zasmál se ,,Budete jíst?" Zeptal se nás ,,Já jo cot y Funny?" Otočil jsem se na Funna ,,no vim že když řeknu že nechci že už půjdu domů tak tu uděláte vězení a nepustíte mě tak jestli vám to nebude vadit rád se najím s vámi" řekl a já ho objal ,,hodnej kluk toho se drž Izu" řekl táta a odešel ,,Držím" špitl jsem a obímal jsem Funa okolo krku.

To moje přerostlé miminko mi vyselo okolo krku ,,Držím" špitnul.
Když zavřel jeho otec dveře objal jsem ho okolo pasu a lehnul jsem si a on ležel na mě. Ano bolelo to hodně na těch modřinách ,,Můj Izuu" zakňučel jsem ,,Ježiši pust mě prosím" kroutil se Izu tak jsem ho pustil ,,Copak?" Divil sem se ,,bolelo to hodně??" Zděsil se a vyhrnul mi tričko ,,Kdyby to bolelo tak tě hodim vedle sebe ne?" Řekl jsem do dlaní jenž jsem měl na obličeji ,,u tebe člověk nikdy neví" řekl a já sundal ruce z obličeje a jeho hlava se nademnou nakláněla. Dal mi pusu a ze zdola se ozvalo ,,Jídlo!" Já jsem potichu špitnul do polipku ,,Já už mám své jídlo" a převalil jsem že teď jsem byl nahoře já a on dóle ,,hm?" Naklonil jsem hlavu ,,Deme na jídlo" usmál se Izu a já se z něj převalil na postel zas a sedl jsem si ,,Chceš odnést?" Smál se Izu ,,Neprovokuj" špitl jsem a ob ajsme šli na jídlo.

Láska Ze Základky (YAOI)Where stories live. Discover now