4.Kapitola

679 58 2
                                    

Když jsme dorazili domu matka nás oba zjebala za to že jsme přišli pozdě a za to že jí volali z nemocnice. Neřešil jsem to prostě jsem šel do pokoje a šel jsem rovnou spat.

-12 PM

Zazvonil mi telefon ,,Který kretén!?" naštval jsem se a vzal mobil. ,,Halo?" řekl jsem ,,Ahoj Princezno" řekl Funy ,,Funy nech toho co potřebuješ?" pousmál jsem se ,,No nechceš si dát rande?" to si dělá srandu teď ,,Teď!? Na to zapomeň" naštval jsem se a tipl to. Nechci být zlí ale prostě jak mile mě někdo probudí sem nevrlí.

Měl jsem otevřené okno a když už mě probral tak jsem si sedl na parapet a zapálil si cigaretu. ,,Kouření škodí zdraví" ozvalo se z mého pokoje a někdo mě chytil za rameno ,,Funo!?" okřikl jsem ho protože sem se lekl tipl jsem cigaretu a stoupl si na zem ,,hmm" pousmál se při pohledu na mě ,,Nech toho co chceš" šeptal jsem ,,Já ? Rodiče ti odjeli před hodinou a já vás mám na starosti" mrkl na mě ,,Brácha ale není doma !" řekl jsem ,,Já vím takže spíš mám na starosti jen tebe" řekl a ušklíbl se a přiblížil se ke mě dotknul se mé hrudi a mě se rozbušiko srdce ,,Ješ nádhernej když se červenáš" pousmál se a políbil mě "já se červenám?" řekl jsem v duchu.

Srdce mi bušilo jako o závod a v břiše sem měl motýlky začal jsem ho líbat a sundal jsem mu tričko rukou jsem bloudil po jeho těle pak jsem mu sundal i kalhoty. Nepřestávali jsme se líbat pak mě povalil na postel a začal se věnovat mím bradavkám nejdříve je jazykem obkroužil a pak lehce skousnul já jsem vzdychal jeho jméno.

Mmm.. To je úžasný celé tři roky jsem snil jenom o tomhle jak se spolu budeme líbat a tak dál. Ale nikdy jsem si nepředstavoval že to bude až tak úžasný. Jak jsem se věnoval jeho bradavkám tak vzdychl mé jméno a to mě rozpalovalo a byl jsem už trošku nadržený jeho kamarád mě tlačil do podbřišku. Když jsem se už nabažil jeho bradavek tak jsem ho párkrát políbil na jeho dokonalé rtíky a začal jsem se věnovat jeho udu. Neměl jsem náladu na nějaké velké předehry vzal jsem ho do úst a začal jsem rychle pohybovat hlavou Izu vzdychal mé jméno když se prohnul v zádech tak mi bylo jasně že už bude a zrychlil jsem a on se mi udělal do pusy ,,Hmm" zamručel jsem když sem to spolkl a vrátil se k jeho rtům.

Byl tak úžasný a dokonalý rozdejchával jsem to zrovna když se začal zas věnovat mím rtům ucítil jsem jak má menší problém v trenkách tak jedním pohybem jsem ho hodil pod sebe a pomalu sjížděl po jeho drudi až k lemu trenek ,,Prosím netrap mě" zaškemral a v rukouch sevřel prostěradlo já se jen ďábelsky pousmál sundal mu trenky a chytil jeho ud. Jazykem jsem mu obkroužil špičku a pak si ho dal do pusy slastně vzdychla. Bylo to úžasné když se mi po chvíli udělal do pusy tak jsem vše spolknul a lehnul si vedle něj. Přikryl jsem nás a v obětí jsme usnuli.

-Ráno

Ráno jsme se probrali v 8 vyšli jsme z pokoje a šli jsme rovnou do kuchyně kde jsem udělal snídani zrovna Funo bral talíře a pokládal je na stůl a já nalíval čaj když do kuchyně vešla Amanda ,,Dobré ráno kluci" uculila se ,,Amando!? My jsme se tě lekli" řekl jsem a položil konvici na stůl ,,To jste spali v jedné posteli ??" zasmála se Amanda když jsem se s Funem podívali na sebe tak jsem zrudli máme na sobě oba jen trenky ,,No v-víš no" nedokázal jsem nic říct ,,Z toho se už nevykroutíte" řekla a rozcuchala mi vlasy ,,Nech toho" sykl jsem s úsměvem.

Když jsme se s Funem nasnídali tak jsme se oblékli a Funy odešel já si sedl v pokoji na postel a zapnul jsem notebook ,,Izu ? Zlato?" ozvala se za dveřmi Amanda ,,co je?" řekl jsem a ona přišla ke mě do pokoje, zavřela za sebou dveře a posadila se ke mě ,,Izu zlatíčko můžu se zeptat co se tu včera večer stalo ?" zvedl jsem hlavu od počítače a pozvedl jedno obočí ,,Nic se nestalo" a pohled jsem vrátil k počítači ,,Vy spolu něco máte s Finem?" zeptala se Amanda ,,Funem!" opravil jsem jí ,,Ah ano promiň" řekla a abych jí začal vnímat tak mi zavřela notebook ,,Co děláš!?" okřikl jsem jí ,,Tak posloucháš mě?" řekla naštvaně ,,Ježíši jo poslouchám no tak spolu něco máme a co má sakra být máš něco proti !?" vykřikl jsem ,,Uklidni se Izu-Chane!?" okřikla mě ,,Jestli se ti nelíbí můj tón máš to hold blbí!? Nech mě už na pokoji!?" okřikl jsem jí a odešel spokoje a když jsem odcházel z domu tak na mě ještě křikla něco ve stylu ,,Vrať se ještě jsme neskončili!" ale to už nevím sedl jsem na kolo a odjel až na kraj města do starého baráku.

Kolo jsem pohodil jen tak před barák a vešel dovnitř na zemi byla zaschlá Nikova krev sedl jsem si pod okno a do prachu co byl na zemi si začal čmárat (Pentagram, čísla 666, a tak dále..) a také jsem tam napsal ,,Miluji tě Funy <3" vzal jsem kus střepu co ležel na zemi a začal jsem se jím řezat.

Podjela mi ruka a bohužel jsem si to vzal trochu víc silně a z ruky mi začal téct proud krve....

Když nás nachytala jeho máma v trenkách a nějakým způsobem zjistila že jsme spolu spali v jedné posteli tak jsem byl tak rudý a rozklepaný že jsem do sebe rychle naházel snídani a rychle jsme se šli obléct když jsem vypadl z jeho baráku tak jsem šel na kraj města až k tomu rozpadlému domu kde jsem jamenem rozbil okno ,,Kurva to bude v prdeli" naštval jsem se a šel domů. Bydlím nedaleko od toho rozpadlého baráku šel jsem ještě na pole. Po půl hodině jsem se vrátik k tomu domu když jsem před ním zahkédl Izu-chanovo kolo jen tak pohozene ztuhla mi krev v žilách rychle jsem vběhl dovnitř a našel ho ležet na zemi s podřízlíma žílama.

Vytáhl jsem mobil a zavolal sanitku. Přijeli kluci a odvezli ho do nemocnice. Potom co ho odvezla sanitka jsem stál před oknem a dívak se na zem kde jsem předtím našel Izua ,,Ach jo" povzdychl jsem si ,,Měl jsem se ho zeptat!" řekl jsem si pro sebe a opřel se o zeď a sedl si na zem díval jsem se na kaluž krve když jsem si všiml Pentagramu čísla 666 a podtím bylo napsáno ,,MILUJI TĚ FUNY" zavrtěl jsem hlavou najednou se otevřeli dveře a v nich stála Tami ,,Ahoj Funy jsi v pohodě?? " přiřítila se ke mě a objala mě ,,Počkej!" odstrčil jsem jí ,,Co je? Fuj nekoukej na tu krev" řekla Samara ,,To se chtěl obětovat nebo co" uchechtl jsem se ,,Oo on tě miluje to je roztomile. Teda no fuj počkej" řekla a ja po ní hodil vražedný pohled ,,Aby ses nepoto radši jdi za Kiki!?" okřikl jsem jí. ,,Kiki se semnou rozešla" sezmutněla ,,Jako fakt?" vykulil jsem oči. Šli jsme domů a pocestě se bavili o tom jak to je mezi ni a Kiky.

Probral jsem se v nemocnici hrozně jsem se polekal když jsem vedle sebe viděl Funa ,,Kde to sem !" Fun mě chytil za ramena a přimáčkl na postel abych se nevrtěl ,,Klid uklidni se!?" okřikl mě tak jsem se uklidnil.

**díky za 11 hvězdiček 111 vidění a 5 komentářů ^^**

Láska Ze Základky (YAOI)حيث تعيش القصص. اكتشف الآن