13.Kapitola

390 32 2
                                    

Naštvaně jsem zabouchl dveře od pokoje. Rozeběhl jsem se a skočil jsem na postel kde jsme se rozbrečel.

,,Musíme jim pomoc" řekla Frančeska starostlivě ,,už jsou dospělí měli by si to vyřešit sami" řekl jsem a vrátil se do kuchyně ,,Petře já tě nepoznávám" řekl naštvaně ,,promiň ale už od malička si Izu řešil své problémy sám" zamračil jsem se ,,ach jo" povzdychla si a odešla za Izuem.

Slyšel jsem lehké zaklepání na dveře ,,dá-dále" zavzlykal jsem ,,Izu? Jsi v pořádku?" Ozval se jemný hlas Frančesky ,,j-jo" vzlykl jsem. ,,Ach jo" přišla ke mě a pohladila mě po zádech. Já se zvedl a objal jsem jí.

Když mě objal bylo mi hned jasné že v pořádku není ,,klid to bude dobrý. Upřímě Funno je děsně paličakty už od malička" řekla jsem a on se na mě podíval. Utřela jsem mu slzy ,,dobrý nebreč." Pousmála jsem se ,,já si s Funnem pronluvím ano?" Naklonila jsem hlavu. On mě pustil a zatřepal hlavou

Nechci aby řešila moje spory s mím Funnýskem. ,,Děkuju za nabítku ale skusím to vyřešit sám" pousmál jsem se. ,,Dobře." Řekla a odešla

Stál jsem pod schodama když mřišla Frančeska ,,vyhnal tě co" nadzvedl jsem obočí ,,ne. Promluvila jsem mu do duše. A poté sama odešla" řekla výtězně ,,a s tou zástěrou vypadáš drsně" začala se smát a já jí chytil okolo pasu ,,cos to říkala" začal jsem se mát taky ,,nehodlám to opakovat" smala se ,,fajn jak je libo" odvětil jse se míchem a povalil jí na gauč.

Můj velmi drsný šéfík ze sebe strhnul vemi drsnou zástěru a začal mě lochtat ,,nee prosím nech mě" smála jsem se...

Zvedl jsem se a šel jsem ke dveřím. Zamknul jsem a vzal si mikinu. "Být Funnem a být na sebe naštvaný tak vím kam bych šel" řekl jsem si v mysli a skočil jsem na zahradu. Doběhl jsem k rybníku jenž mám za domem.

Chtěl jsem už jít za Izuem protože jsem si pročistil hlavu a chtěl jsem se mu hlavě omluvit. Když mi najednou někdo zakryl oči ,,hej" řekl jsem s úsměvem a za sebou jsem slyšel sladký smích. Chytil jsem ty ručky a otočil se.

Ten jeho nádhernej pohled miluju. Políbil jsem ho. ,,Promiň" špitl mi do polibku ,,pššš" umlčel jsem ho polibkama. ,,Pojď domů prosím" pousmal jsem se ,,dobře"

Šli jsme s Izuem domů. Izu šel oknem a já vchodovíma dveřma. Vešel jsem dovnitř. Mrknu do kuchyně nic. Mrknu do obívaku a spadne mi čelist. Na gauči v obýváku leží Izův otec s mou sestrou. Kterou obímá okolo pasu. Snažil jsem se nesmát. Vyfotil jsem si ten krásný dokonalí pár. Vešel jsem do pokoje a zavřel dveře.

Ležel jsem na posteli s mobilem vruce. Otočil jsem hlavu směrem k Funnovi. Ten vešel do pokoje a ponalu zavřel a začal se smát. Jen sem nadzvedl obočí a přišla mi MMS od Funna otevřu jí a začnu se smát taky. Bylo to rozkošný ale i směšný zároveň ,,děláš si srandu" smál jsem se ,,ne" došoural se ke mě a spadl vysmátě vedle mě na postel.

Když jsem se uklidnil tak jsem otevřel oči a na mnou klečel Izu na všech čtyřech. ,,Pro tvou informaci. Jsi můj a já tě nikdy nikomu nedám" řekl naštvaně ,,a pro tevou informaci ty jsi můj majetek a toho se nevzdám" zsmál jsem se a přitáhl si ho do polibku ,,o tom majetu si pam ještě promluvíme" zasmál se a začal mě vášnivě líbat.

Jednou rukou jsem zajel pod tričko a kontroloval každou jizvu každý záhyb na jeho sexy těle. Sundal jsem mu tričko a sobě taky. Začal jsem ho líbat na krku a pomalu sjížděl níž a níž až ke kalhotům které jsem z něj strhl. Vrátil jsem se k jeho rtům a líbal ho.

Jednou rukou mě hladil přes můj rozkrok. Hrozně mě to štvalo byl jsem tak nadrženej. Heozně jsem ho chtěl. Ale on to schválně prodlužoval. Tak jsem vzal jeho život do svích rukou. Rozepl jsem mu kalhoty a rukou zajel pod jeho trenky. Sladce mi zavzdychla do polibku a cítil jsem jak mu jeho chlouba začíná růst. Kalhoty mu byli těsný tak jsem ho hodil pod sebe a stáhl mu je. Stáhl jsem mu i trenky.

Chytil mou chloubu do pusi. Nejdříbe mi olízl špičku ,,ach Funne" zavzdychl jsem.

Strčil jsem si jeho ud do ust a začal jsem pomalími pohyby a pomalu začal zrychlovat. Zdychal mé jméno. Hrozně mě to vzrušovalo. Po chvíli se udělal. Vrátil jsem se k jeho rtům a políbil ho ,,strašně moc tě chci může?" Zeptal jsem se a vášnivě ho políbil. Rukou jsem zajel k jeho pozadí ,,Funne mám strach" špitl Izu. Ruku jsem vytáhl z jeho trenek ,,neboj budu něžný ano?" Políbil jsem ho a on přikývnul. Vnikl jsem do něj dvěma prsty ,,au" stiskl zuby ,,klid uvolni se." Políbil jsem ho a začal pohybovat prsty. Když si zvikl tak jsem ho otočil na břicho.

,,Můžu?" Zeptal se mě sladce ,,asi jo" řrkl jsem nejistě a on si nadzvedl mě pozadí a vnikl do mě.

Vykřikl bolestí a vystříkli mu slzy z očí ,,pšš" políbil jsem ho na krk ,,uvolni se" nepohyboval jsem se v něm čekal jsem až se uvolní. Chytil jsme ho za jeho chloubu a začal jsem pohybovat rukou. Začal vzdychat a uvolnil se. Začal jsem se v něm pohybovat. Pomalu jsme začal přirážet. Oba jsme zdychali. Pomalu jsem zrychloval přírazi. Izu se udělal jako první a já hned po něm. Svalil jsem se vedle něj a přikryl nás.

,,Miluju tě" zašeptal. Já se k němu otočil. Pohladil jsem ho po hruďi a políbil ho na klíční kost a on mě objal a přitulil si mě k sobě ,,já tebe víc" zavrtěl jsem se do jeho hrudi ,,já nejvíc" políbil mě do vlasů.

********
"Tak tohle je pro dnešní kapitolu zatím vše tak zas u další kapitola pa ^^"

Láska Ze Základky (YAOI)Where stories live. Discover now