14.Kapitola+Omluva

367 33 1
                                    

Probudil jsem se ve Funnové náruči. Opatrně tak abych ho neprobudil sem se otočil a vymanil jednu ruku a natáhl se pro mobil. 6:36PM. Po chvíli jsem si uvědomil že je to Funnuv mobil. A na tapetě (zámku) měl mojí fotku jak spím. To kdy stihl vyfotit. Položil jsem mobil zas na jeho místo a zavrtěl se do jeho měkkého objětí.

,,Co jsti tam hledal?" Zeptám se, se zavřenýma očima ,,koukal jsem kolik je hodin" zašeptá. ,,Kolik teda je" pousměji se a otevřu oči ,,půl sedmé večer" zamumlal do mé hrudi. Jen sem se pousmál a zvedl se ,,kam zas jdeš" zamručel a objal mě okolo pasu ,,miláčku potřebuju na záchod" zasmál jsek se.

To říkat neměl. Povalil jsem ho na postel a sedl si mu na jeho podpřišek a začal ho lochtat.

,,Ty parchante jeden vychrtlej" směju se až mi tečou slzy ,,copak něco se ti nelíbí" směje se mi ,,být tebou slezu protože už fakt musím" kroutil jsem se.

Byl jsem tak hodný a slezl jsem protože jaem nechtěl mít mokrou postel. On odběhl. *Cink* cinknul mu mobil *cink* to cinkani me irituje. Vezmu Funnuv mobil a snažím se ho odemknout. Ale nemám tušení jaké má heslo. 05012004 (05/01/2k4) odemčeno. To opravdu tam má přesný datum kdy jsme se začali kamarádit. To je magor.

Mohl jsem se pochcat. Naštěstí mě pustil a já doběhl na záchod. Když jsem si už ulevil. Tak jsem šel do koupelny. A když sem se viděl v zrcadle des. Hrozně jsem se lekl. Takovej zombie. Vlasy mi stáli po cele hlavě. Rozespalí pohled. A pomačkaný obličej jako by mě někdo zmuchlal jako papír.

Na tapetě měl naší fotku jak jsme se jednou fotili u našeho rybníka. Hodil jsem lištu dolu a vidím. Uživatel Zeky vás žádá o přátelství. Začal jsem žárlot. Zrovna jsem chtěl rozkliknout messenger abych se podíval kdo mu napsal tak se otevřeli dveře. Prudce jsem zamknul mobil a hodil ho pod polštář a lehl si a dělal že spím.

Když jsem skrotil své blond háro které bych si už mohl dát ostříhat. Šel jsem do pokoje. Viděl jsem jen jak Izu něco hodil pod polštář a dělal že spí. ,,Nenapadný" zasmál jsem se ,,já vím" pípnul.

Funno si ke mě vlezl a objal mě ,,kam jsi mi schoval mobil?" Zašeptal mi do ouška ,,pod.... Chtěl bys vědět co" zasmál jsem se lumpačivě a pod polštářem nahmatal jeho mobil a choval ho za záda ,,ano" pousmál se a dal mi pusu na nos. ,,Co za to?" Uculil jsem se ,,hele ty máš chutě zase co" zasmál se.

On se jen uculil ,,no?" Políbil jsme ho ,,možná" špitnul do polibku. ,,Mě by bohatě stačilo.."

Ani to nedořekl sebral mi svůj mobil z ruky a sedl si na mě ,,hej" zasmál jsem se.

,,Pšt" dal jsem si prst před ruku. Odemknul jsem mobil. Zádost na fb od Zeka a jeho sestry. Oba jsem si přidal. Rozklikl jsem messenger. 2 zprávy od Fialové hlavi a 5 od Zeka. Jen jsem nechápavě z edl obočí.

Celou dobu dělal nějaké grinasy. Když udělal nechápavý pohled začal jsem se smát. ,,Počkej" zasmál se a někomu odepsal.

Zeky: Ahoj Funne :)
Zeky: Přidej si mě prosím
Zeky: Funne jsi hezkej
Zeky: Funne mrzí mě že jsde pohádaly. A prito se chci nabidnout kdyz by jsi se chtal vyplakat muzes zajit za mnou.
Zeky: jses* proto*

Funno: Em.. Ahoj Zeky. Díky za poklonu a ještě díky za nabítku kterou asi nevyužiju.

Dost mě štvalo když ze mě slezl a začal si s někým psát. Vytáhl jsem mobil a taky jsem si začal s někým psát. No přesněji se Zonne.

Zonne:Ahoj šmudlo :3

Izu:em.. ahoj

Zonne: :3 hrozně se mi libíš. No a neboj se na Funna žárlot nemusíš jeho fakt nechci taková obluda xD

Zeky: Ale stejn3 jsem ru pri tebe
Zeky: ale stejně jsem tu pro tebe*

Funno: Díky za zájem.

Zazubil jsem se a napadl mě takoví menší plán. Zahlédl jsem v Izuově mobilu že si píše s Zonne ,,miláčku" políbil jsem ho na tvář.

,,Ať už chceš cokoliv odpověď je ne" zasmál jsem se a políbil ho ,,prosím" udělal psí očka ,,no tak povídej" pousmál jsem se.

,,Upřímě celou hodinu Zonne básnila o tom jak si sexy a bůh ví co." Řekl jsme žárlivě.

Jen jsem nadzvedl obočí ,,ach ty geny. Zeky básnil zas o tobě" zasmál sjem se ,,jo to už vím taky" zasměje se.

Ukážu mu náš chat. (Můj a Zeka) ,,napadlo mě to že on si myslí že jsme se spolu pohádali a myslí si že už nejsme nej kamarádi" řeknu a Izua to zaujme.

Zní to už teď zajímavě ,,jaký je plán?" Pousměji se a Funny udělá ďábelský úsměv.

----

Ráno nás probudil Peter ,,vstávat" vykřikl a roztáhl závěs ,,světlooo" vypísknu a schovám se pod peřinu ,,Funno nebuť jako šváb" zasmál se.

Strhl ze mě a Funna peřinu ,,zimaaaa" vypískl jsem a Funno mě objal a hlavu si položil na mou hruď a nohy hodil přes moje

,,hmmm nová peřinka" zažvatlá roztomile ,,so cute" zavrním ,,vylezte po dobrém nebo to půjde po zlém....

****
,,Chci se omluvit za chybi. Postupem času se je budem snažit opravit. Dále se omlouvám za slovenské názvi jako je ,,ryšaví-zrzaví" a tak dále. Když neznám česné slovo tak jej nahradím slovenským za což se velmi ospravedlňujem teda omlouvám. :) Jináč se uvidíme u dalšího dílu ^.^

Láska Ze Základky (YAOI)Kde žijí příběhy. Začni objevovat