6.Kapitola

518 47 3
                                    

Funy

K mému překvapení jsem si den s Izu a jeho otcem užil, byli jsme v cukrárně, šli jsdo zoo a pak jsme to zakempili v parku.

,,Izu? Můžu mít dotaz?" prohodil jeho otec ,,no asi ano?" řekl ,,Jak dlouho spolu něco máte?" oba jsme vykulili oči, jak dlouho asi chvíli, nebo snad né? ,,My spolu nic nemáme" prohodil Izu. Pípl mi mobil kouknu na display a píše mi táta.

,,Okamžite sip domů!? Nejodlám tě tu nikde nahánět!?"

Zase byl ožralej jen jsem si povzdechl ,,Musím jít tak se zatím mějte, ahoj Izu naschkedanou" smutně jsem se zvedl a odešel.

Izu

Když se nás táta zeptal jak dlouho neco mezi náma jen tak to Funyho vzalo a odešel ,,Funy počkej" řekl jsem a chytil jsem ho za ruku a objal ho a do ucha mu zašeptal ,,Mam tě rád" objetí mi oplatil a pak už s úsměvem odešel.

,,Tak jde domů Niko bude rád že mě uvidí" prohodil táta když jsem se k němu vrátil ,,Ale jistě" usmál jsem se a tak jsme vyrazili domů. Když jsme došli domů tak první věc co jsem udělal je že jsem se šel převléct. Niko byl hrozně rád že je táta doma já už jsem si ho užil víc než dost takže jsem Nikovi nechal prostor a šel jsem do pokoje kde jsem si lehnul do postele a usnul.

*Večer*

,,Izu ? Spíš?" uslišel jsem hlas tak jsem se podíval ke dveřím ,,Promiň nechtěl jsem tě vzbudit" ,,V pořádku co se děje?" mžoural jsem ,,Ale zítra je zase škole a mě napadlo jestli by jsi se nechtěl ulejt ze školy a jít semnou do práce" řekl otec a posadil se ke mě na postel já s pootevřenou pusou jen zíral ,,Já věděl že nebudeš mít zájem tak nic já vemi Nika" chtěl se zvednout ale to už mě měl okolo krku ,,Já chciiiii" vypískl jsem ,,Je mi to jasný tak zítra v 6?" jen jsem přikývl lehl si a otec odešel.

-5:30-

Vstal jsem a zapípal mi mobil.

Funy: ,,Nejdu do skoly omluv me dik.."

Izu: ,,Ani ja.. Jdu s otcem do prace"

Funy: ,,Se mas si to uzij zatim"

Nevím proč ale mám pocit že je něco v nepořádku.. Rychle jsem se nasnídal a převlékl a hned jsme s otcem vyrazili do jeho práce.

Funy-

Když jsem přišel domů otec byl nadranej. Začal na mě řvát že jsem mu vzal peníze a když jsem řekl jakou koliv odpověď tak mě zmlátil šel jsem do pokoje zamkl jsem a usnul ráno jsem se probral a otec doma už nebyl vytáhl jsem mobil a napsal Izo-vi.

Funy: ,,Nejdu do skoly omluv me dik.."

Izu: ,,Ani ja.. Jdu s otcem do prace"

Funy: ,,Se mas si to uzij zatim"

Něco mi říká že mu asi došlo že to bude vážný ale neřešil jsem to když jsem se vydal do koupelny zděsil jsem se protože pod okem jem měl podlitinu jak prase škrábance na rukách a tak dále.. Je pravda že jsem si toho moc nepomatoval ale myslel jsem si že to tak hrozný nebylo..

Izu-

Vrátil jsem do domů pozdě večer a zjistil jsem že jsem mobil nechal doma odemknu ho a jedna sms od.. Funy-ho

Funy: ,,Kdepak jsi byl celí den broučku?? :* "

Izu: ,,Neřikej mi tak! Byl jsem s tátou v práci. Kde jsi byl ty?"

Funy: ,,Promiň Miláčku :* nechceš jít ven?"

Izu: ,,Funy! Teď?????????"

Funy: ,,Ano.. Za pět min u rybníka ;)"

Zhluboka jsem se nadechl a lehl si na postel, chvilku jsem se tam tak převaloval až do tý doby než mi zapípal mobil a já leknutím spadl z postele.

Funy: ,,Kde jsi kocourku?"

Jen jsem protočil panenky a vyskočil z okna na stříšku a pak na psí boudu a nakonec na trávu.

,,Ahoj kocourku" prohodil Funy a objal mě ,,Ahoj" usmál jsem se. Došli jsme k rybníku a já se posadil na zem ,,Si sedni ne?" podíval jsem se na Funyho ,,Jo...Jasně" prohodil nervozně a sedl si vedle mě ,,Jsi nějakej nervozní copak se děje ?" řekl jsem a chytil ho za ruku.. Moment já? Já ho chytil za ruku... Byl jsem tak mimo že jsem ho zase rychle pustil.

,,Jsi nějakej nervozní copak se děje ?" zrychlil se mi dech a ještě víc znervozněl pak mě chytil za ruku a já se trošku zmateně podíval a pak se pousmál ale on mě zase pustil.

Ted nebo nikdy... ,,Izu?" nadechl jsem se a řekl jeho jméno ,,Ano?" usmál se ,,Jak-jak...." nedokázal jsem nic říct ,,Cooak se děje?" chytil mě zas za ruku a pohladil po tváři, najednou mi zazvonil mobil.

,,Ano?" ,,Hmm" ,,No jo!" ,,Promiň musím jít zítra ve škole" řekl jsem smutně a odešel.

Chvilku jsem ještě jen tak seděl u vody ale nakonec jsem šel domů. Zamotal jsem se do peřin.

---Sorry ale pro dnesek mi to nejde už psát.. :( tak zas u další kapky ;-)---

Láska Ze Základky (YAOI)Kde žijí příběhy. Začni objevovat