5- "Please."

1.3K 56 44
                                    

Kollarımı birbirine bağladım ve bardaki bir avuç başı boş gezen insana baktım birini öldürmek kolay olacaktı yapmam gereken tek şey bana yürüyecek bir malı kendime çekmek ve içeceğine elimdeki zehri atmak olacaktı.

Hafifçe üzerimdeki mini siyah elbiseyi çekelerken saçlarımı savurdum.
Yavaşça etrafa bakındım ve bana bakan sarışın çocuğa doğru ilerledim sırıtarak ona bakarken gözleri iyice üzerimde gezindi bu midemi bulandırmıştı yavaşça çocuğa yaklaştım.
"Bir şeyler içmeye ne dersin yakışıklı."dememle elindeki birayı gösterdi yavaşça birayı elinden alırken iğnerenek dudaklarımızı birleştirdim yavaşça çocuk gözlerini kapatırken zehri direk biranın içine döktüm çocuk beni kendisine dahada çok çekerken dudaklarımızı ayırdım.

"Ihm biranın tadı güzelmiş."demele sırıttı ve beni duvarla köşede sıkıştırdı birayı elimden sertçe aldı birayı kafasına dikerken kollarımı göğsümde birleştirdim ve derin bir nefes aldım.
Çocuk yüzünü buruştururken gülmemek için kendimi zor tuttum.

Çocuk karşımda ölürken nasıl gülebildiğimi bile bilmiyordum.
"İyi misin?."diye sormamla bana bakarak başını iki yana salladı yavaşça onu kolundan tutarak dışarıya sürüklerken etrafa bakındım.

Nerdeydi?

Bi anda onun sinirli hali belirirken neyi yanlış yaptım diye düşündüm onu öldürmüştüm işte karşımdaki çocuk kan kusarken çocuğu köşeye sıkıştırdı ve doğrulmasını sağladı sertçe çocuğun boğazını sıkarken bana döndü.

"Burdaki kızın dudakları sadece benim."sesi korkunçtu kormuştum onun istediği şeyi yaptığımı zannediyordum.

Adamın cesedi yere yığılırken bana döndü çok sinirli gözüküyordu bana doğru bir adım atarken korkuyla titredim ama geri adım atamazdım eğer ondan kaçarsam yakalanırdım ve daha kötü bir şey yapardı.
"Seni mahvedeceğim Sandra."dedi sakince ağlamaya başladım.

"A-ama ben senin istediğini yaptım."dememle sertçe beni köşeye sıkıştırdı.
"Senin bedenin sadece benim senin dudakların sadece benim benim olanı kullanamazsın."
Ağlamamı durduramadım daha yüksek sesle gürledi.
"Kapa çeneni."

Korkuyla sinerken göz yaşlarımı sildim bana sertçe bakarken bi anda boğazımdan tutarak tüm bedenimi havaya kaldırdı nefes alamıyordum korkuyla ona bakarken delici bakışlarıyla bana baktı nefes alamıyordum acıyla gözlerimi kapatırken yavaşça ellerini çıktı gözlerimin içine bakarken gözlerimi araladım.

"B-ben bilmiyordum b-ben seni seviyorum."diyerek onu yumuşatmayı umuyordum ama hala sinirliydi beni sertçe yere bırakırken yaptığım oyuna devam etmeliydim.
Yavaşça arkasını döndü tam gidecekken güçsüz sesimle konuşmaya devam ettim.
"B-bırakma b-beni."dememle bana döndü ve başını iki yana salladı.

"Hata yapıyorsun sen beni safmı sanıyorsun."dediğinde nefesimi tuttum.
"Lütfen."

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Nov 18, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Selfish (Void Stiles)Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin