He can hear!

38 1 0
                                    

                       ~Acest capitol v-a fi mai scurt. Imi cer scuze dar duc lipsa de idei si inspiratie, asa ca va rog sa fiti blanzi.~

                      De cand incepuse sa vada, Paco si cu mine vorbeam din priviri pentru ca nici eu si nici el nu puteam vorbi.

                       Intr-o seara, mama ne ducea pe amandoi la baie. Ca intotdeauna eram ingrozit de apa aceea care imi intra mereu in nasuc si gura, si chiar daca Paco era cu mine asta nu era oricum de prea mare ajutor. Tipam si plangeam, dar mama era mai incapatanata decat mine si continua sa ma spele. Dupa o baie cum nu se putea mai lunga in sfarsit am scapat. Mama m-a dus in camera si m-a invelit ca pe un cocon, iar tati a facut glume pe seama mea spunand ca arat ca o minge si ca ar putea juca fotbal cu mine. Am tipat si m-am uitat urat la el, suparat fiind pentru ca facuse acea gluma.

              Tocmai ma pregateam sa plang pentru mancare, cand la primul sunet scos, ochii lui Paco s-au inchis. Am tacut uimit, iar el a deschis ochii. Am tipat din nou si el a facut acelasi lucru din nou si din nou. Am inceput sa rad... Ursuletul meu tocmai m-a auzit... a fost deranjat de tipetele mele, dar cel putin m-a auzit.

                    Ziua urmatoare tata avea liber si mami l-a pus sa ma scoata la plimbare prin parcul de pa strada noastra. Adoram cand mergeam la plimbare cu tata... mereu reuseam sa il santajez plangand cand voiam sa imi dea ceva. Cu mami niciodata nu imi mergea farsa pentru ca era mai inteligenta ca tata si isi dadea seama ca plang numai ca sa obtin ceva. Era asa amuzant cand mama il punea la punct pentru ca imi dadea inghetata de pe suzeta sau imi lua suc. Eu ma alegeam cu ceva bun, iar tati primea cearta. Amuzat fiind de ei incepeam mereu sa rad, iar asta o indulcea pe mama si asa scapa si tati de corvoada. Paco radea si el cu mine... vedeam in ochii lui. Si tot datorita lui Paco nu mai plangeam atat de mult pentru ca nu voiam sa il deranjez, dar uneori era imposibil... gena mea de bebe rasfatat iesea uneori invingatoare.

My bear has a soulUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum