69. Bölüm

11.9K 727 197
                                    

NCT 127~~ Bu çocuklarla ilgilenmek bana çok şey öğretti. Yeni çıkış yapmış bir grubun menajeri olmak ayrı gurur vericiydi. Hepsine ablalık ettim resmen çünkü en büyükleri Taeil bile benden (ay olarak da olsa) küçüktü. 

EXO üyelerinden sonra ilgilendiğim gruptaki herkesin bana "nuna" diye seslenmesi ve üyelerin ilgi odağı ve maknesi olmaktansa saygı duyulup sözü dinlenen bir abla olmak ilk başta garip gelse de çok kısa sürede alıştım ve en anaç halimle çocukların her aktivitesinde yanlarında oldum.

EXO'nun yurtdışı aktiviteleri gün geçtikçe daha çok arttı ve üyeler nerdeyse yılın altı ayı Kore'de, altı ayı yurt dışındaydılar. Bu süreçte başta sevgili Jongin'im olmak üzere bütün üyeleri o kadar çok özlüyordum ki görüntülü konuşma yapmak dahi yetmiyordu resmen.

NCT üyelerimiz günlük programını tamamladığında çocuklarımı yurda bırakıp koşarak evime gidiyor EXO'nun canlı yayınlarını izliyordum ki üyeleri biraz daha görebileyim.

Açıkçası 4 yıl sandığımdan daha uzun geçmişti. Üyelerle Kore'de oldukları her vakitte görüşmeye çalışsak da hem onların hem de NCT'nin programları sebebiyle her istediğimizde görüşemiyorduk. Haliyle bu da özlemi ikiye katlıyordu.
Menajerliğimin ilk aylarında bir keresinde artık kardeşim gibi gördüğüm üye Mark bana
"Nuna neden arada dalıp gidiyorsun? Seni üzüyor muyuz?" demişti.

O an fark etmiştim NCT üyeleriyle ne zaman oturup sohbet etsek anında EXO üyelerini düşündüğümü, hangi durumda Sehun'un ne diyeceğini, Chen'in ne tepki vereceğini, şöyle bir konuşma olsa Lay şöyle yorum yapardı da Baekhyun şöyle bir espri patlatırdı diye içimden geçirdiğimi...

Daha sonra kendime söz verdim ve tamamen işime odaklandım. Menajerliğin hakkını vermeye, bir yandan da NCT üyelerimle eğlenmeye çalışarak önümdeki dört yılı tamamlayacağıma dair kendime söz verdim. Sözümü de tuttum.

Bugün NCT'den bir nevi mezun oluyorum. Veda partisinde güzel bir konuşma hazırladığım halde doğaçlama konuşmuştum. Öylesi daha duygusal olmuştu. Farkında olmadan alışmıştım bu çocuklara ve şimdi ağlamaklı idim. Taeyong'un bile gözleri dolmuştu ben konuşurken.

Veda partisi dedik ama çok da parti havasında olmamıştı. Çocuklar çıkıp duygusal şarkılar söyleyip beni ağlatmıştı. Her gün ben onları yurda bırakırdım ama bugünkü veda partisinden sonra gün sonunda bu kez onlar beni evime bırakmıştı, bunca yıl onlara katlandığım için teşekkür ederek.

Arabadan inerken hepsinden söz aldım "Bu sene de en iyi grup ödülü alacağız!" dediler. Evet dört yılda NCT 127 çok büyüdü ve çok sevildi. Aday gösterildikleri her ödülü toplamaya başladılar. Tıpkı EXO'nun ilk yılları gibi...

Ah EXO demişken! Onlara ne mi oldu? Tabii ki de 9 yıllık bir grup olarak k-pop krallığının tahtına oturdular ve sanırım bir süre daha kalkmaya niyetleri yok. Üyelerin her biri ayrı ayrı işlerle uğraşıyor. Chen-Baek-Xi alt grubu iki albüm daha çıkardı. Bu yaz için üçüncü bir albüm planı yaptılar bile. Çünkü Xiumin askerliğe kayıt yaptırdı, yıl sonunda askere gidecek. O gitmeden bir albüm daha çıkarmak istiyorlar.
Ancak Chen bu sonbaharda solo albüm çıkaracağı için şimdilik yoğun programlarını ayarlamaya çalışıyorlar. Geçtiğimiz kış Baekhyun beş şarkılık solo albümünü piyasaya sürdüğünde çok iyi tepkiler aldı ve hala da fan mitingler devam ediyor. Eminim Chen de aynı şekilde ilgi görecektir.

Chanyeol, Suho ve D.O ayrı bir alt grup oluşturdular. Yoda ve Satansoo lakaplı iki şapşik tabii ki de liderimize eziyet etmekten geri kalmıyor ama grubu daha çok eğlence programlarına çıkarma amacıyla kurdukları için liderimiz çok şikayetçi değil çünkü katıldıkları şovlarda milleti kırıp geçiriyorlar ve tepkiler çok iyi. Bu eğlenceli üçlünün şarkı söylemeye başladıklarında o komedi gömleklerini çıkarıp tamamen vokal ve rap güçlerini birleştirmeleri hem fanlar hem fan olmayanlar için görsel ve işitsel şölene dönüştüğü için Chanyeol, Kyungsoo ve Suho'yu alt grup yapma fikrini sunan kişiye her gün övgüler yağıyor. (Tabi ki de övgüleri gururla kabul edip alçak gönüllü bir hareketle içimden seviniyordum.) Evet fikir benimdi. Bunu hep birlikte hasret gidermek üzere toplandığımız bir yemekte üçüne ben sunmuştum ve üçü de çok heveslendi. Ardından timcang'la konuştular ve şirket de fikri beğenince alt grubumuz EXO-SCS olarak çıkışını yaptı. Sormanıza gerek bile yok SCS'nin ilk S'si Su'yu, C'si Chan'ı ve ikinci S'si Soo'yu temsil ediyor. Malum EXO projelerinde hep harflerle ilerliyoruz, bu alt grubumuzun da adı mecburen SCS oldu. Onlar da bu yılki albümlerini bir an önce çıkarmak istiyorlar çünkü Suho da seneye baharda askere gidecek.

EXO'nun Asistanı ✔Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin