Bölüm 3*10 ACININ İLACI (SEZON FİNALİ)

746 59 11
                                    

Emir için herşey başa sarmıştı. Daha birkaç gün önce dostunu gömdüğü yere bu sefer sevgilisini gömecekti. İstemsiz bir gözyaşı seli ele geçirdi yüzünü. Okulun kapısından Arda'nın mezarına kadar olan kısım hayatının en acı günlerini yaşadığı anları tekrar yaşamasına neden olmuştu.

Sonunda Arda'nın mezarının başındaydılar. Taptaze toprağının mis gibi kokusu burunlara yer etti. Araçtan Melis'i indirip Arda'nın mezarının yanına bıraktı Emir. Hiç beklemeden Ferit ve onlarla gelen kurtarıcıları Arda'nın mezarının yanına ikinci mezarı kazmaya başladılar. Bu sırada Emir şuurunu kaybetmiş şekilde Melis'in cesedinin başında oturuyordu. Arkasında Seda yanına gidebilmek için can atıyordu ama Emir'in terslemesinden korkuyordu. Kısa sürede mezar kazma işlemi bittikten sonra şimdi en zor kısma gelinmişti.

Emir sevgilisine sıkıca sarılmaya başladı. Melis hayatta olsaydı eğer nefessizlikten ölebilirdi. Bir daha hiç bırakmayacakmış gibi dakikalarca sarılıp kokladı Melis'i. Ancak diğerlerinin ısrarı ile ayrılabilmişti sevgilisinden. Emir den sonra sıra Sedaya gelmişti. O da can dostuna sonkez sıkıca sarılıp alnından bikere öptükten sonra tekrar Emir'e verdi yerini.

Emir için en zor olan kısım asıl şimdi başlıyordu. Mezarın içine girip Ferit'in yardımıyla sevgilisini ebedi istirahatgahına yerleştirdi. Saracak kefenleri olmadığı için yüzüne ceketini örtmekle yetinmişti Emir. Hızlıca mezardan çıkıp Arda'nın üzerini örtmek için kullandığı küreği ikinci kez alıp sevgilisinin üzerine toprak atmaya başladı. Her kürekte daha hiddetli bir şekilde Melis'in üzerini örtüyordu. Mezarın neredeyse yarısını kapatmışlardıki Melis te hareketlenmeler başladı.

İlk başta anlamayan Emir hareketlerin iyice artması üzerine küreği bırakıp mezarın içine tekrar girdi. Hızlıca sevgilisinin yüzünün üstündeki toprağı kazıp ceketi kaldırdı. Gördüklerine inanamıyordu. Aynı şekilde herkes hayretler içinde mezarda olan biteni izliyordu.

Melis gözlerini açmış şuursuz bir şekilde etrafında olanları süzerken bir yandan da ağzıyla birşeyler demeye çalışıyordu. Ancak ne dediği anlaşılamıyordu. Emir hızlıca mezarın geri kalanını da kazarak Melis'i çıkarmaya başladı. Diğerleride Emir'e yardım ederek Melis'i hep birlikte mezardan çıkardılar.

Herkes şoklar içindeydi. Öldüğünü sandıkları Melis capcanlı bir şekilde karşılarındaydı. Emir tam Melise sarılacakken Aslı ani bir hamle ile Melis'i Emir'den uzaklaştırdı. Emir neye uğradığını şaşırmıştı. Aslı'nın bu yaptığına anlam verememişti. Hiç kimse Aslı'nın neden böyle davrandığını anlamamıştı. Ancak Aslı ne yaptığının bilincinde herhangi bir açıklama yapmadan Melis'i tek hamlede mezarına ittirip silahını yüzüne doğrulttu. Bunun üzerine Emir hemen Aslı'nın üzerine atlayıp silahı elinden kaptı ve bu sefer silahı Aslıya doğrulttu.

"Emir bak beni dinle! Yaptığımız şey çok yanlış. O geri gelmedi o hala ölü! "

" Yalan söyleme! Görmüyor musun ayakta hala bize bakıyor. Nasıl ölü olabilir? "

" Biliyorum öyle görüküyor ama öyle değil işte. İnan bana. O yaşamıyor. O da artık yürüyen ölülerden. Bizi öldürmek istiyor. "

" Hala yalan söylüyorsun! Melis ölü değil yanımızda işt...."

Emir sözünü tamamlayamadan Seda aniden üstüne çullanıverdi. Direk silahı kapıp Emir'den kurtuldu ve silahı ona doğrulttu.

"Aslı haklı Emir. O artık bizim Melis'imiz değil. O öldü. Melis öldü bunu sok kafana.!"

"Seda nasıl ona inanırsın onun yüzünden geldi bunların hepsi başımıza. Bizi bırakıp gitmene neden oldu, Arda'nın ölmesine neden oldu, Melis'in ÖLMESİNE NEDEN OLDU!!"

Emir geçirdiği sinir krizinden daha fazla dayanamayıp dizleri üstüne çöküp ağlamaya başladı. Kan kırmızısına dönen gözleriyle Sedaya yalvarırcasına bakıyordu.
Melis'i tekrar öldürmelerini istemiyordu.

Bu sırada mezarında hareketlenen Melis dışarı çıkmaya çalışıyordu. Adeta yardım istercesine Emire uzanmaya çalışıyordu. Ancak amacının çıkıp kendisinden ısırıklar almak olduğunun farkında değildi Emir. Israrla Aslıya ve Sedaya yalvarmaya devam ediyordu. Onu ölüdrmemeleri için.
Ancak Aslı bunu yapmaya kararlıydı. Seda'dan silahı alıp tekrar Melise yöneldi. Emir'in çaresiz bakışları altında yavaşça silahını Melise doğrulttu ve tam tetiği çekecekken bu sefer kurtarıcılarından biri Aslı'nın elindeki silaha müdahale etti. Aslı silahı elinden düşürünce hamle yapıp silahı kapan Emir hemen Melis'in mezarına atladı. Armut piş ağzıma düş deyimini yaşayan Melis tuzağına örümcek düşürmüş karadullar gibi hemen Emirin üzerine kafasını koparmak üzere atladı. Ancak Emir'in kafasında başka planlar vardı.

Gözlerini kan bürümüş bir şekilde oldukça soğuk kanlı haliyle silahını hiç düşünmeden sevgilisi Melis'in alnına dayayıp tetiği çekti. Herkes daha ne olduğunu anlayamadan bu sefer silahı kendi kafasına dayadı ve hiç beklemeden elimi tetiğe götürdü...........
....
...
...
.
.
..
..
.
.
...

SEZON FİNALİ

YENİ SEZON ARALIK YA DA OCAK

SEZONLA İLGİLİ GÖRÜŞLERİNİZİ LÜTFEN BELİRTİN YAKINDA SEZON ARASI ÖZEL BÖLÜM GELECEK

ÖLÜ DÜNYA: BAŞLANGIÇHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin