Bölüm 2*5 SON DÜZLÜK

1.3K 107 2
                                    

Hiç ölümle yaşam arasındaki o ince çizgide bulundunuz mu? Bir yanda kulağınızda yankılanan çığlıklar diğer yanda sizi içine çeken bir sessizlik. Ne yapacağını bilmeden seni içine çağıran bir ışık. Ancak diğer yanda o ışığa gitmene izin vermeyen bir ağırlık. Bunlar göğsüme binen yükün verdiği ağırlıklardı. "bir iki üç... Bir iki üç.." Beni ışıktan uzaklaştırıp çığlıkların olduğu tarafa çeken. Durduğunu sandığım kalbimin tekrar hareketlenmesine neden olan...

Yardımm edinn.!! Lütfen n..
Doktorrr!!!

Göz kapakları günlerdir hareket etmemenin verdiği ağırlıkla açılmamakta ısrar ediyordu. Adeta gözlere yapışıp içeriye hapsetmişlerdi. Dört günlük güzellik uykusundan sonra tüm vücut salmış kıpırdamakta zorlanıyordu. Güç bela parmaklarını oynatarak uyandım ben! sinyalleri gönderebilmişti. Yavaş yavaşta göz kapaklarıda ısrardan vazgeçip kıpraşmaya başlamıştı. Bu küçük hareketler Melisin dikkatini çekmiş ve hastaneyi ayağa kaldırmasına neden olmuştu. Sevinç çığlıkları ataraktan önüne gelen doktora sarılıyordu.

🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾🌾

-Şşş şimdi sessiz olmalıyız. Etrafta tarla ve seralar var. İnsanlarda olabilir. Kimseye gözükmemeliyiz.

+Ya görürlerse o zaman napcan?

-Koşacaz başka şansımız yok.

+Seda saçmalıyorsun. Yakalanırsak ne olacağını bilmiyoz. Hadi kaçmayı başardık. Görüklede napcaz. Ya hastalıklı insanlara yakalanırsak?

Seda derin bir sessizliğe bürünüp Ardanın sorusunuda cevapsız bırakıp yoluna devam etti. Seraların arasından dikkatlice geçip kısa sürede tarlaya vardılar. Artık yapmaları gereken tek şey dikkat çekmeden çevre yoluna ordanda Görükleye geçmekti. Şanslarına tarladaki otlar yeterince uzun ve sıktı. Yerde sürünmeye gerek kalmadan koşa koşa tarlayı geçebilirlerdi.

Başlarını eğip hızlıca tarlaya daldılar. Hızlı adımlarla yola doğru ilerliyorlardı. Buraya kadar herşey sorunsuz bir şekilde giderken, Seda duyduğu bir çıt sesiyle olduğu yerde donakaldı. Nerden geldiğini anlamadığı ses artaraktan onlara doğru yaklaşıyordu. İkisininde içini büyük bir ürperti kapladı. Seda Ardaya yaklaşıp elini tuttu. İkiside titremeye başladılar. İçlerinden bu sesin kedi yada köpekten gelmesi için dua ediyorlardı. Etrafta hareketlilik iyice artıyor buda soğuk soğuk terlemelerine neden oluyordu. Arda burda daha fazla durmanın gereksiz olduğuna karar verip Sedayıda alıp koşmaya başladı. Önlerini göremiyorlardı. Karşılarına ne çıkacağından habersiz koşuyorlardı. Çok az kalmışken tarlanın sonuna Arda ne olduğunu anlayamadığı birşey çarpıp yere düştüler. Çarptıkları şeyde onlarla birlikte yere kapaklandı. Seda çarptıkları şeyi görür görmez çığlığı basıverdi. Tüm tarlada büyük bir yankı oluşturan çığlık askerlerde dahil çevredeki herşeyin dikkatini çekti. Arda yerde doğrulup kendine geldiğinde yamuk yumuk suratlı ağzı kanlanmış bir şeyin üstüne geldiğini gördü. Kaçmak için hamle yapmaya fırsat bulamadan o yaratık Ardanın üstüne atlayıverdi. Kanlı ağzını Ardanın yüzüne yaklaştırmaya çalışıyordu. Arda tüm gücüyle onu üstünde atmaya çalışıyordu. Tam bu sırada Seda sırt çantasını çıkarıp yaratığın kafasına vurmaya başladı. Dikkati dağılan yaratık Ardayı bırakıp Sedaya yöneldi. Seda bunu farkedince hemen ordan kaçmaya başladı. Arda da üstündeki yaratıktan kurtulup Sedanın peşine takıldı. Sedaya bağırıp duruyordu ancak Seda sağır olmuş gibi Şuursuzca koşup gidiyordu. Kısa bir kovalamacanın ardında sonunda Seda ya yetişip onu durdurabilmişti. Ancak peşlerinden gelen yaratıklar durmuyorlardı. Ağızlarından salya yerine kan akıtaraktan peşlerinden geliyorlardı. Ardanın da Sedanında takati kalmamıştı. İkiside koşacak durumda değillerdi. Ancak burda dururlarsa öleceklerinide biliyorlardı.

Yaratıklar artık iyice yaklaşmışlardı. Seda ağlamaya başlamış Arda ise titriyordu. Birbirlerine sıkıca sarılmışlardı. Yaratıklarla aralarında sadece birkaç adım kalmıştı ki kulaklarını sağır eden silah sesleri eşliğinde yaratıkların tek tek yere düşüşüne tanık oldular. Ne olduğunu anlamadan tüm yaratıklar yere yıkılmıştı. Çok geçmeden nedeni belli oldu. Kapıdaki askerler Sedanın çığlık sesleri üzerine tarlaya girmişlerdi. Askerler Seda ve Ardayı kurtarmışlardı ancak bu Sedanın pekte işine gelmezdi. Yakalanırsa Görükleye geçemez Aslıyıda bulamazdı.

ÖLÜ DÜNYA: BAŞLANGIÇHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin