"Ama sen ölmüştün..."

2.2K 92 38
                                    

😍😍😍KEYİFLİ OKUMALAR😍😍😍

DÖRT AY SONRA

DEREK

"Aria! Seni bekliyorum kızım." diyerek dışarıya çıktım.

"Geldim baba." dedikten hemen sonra Aria kapıda göründü. Görünüşü on altı yaşında olduğunu gösterse de aslında henüz dört buçuk aylıktı ve Deaton'un da ısrarıyla ve de sahte birkaç evrakla Aria'yı okula yazdıracaktım.

"Peki ya-" diyeceği sırada oflayarak ona döndüm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

"Peki ya-" diyeceği sırada oflayarak ona döndüm. Ona sahte evraklarla iş yapacağımı söylediğimden bu yana soru yağmuruna tutmuştu beni. Deaton Aria'yı evlat edindiğime dair birkaç belge çıkarmamı söylemekle kalmamış, bana yardım etmişti.

Bakışlarım karşısında ellerini teslim olurcasına havaya kaldırdı ve "Tamam sustum." dedi. Annesine benzeyen bu halleri dudaklarımda acı bir tebessümün oluşmasına neden olmuştu. Başımı iki yana sallayıp arabaya bindim ve Aria'nın da binmesiyle okula doğru yola koyulduk. 

Arabayı okulun önünde park edip indikten sonra okula döndüm

Oops! This image does not follow our content guidelines. To continue publishing, please remove it or upload a different image.

Arabayı okulun önünde park edip indikten sonra okula döndüm. Malia ile geçirdiğim her anı can bulurken gözlerimin dolduğunu hissettim. Aşkını ilan edişi, bana sarılışı, üzerimdeki etkisi...

"Baba?" Aria'nın sesiyle kendime geldim. Sorgulayan bakışları ile karşılaşınca derin bir nefes alıp gülümsedim ve elimi omzuna atıp okula doğru ilerledim. Aria'nın iç çekişi onun önünde kendimi kaybetmemem gerektiğini hatırlatırken kolumu daha sıkı sardım ve başına bir öpücük kondurdum.

Okula girdikten sonra Malia'ya ait sesler yankılanmaya başlamıştı. Onun gidişinden sonra okula gelmemiştim. Ve şimdi de ilk gelişimde tüm anılar ayaklanmış onu koruyamadığımı yüzüme vuruyordu. Bu hatayı kendime ödetmeyi çok istemiştim fakat Aria'nın varlığı buna engel oluyordu.

"Hoşgeldiniz Bay Hale. Bende sizi bekliyordum." diyen okul müdürü ile şaşkınca ona baktım. Resmen koridorda bizi bekliyordu. Sahte bir gülümsemeyle Bay Clark'a baktım ve uzattığı elini sıktım.

"Telefonda konuşmuştuk zaten. Ve ben biraz meşgulüm. O yüzden biraz acele ederseniz memnun olurum." diyerek hızlanması gerektiğini belirttim. Başını olumlu anlamda sallayıp Aria'ya gülümsedikten sonra odasına doğru ilerledi.

DOLUNAYIN YÜKSELİŞİ #Wattys2017Where stories live. Discover now