Capitolul 36 - Scandalul

513 22 0
                                    

Capitolul 36 - Scandalul

Isabella POV.

- Sigur nu am greşit hotelul? se aude din partea dreaptă, iar atunci când picioarele Animei cedează cade peste mine, lipindu-mă de peretele holului ameţită de-a binelea.

Mă sprijin cu ambele mâini de perete, îmi recapăt uşor forţa şi o împing înapoi, păşind alene pe culoarul pustiu, duhnind a băutură şi tutun. De fumat nu am fumat, dar de băut, am băut cât pentru toţi cei optsprezece ani de zile şi încă zece care vor veni.

Mă simt foarte obosită, mă dor articulaţiile, oasele, capul, iar imaginea vizuală se clatină când în stânga când în dreapta tot mai înceţoşată. Mi-am băut minţile, mi-am băut amintirile din seara asta, dar nu mi-am băut veşnica suferinţă, care continuă să se extindă cu cât mă afund în viciile anturajelor. Suferinţa asta poartă un nume deja ştiut de toată lumea: Zac.

Ah, afurisitul ăla de bărbat care nu-i pasă de mine nici cât negru sub unghie!

Întotdeauna mi-am plesnit peste bot cu teamă vocea interioară când îmi spunea că mă joacă pe degete, dar cred că mă ascund de prea mult timp de adevăr.

Poate că Zachary Willson niciodată nu a ţinut la mine.

Poate că Zachary Willson niciodată nu m-a vrut din...iubire.

"E un poate foarte adevărat" răspunde vocea interioară interesată de mult aşteptatul moment când în sfârşit îi dau dreptate.

Ochii îmi pică în pământ obosiţi şi cu fiecare pas, pipăi peretele conştientă de faptul că imediat ce voi ajunge în cameră voi ceda total. Toate flotările alea aproape m-au adus spre un leşin puternic, de nu am mai ştiut cum mă cheamă.

Noroc că am rezistat până la final!

Noroc că am câştigat şi i-am dat peste nas lui Karl care a îndrăznit să îmi ţină predică legată de "băutul cu măsură". Privirea lui plină de invidie a fost victoria finală, victoria pe care mi-o doream cu adevărat.

Păşesc uşor în spatele Animei care caută prin buzunarele jeansilor cheia de la camera de hotel, ameţită chiar mai rău decât mine după combinarea acelor băuturi alcolice. Recunosc, am băut foarte mult, iar imaginea cu mine în timp ce spuma şi şiroaiele de bere curgând de pe bărbia mea până spre sâni mă bântuie şi în momentul de faţă. Nu credeam că îmi place aşa de mult berea până să intervină această competiţie care mi-a dat încredere şi tupeu să mă pun cu ceilalţi competitori. Respir uşurată şi îmi lipesc capul de perete, cu tot corpul tremurând până în tălpi de frig, de oboseală. Urmele de bere încă se cunosc pe haine dar asta este nimic în comparaţie cu duhoarea care vine adânc din cerul gurii, de la stomac. Miros toată a bere, iar gustul acesteia încă a rămas imprimat în piele, exact ca un tatuaj.

- Intri să bem ceva uşor? întreabă Anima în timp ce îmi dezlipesc fruntea de peretele rece, luând forma tapetului şi aprob printr-o înclinare lentă a capului.

- Dacă îmi oferi un pahar cu apă îţi voi face statuie în faţa hotelului, spun amuzată în timp ce Anima găseşte cheia în unul din buzunarele gecii de piele şi o introduce în broască rotind-o.

- Wow! Apă plată sau minerală? întreabă amuzată şi îi zâmbesc, ştiind că e blândă cu mine după tot ce i-am povestit legat de viaţa mea privată.

- Surprinde-mă, spun copleşită de durerea de cap, iar în momentul în care Anima deschide uşa camerei de hotel, cheia îi scapă din mână şi trage un ţipăt puternic.

Păşesc în cameră iar atunci când silueta din faţa noastră se ridică spre noi, apăs instinctiv umerii Animei şi mă apropri. În faţa noastea se află o fată medie, nici înaltă, nici micuţă, cu ochii albaştrii deschişi, părul de un negru puternic, drept, pică până pe piept cu câteva şuviţe blonde foarte puţin vizibile. Are buzele cărnoase, date cu un roşu sângeriu, cu un cenuşiu închis pe ploape şi puţin negru în colţuri, iar obrajii sunt dominaţi de o nuanţă mai închisă care să-i scoată în evidenţă pigmentul deschis şi obrajii supţi. Cât drespre vestimentaţie, aceasta poartă o bluza neagră cu dungi orizontal albe, o pereche de jeanşi negri, bine fixaţi pe pulpele bine evidenţiate care îţi fură ochii, poartă o pereche de botine negre cu fermoar şi ceea ce îmi atrage în mod special atenţia sunt inelele colorate de pe degete. Fata e bine îmbrăcată, bine arânjată şi după privirea ei pare să o cunoască pe Anima foarte bine.

Extaz anticipatUnde poveștirile trăiesc. Descoperă acum