Má se to stát?

181 8 0
                                    

Tři týdny od rozchodu s Katy:
Večery jsou pro me od tě doby co pravidelne nenavstevuju Katy nějak moc prázdne. Není tu nikdo komu bych se mohla sverit. Neříkám že jsme s Katy měly nějaký super silný vztah to víte sami ze ne ale nějak jsem ji prostě potřebovala i když jsem si myslela že ne. Nejvíc je mi lito ten zpusob jak to skončilo. Nechtěla jsem Katy takhle ublížit.
Pokud vás zajímá jak to je mezi mnou a Nikim tak...no:
Pred dvema tydny mi Niki řekl že me 'takhle nemůže vidět' (byla jsem na tom blbe po tom rozchodu) a ze me 'usporada party ktera bude u nas (to společné bydlení se nakonec uskutečnilo když teď děláme "jakože nic") v ten den' (byla to sobota). V tu chvíli jsem nechtěla nic jiného než se poradne opít a tak jsem řekla že jo ale ať nečeká ze se tam budu s někým bavit. Stejně jsou tam všichni z "jeho společnosti" a ne z mojí.
Zhruba kolem 20:30 se po našem nadměrne velkém domě začal rozlehat zvuk zvonku. Byla jsem ráda i nerada. Rada jsem byla protoze asi tak před hodinou od tě doby jsem začala byt nějak unavena a chtěla jsem se už rychle opít abych to stihla než odpadnu. Nerada jsem byla protoze...ty lidi. Proc mi prostě neřekl ze se opijeme jen my dva. To se se mnou boji byt sám nebo co? Podle me to neměla byt party pro me ale spis se jenom chtěl vymluvit s toho ze na ten večer pozval lidi na party a neřekl mi to. Je pravda ze kdyby tu nebyl ten chlast asi bych tu nesedela takže udělal dobře.
Sedela jsem na barove zidly a chtěla si jen jít dolít pití (vodka s colou) ale když jsem se zvedla tak nějak nepříjemně se mi zatočila hlava až jsem si to zamirila na záchod.
Zrovna jsem mela hlavu nad zachodovou mísou když někdo na záchody vešel. Nedivala jsem se kdo protoze za prve tady nikoho neznám a za druhe byla jsem tak opila ze mi to bylo jedno.
"Nechceš podržet vlasy nebo tak něco?"
"Niki vodpal. Nechci abys me takhle ví...."
"Tak fajn ja tě ty vlasy chytnu", řekl Niki pohotove když viděl jak zvracim do mísy.
"Dobrý", zeptal se Niki když už to vypadalo ze to přestalo.
"Ne....", opřela jsem se o zed vedle záchoda. Niki si sedl vedle me.
"Neboj to bude dobrý"
"Nebude"
"Jo takhle se taky vždycky cítím ale neboj ráno ti bude líp"
"Nemyslím tohle a nedělej ze to nevíš", nevím proc ale cítila jsem ze teď přišla ta chvíle si o tom všem promluvit. Nevím proc. Možná taky proto ze máme oba alepon 2,5 promile a myslím že v kuchyni měli Nikiho kamarádi i trávu a ja se toho nadýchala taky.
"Em ja vezne nevím"
"Niki ja už nechci dělat jakože tě nemam vůbec ráda vic než kamaráda. Vim ze to mas stejně a nechápu proc to děláme. Když jsem se rozešla s Katy myslela jsem že něco uděláš ale ty si neudělal vůbec nic. Co vlastně chceš?"
"Co chci ja?! Co chceš ty ne?! Když jsem tě řekl že tě miluju řekla jsi mi ze je ti to lito a odešla si. Víš nějak jsem ztratil chuť se snažit něco udělat"
"Řekla jsem to proto ze jsem chodila s Katy a nechtěla jsem ji nechat v tech všech problémech který mela ale teď..."
"Teď co? Nechceš mi náhodou tvrdit že si se s ni rozešla kvůli me ze ne?!"
"Možná jsi byl jeden z důvodů", muj hlas se při tehle větě trosku zklidnil protoze jsem sama nevěděla co to ze me vypadlo.
"Co?", Niki se na me nechápave podíval.
"Divim se ze tě to tak překvapuje. Tys nevěděl že tě mam rada nebo co?"
"Ne...mela si Katy tohle me proste nenapadlo. Co se mezi vama vlastně stalo? Teda kromě me...", řekl Niki ironicky.
"Nic...to je jedno. Teď to není důležitý"
"Fajn tak co chceš abych teď udělal?!"
Mel pravdu ja jsem vlastně vůbec nevěděla co chci. Chtěla jsem aby mi dal příležitost se do něj zamilovat. Chtěla jsem s nim bydlet v tom velkém domě ale nechtěla jsem aby jsme měly každý svuj pokoj jako teď. Chtěla jsem aby mi chytil za ruku kdybych to potřebovala. Chtěla jsem byt už jenom stastna. Chtěla jsem zapomenou na Katy na lidi kteří nejsou schopni pochopit to ze ne každej člověk je stejnej na tátu který me nechápe. Mela jsem pocit ze takový život si po tom všem co už jsem si prozila zasloužím. Nesnáším lidi co si stěžují na svuj život a když to dělala Katy tak jsem ji to mela za zle ale teď delam to samé a nejradši bych si za to jednu vrazila.
Jenomže nic z toho co bych chtěla jsem mu teď nebyla schopna říct do oci.
"Nic...", jen jsem se zvedla a odešla nahoru do mojí části domu. To bydlení nebyl dobrý nápad to už vím teď.
Zabouchla jsem dveře ale nebyly zavřene na dlouho. Někdo je otevřel a ja slyšela kroky vchazejici dovnitř.

Ahoj všichni! Máme tu další dil. Sorry ze to tak trvalo :D.
Dekuju za přečtení!

Girls in loveWhere stories live. Discover now