Nová škola

372 16 2
                                    

Pokud se ptáte jak je to mezi mnou a tátou týden po tom co jsem mu řekla o sve sexuální orientaci, asi vas nic nepřekvapí. On se snaží vyhýbat me a ja jemu, takze nam to skvěle klape.
Dneska je pro me ten den kdy mam možnost zacin znovu. Jde o to ze po dvou letech kdy me usmesne šikanovaly dva kluci z me dnes uz bývalé skoly jsme se rozhodla to říct máme a ta to hned sla vyslepicit ředitely a ten ji poradil ze by pro me bylo lepsi kdybych začala někde jinde znovu. A ta jdu začít, někde jinde a znovu. Proste jdu do jiné skoly a dneska poprvé. Asi se ptáte jestli jsem nervózní...řeknu to takhle: nikdy nebudu vic nervózní nez kdyz jsem pred týdnem říkala rodičům tu novinku o me.Každopádně nervózní jsem.
Mama zastavila se svoji Hondou pred vchodem te nové skoly. Nez jsem vystoupila z auta chvilku jsme v něm obě mlčky seděly.
"To zvládneš", usmála se mama a dala mi ruku na koleno.
"To doufám", řekla jsem a natahla se na zadní sedačku pro batoh.
Rozloučila jsme se s mámou a vystoupila z auta. Pred vchodem stalo par lidi a koukaly se na me. Občas jsem zaslechla neco v tom smyslu jako: to je ta nová? Mama mi řekla ze je domluvená s ředitelem a ze mam hned co přijdu do skoly jit do ředitelny a ředitel me zavede do třídy.
Zaklepala jsme na dveře ředitelny.
"Ahoj ty musis byt Emily", řekla zena s blond vlasy a modrýma očima. Nejdriv jsem si myslela ze je to sekretářka ale později jsem pochopila ze takhle skola nemá ředitele ale ředitelku. To mi mama nerekla. Ne ze by na tom teda záleželo.
"Jo to jsem ja", řekla jsem s úsměvem.
"Tak pojd ukážu ti to tu", řekla a vyšla z ředitelny. Ja za ni.
Kdyz mi ukázala kde jsou šatny, jídelna, knihovna, bufet a další tyhle veci přišli jsme k jedné tride. Hned jsem vedela ze je to ta moje.
"Počkej tady", řekla ředitelka a vesla do třídy a me nechala stát na chodbě. Vypadala pri tom jako mama na Vánoce 2008 kdy mi taky nechala čekat pred dveřmi a řekla at počkám pak mi otevřela a řekla at vejdu a tam stal táta s nádherným domeckem pro panenky. Tenkrát jsem mela fakt radost. Přesně tak do udelala i ředitelka akorát kdyz jsem vesla do třídy nebyl tam táta s domeckem pro panenky ale jenom obličeje neznámých lidi říkajíci: ty vole co to ma na sobě, teda alepoň co se tyče holek (tomu se říká závist) kluci říkaly pohledem spis: ty jo fakt peknej zadek a koukni na ty kozy.
"Tak tohle je Emily. Ted to bude vaše spolužačka a ja doufám ze ji přijmete mezi sebe na jeji staré škole to nemela uplne lehké", usmála se na me starostlivě ředitelka kdyz jsem stala pred celou třídou.
"Budu hadat: kazdej ji tam sahal na zadek", řekl jeden kluk perverzne a ja jen protocila oci.
"Tak fajn Niki tenhle týden uz te mam dost! Po vyučování u me v ředitelně. Omluv Nikolase je to takový nás třídní..."
"Uchyl", přerušila ředitelku nejaka blondýna co seděla vzadu a začala se smat. Ředitelka si jen oddechla a ukázala mi kde si mam sednout. Učitelka tu jeste nebyla protoze byla přestávka. Sotva jsem si sedla a ředitelka odešla přisedl si ke me Niki.
"Takze co jsem to chtěl? Jo, mas moc peknej zadek", vsichni ve tride se začali smat. Ignorovala jsem ho. Prisla učitelka. Ted je čeština a na tu máme třídní jak mi říkala mama.
"Dobre rano třído", řekla a my se postavili.
"Dobre rano pani učitelko", řekla třída nejednou a ja jsem se nestačila divit.
"A ty musis byt Emily. Jsem Jamesová, tvoje třídní učitelka. Doufám ze tady budes spokojena", usmála se na me a pokračovala v zapisování docházky. V tom se otočila k tabuly a začala na ni neco psat. Chtela jsem si vytáhnout poznámkový blok a začít si taky psat ale v tom me dal Niki ruku na koleno.

Ahoj vsichni! Omlouvám se ze jsem nevydala dil dřív. Snad se libil :).
Dekuju za přečtení!

Girls in loveWhere stories live. Discover now