Přesně to jsem nechtěla...

307 16 0
                                    

Uhla jsem s kolenem na stranu ale to ho nezastavilo. Rukou mi vyjížděl po noze nahoru. Uz jsem nevedela co udělat. Nechtěla jsem to dat na jevo pred učitelkou ktera neco vysvětlovala tride a nás si naštěstí jeste nevšimla.
"Jdu na záchod!", skočila jsem ucitelce do řeči a vstala aby Nikiho ruka spadla s meho kolena. Nebyla bych tak neslušná ale byla jsem pod tlakem. Nikiho ruka na mem stehne plus učitelka ktera si nás mohla kazdou chvili všimnout.
"Jiste Emily ale my, kdyz si chceme odskočit tak se přihlásíme. Pro dnešek ti to odpustim ale at uz se to prosim neopakuje", řekla učitelka. Ja se jen omluvila a odešla ze třídy. Pri "exkurzi" kterou mi poskytla ředitelka jsem moc nevnímala protoze jsem byla nervózní, proto jsem záchody nejdriv trosku hledala. Kdyz jsem je konečně nasla stoupla jsem si k umyvadlu a umyla si obličej. Kdyz uz jsem jen stala opřená zeď otevřely se dveře a v nich stal Niki.
"Dobrej nápad stejně bych te o přestávce odtáhl na záchody a takhle tu alespoň nikdo nebude. Jsi chytřejší nez vypadas", řekl slizce a silně me primackl ke zdi a zacal líbat. Zmackl me zápěstí tak abych s nim nemohla vubec hýbat. Chtela jsem se mu vytrhnout ale neslo to. Sáhl me pod tricko a silně zmackl prso. Konečně se mi povedlo ho odstrčit. Stal naproti me a vypadal ze se na me kazdou chvili zase vrhne.
"Asi te zklamu", řekla jsem.
"Proc jako?!", řekl Niki a zněl naštvaně, asi jako moje mama kdyz jsem ji v 15-ti oznámila ze jdu ma diskotéku.
"Jak to říct? No víš nejses muj typ", řekla jsem s ironii v hlase.
"Ale nekecej kraviny. Jenom te vošukam na to se nemusíme jeden druhymu líbit ne?", po právně me se Niki docela libil ale vzhledem k moji situaci a jeho debilnimu chování to asi nebude to pravý.
"No to asi ani ne, ale ja jsem zadaná", delala jsem vsechno proto abych nemusela říct prvni den ve škole ze jsem lesba.
"Ale ale kdopak je ten šťastnej?"
"Šťastná..."
"Co?!"
"No ptal si se kdo je ten šťastnej tak te opravuju na kdo je ta šťastná", vysvětlila jsem a sledovala jeho výraz. Chvilku ale trvalo nez to jeho mozku velikosti rozinky došlo.
"Počkat ty ses lesba?", vykulil na me Niki očima a ja přikývla.
"Ty jo, to bude mit na Youtube shlédnutí", smála se holka s kamerou ve dveří. Ted jsem zase mela vykulene oci ja.
Za 5 minut to vedela cela skola. Přesně to jsem nechtěla...

Dekuju moc za přečtení! Prave je 1:01 ale me chytla taková ta povinnost ze pro vas musím neco napsat protoze moje příběhy čte čím dal více lidi. Hrozne vám za to dekuju. Zitra rano jedu ma dovolenou takze to se mi bude krásně vstavat ze? :D ale co bych pro vas neudělala <3. Každopádně jak uz jsem říkala ted jedu na dovolenou a budu tam týden a nevim jestli se mi tam povede neco napsat. Ale az přijdu budu se snažit vydávat díly 3x týdne. Mam vas rada <3!
Dekuju za přečtení!

Girls in loveKde žijí příběhy. Začni objevovat