S pravdou ven

704 22 0
                                    

Hora lásky je místo kam chodí většina teenagerů na rande se svojí "životní láskou". No proste je to místo kde se kazdej cucá. My sem s Katy taky občas zajdeme ale jenom kdyz zezdola vidíme ze tu nikdo neni, nemame totiž rady ty pohledy lidi kdyz si dame pusu. Abyste to pochopili - ja a Katy jsme byly nejlepsi kamarádky ale pred pár týdny se neco stalo. Ani jedna nevíme co to bylo ale proste jsme jedna druhou přestaly brát jako kamarádku. Řeknu vám to takhle život lesby není vůbec jednoduchý.
A teď tu sedím. Sedím tu na Hoře lásky a přemýšlím jak to udělat. Přemýšlím jak řeknu rodičům ze jsem lesba a už několik měsíců chodím s Katy a bála jsem se jim to říct. Odhaduju to tak ze mama s tím bude v pohodě. V našem vztahu nebude rozdil a bude me brát porad jako do ted. S tátou uz to vidím jinak. Pamatuju si jak jsme byli v zoo s celou rodinou. Byli tam taky dva kluci kteří seděli na lavičce vedle sebe meli uplne stejný účes a byli uplne stejně oblečeni. Pamatuju si ze táta jenom zakřičkel ha buzeranti a zacal se smat. Tenkrát jsem moc nechapala jak to mysli, bylo mi 9. Dneska uz chapu uplne přesně jak to myslel a po pravdě jsem nebyla moc hrdá na to ze je to muj otec. Zúčastnil se i několik protestu proti tomu aby si mohly gayové a lesby v naší zemi adoptovat děti a kdyz se jim to povolilo, obíhal muj táta vsechny státní úřady a rozkrikoval tam ze ma právo na to rozhodovat o tom co se bude dít v jeho zemi a ze jim zakrouti krkem jestli s tím neco neudělají. Mama byla vzdycky jiná. Kdyz mi jednoho večera táta vyprávěl jak jsou gayové a lesby nenormální mama mu vzdycky vynadala at si to nechá a necpe mi to hlavy takový blbosti. Táta většinou odpověděl ze to ona mi cpe do hlavy blbosti a kdyz jsem po tomhle rozhovoru mela trosku binec v hlavě mama mi vzdycky kdyz táta odešel do hospody řekla ze jsou gayové a lesby uplne normalni lidi a ze se tak k nim mam chovat. Proto jsem to vzdycky brala takhle.
Takze asi chápete ze se bojim to tátovi říct.
Ted stojím pred našim domem a silně uvazuju jestli to mam udělat, jestli jsem na to vubec dost silna. Vím totiž ze uz mi potom zbyde jenom mama.
Otevřela jsem vchodové dveře a sundala jsem si boty. Kabát jsem povesila na raminko. "Mami, tati jsem doma!". Nic. Třeba nejsou doma. "Mami?". Vesla jsem do kuchyně. Přes prosklené dveře jsem si všimla ze sedi na terase.
"Ahoj, potřebovala bych vám neco říct?", prisla jsem za nimi.
"Ano? A copak by si potřebovala Em?", zeptala se mama a táta napjatě koukal. Věděli ze nepřijde nic hezkého.
"Víte, je to neco co vas asi uplne nepotěší", nikdy jsem si naplánovala co řeknu rodičům at jim budu říkat ze jsem lesba...
"No jde o to ze jsem si na sobě posledni dobou začala všímat něčeho jiného nez jsem byla zvykla", polkla jsem, takhle nervózní jsem jeste nebyla. "Zkratka chci aby jsme věděli ze se na tom na me nic nemění", bylo videt jak oba dva zpozornili a čekaly co ze me vypadne. "A...no...ja...ja jsem", nemohla jsem, sevrel se mi žaludek. Musel jsem ze sebe ty slova dostat. "Jsem lesba". Skoro jsem to vykrikla. Jediné na co jsem se ted soustředila byl tátův více nez překvapený výraz.

Ahoj tohle je moje druha série dílu. Jestli se ti tenhle dil libil můžeš kouknou i na tu moji prvni sérii a ja ti budu moc vděčná. Tak doufám ze se tenhle dil libil a ze se kouknete i na ty další.
Dekuju za přečtení!

Girls in loveWhere stories live. Discover now