Sbohem Katy...

205 8 0
                                    

Už je to týden co Katy umrela máma a nic se nezměnilo. Katy porad trpí depresemi. Já se porad snažím ji uklidňovat. Takže vlastně všechno při starým.
Nesnáším když mi od Katy přijde SMSka protoze je to vždycky něco stylu: 'už to nemůžu vydržet jestli tohle nepřestane tak se zabiju' a podobne. No a zrovna dneska ráno mi jedna přišla.
Katy: Potřebuju si s někým promluvit.
Já: Mám večer přijít?
Katy: Nejpozději do 18:40 pak se táta vrací domu z prace.
Ja: Budu tam v 18:30. Dřív to nestíhám.
Katy: Dekuju <3.

Nesnáším když na me vytáhne ty svoje srdicka. Dela to pokaždé. Po právě se mi dneska večer vůbec nechtělo někam chodit. Původní plán byl ze se zahrabu do peřin a budu koukat na film. Dneska mi není moc dobře a naši stejně nejsou ve městě takže zůstanu doma.
V 9:55 mi přišla SMSka vůbec se mi na ni nechtělo povídat. Bylo mi jasne ze to bude Katy. Jen jsem se podívala na obrazovku abych se přesvědčila. Niki. To me mohlo dojít.
Niki: Kdepak je moje druha nejlepší kamarádka (ta první je pizza) :D. Ne vázně proc nejsi ve skole. Nepsala si mi :/.

Je mi až na zvracení jak se snaží si hrát jakoby nic ale ví že mu to nejde. Me to taky nejde.
Sedla jsem si na postel a z okna vedle ni jsem pozorovala deti jak si hrály v parku před našim domem. Byly tak bezstarostne a tak...volne. Najednou mi po tváři stekla slza a ja zjistila že nemůžu přestat myslet na Nikiho.
12:35. 14:28. 16:43. 18:10(mimochodem presne tolik je když to pisu :D). Páni čas utíká tak rychle.
Trošku jsem se zdržela a ke Katy dorazila v 18:40 snad to pochopi. Přistoupila jsem ke vchodovým dveřím a uslyšela hlasy Katy a jejího táty.
"Já ji ale nemůžu nechat jenom tak tati! Miluju ji a ona me taky", rekla Katy a ve me se vzbudil takový ten pocit kdy si říkáte ze by jste to neměli slyšet ale proste nemůžete odejít.
"Já vím že to bude těžke ale bude to pro tebe nakonec lepší. Můžete si psát. Tady je tolik vzpomínek. Tohle nejde", řekl Katy táta a zrovna když jsem se otáčela abych odešla otevřely se vchodove dveře ve kterých stala Katy s překvapenym výrazem. Mela slzy v ocich. Hned jak me uviděla skočila me kolem krku. Nic jsem nechápala.
"Můžeme jít k tobě p...p...rosim", rekla Katy a otřela si slzu z tváře rukávem od svetru.
Když jsme dorazily k nám domluvili jsme se ze u nás Katy dneska přespi. Říkala že "stejně nechce byt s tátou a ze ji nutí do strašný veci". Co je ta "strašna věc" to mi neřekla. Koukaly jsme na film a smaly se vtipnym scénkam. Na chvilku jakoby jsme zapomněly na všechny problémy a bylo to jako dřív. Před Nikim. Před tim než Katy mam umrela. Před tim když to ještě mezi mnou a Katy bylo takove...plne lásky a takove bezproblémové.
Zrovna když se blížila ta napínava scéna kdy se melo zjisti kdo spal s Agátou a pak ji zabil a Katy se se cela napjata divala na obrazovku mi bleskla hlavou myšlenka jestli ji vůbec ještě miluju. Ona me ano ale ja...?
Staly jsme na verandě a na Katy obličej dolehal měsíční svit. Zapálila si cigaretu. Nikdy jsem ji neviděla kouřit. Nabídla mi ale Já to odmítla. Nasala a vyfoukla kouř.
"Chce se odstehovat", začala najednou.
"Kdo?", obě jsme hleděly před sebe.
"A chce ne vzít sebou..."
"Ale kdo Katy?", podívala jsem se na ni.
"Tata", rekla to až moc nahlas. Podívala se na me.
"Odstehujete se?", v hlavě mi to znělo min nadšene.
"Jasne ze ne! Zůstanu tu s tebou", Katy zase koukala před sebe a potahla z cigarety. Vyfoukla kouř. Já se koukala porad na ni.
"Prej jsou tu vzpomínky na mámu. Kecy...."
"Možná má pravdu", rekla jsem to rychle. Věděla jsme ze tim Katy nastvu.
"Ne jsou to kecy!", Katy hlas se rozlehlal po okolí. Křičela.
"Nedělej ze to nechápeš chce nás rozdělit! V něčem jsou naši tátové stejny. Nikdy se nesmíri s Tim ze jsme lesby. Táta mi řekl že se přestěhujeme do toho města kde jsem vyrůstala a tam už mi babička prý nasla "nápadníka" či co. Nechce abych byla s holkou a myslí si ze když me někam odtáhne zapomenu na tebe i na mámu a budu stastna s klukem", v Katy hlase byla slyšet hysterie. Bylo mi ji lito ale věděla jsem ze nemělo cenu to v sobe držet.
"Mela by si jet Katy. Má pravdu", tohle jsem říct nechtěla. Teď bych se nejradši nějak nenapadne vyparila.
"Ses hetero co?", Katy hlas se malinko stisil. Bylo vidět že mela co dělat aby se nerozbrecela.
"Co? Ne...nebo...to je teď jedno. Myslím to dobře a tvůj táta taky"
"Hele nevím jak ty ale Já s klukem stastna nebudu", až ted jsem zjistila že Katy po tváři stekla slza a urcite nebyla první.
"Katy ja...."
"Miluješ mě?", rekla to jakoby byla smirena s tim ze řeknu ne.
"Já....nevím"
"Tak ty nevis....", zvedla se a odešla. Proste se zvedla a šla pryč.
"Pokud te to zajímá ja tebe jo. A jen tak nepřestanu", zakřičela na me odnekat z dálky když jsem pozorovala její stin jak odchází a slzy se začaly dobývat do mych oci.

Jsem ti zas a se mnou další dil!!! Po 6-ti dnech :D. Konečně jsme se zbavili Katy co? :D sorry tem co jim to přály :D. Tem chytřejším z vás asi došlo ze bude druha část tehle povídky ktera se bude jmenovat asi něco jako 'Boy in love' ještě nevím přesně a bude to o vztahu Emily a Nikiho. Bude tam i Tanzie ktera to tam bude trošku kazit.
Do 'Girls in love' přidám ještě tak 1-3 části o tom jak se Emily s Nikim dají dohromady a jak se Emily tak částecne usmiri s Katy. No každopádně mate se na co těšit! :D
Mam vás ráda a dekuju za přečtení!!! <3

Girls in loveWhere stories live. Discover now