-The End/Yazardan notlar-

1.5K 112 52
                                    

Sevgili melezler,

Hepinize merhaba. Ben sevgili yazarınız Derya the Whip Hand. Gördüğünüz üzere kitabın sonuna geldiniz.

Bir ara ikinci kitabı yazmayı denedim ama pek başarılı olamadım.

O yüzden bu, gerçek son.

Amy maalesef ki öldü. Kamp hiçbir zaman eskisi gibi olmadı. Amy'i çok az tanısalar da onun ölümü ve Sam'in ihaneti onlarda şok etkisi yarattı. Drake bir daha asla aşık olamadı. Harry ise zor da olsa yaşamına devam etti.

Yakın bir zamanda, başka bir kahraman ortaya çıktı. Onun kim olduğunu hepiniz biliyorsunuzdur. Amy'nin yerini dolduramasa da Kronos'u yendi ve kampa huzur getirdi.

Bu arada Allison'ı da kurtardılar. Ama maalesef ki Drake ile araları hiçbir zaman iyi olamadı. Amy'nin annesinin gizemli ölümü hala sırrını koruyor. Ayrıca kimse görevde neler olduğunu bilmiyor. Amy öldüğü ve Drake kimseyle konuşmadığı için görevde neler olduğunu ben bile bilmiyorum.

Amy ölmüştü ve annesine kavuşmuştu. Bence bu bile bizim için yeter.

*

Ayrıca hepinize ayrı ayrı teşekkür etmek istiyorum. Yaz tatilinden beri bu hikayeyi yazıyorum. Çok fazla kişi okumasa da kendi çapında bir popülerliği var hikayemin. Ve bunu sizler olmadan yapamazdım, cidden.

Şimdi sizden tek isteğim, bu bölümün altına hikaye hakkındaki bütün düşüncelerinizi yazmanız. Ben uzun uzun yorumlar yapmayı seviyorum diye sizden de böyle bir şey bekliyorum, üzgünüm, biraz bencilce :3

Tekrardan her şey için teşekkürler.

Şans sonsuza dek sizinle olsun.

Melez GünlükleriWhere stories live. Discover now