*** EPILOG ***

1K 37 20
                                    

O rok později

Londýn

Pohled Karen

Kolem mého mírně vystouplého bříška se omotají dvě ruce a můj pohled se v zrcadle střetne s tím modrým. Na jeho tváři hraje úsměv a jeho hřejivé dlaně pomalu přejíždějí po mém břiše. „Dobré ráno paní Horanová" pozdraví mě a začne mi zpívat. Miluju jeho mírně chraplavý hlas po ránu, když se probudí a brouká mi některou novou píseň kterou s klukama nahrály.

Dnes je to Perfect.

Je to krásná písnička a já se přistihnu jak si potichu zpívám s ním. V jedné chvilce ucítím mírné kopnutí naší dcerky a Niallův tichý smích, který na pár vteřin přeruší zpěv „Myslím, že se jí taky líbí" zašeptá a já jen přitakám.

Pohupuje se semnou ze strany na stranu hlavu položenou na mém rameni. Opírám se o něho a vnímám teplo jeho těla, je to tak uklidňující zavřu oči a vychutnávám si jeho blízkost. „Miluju vás obě lásko" slyším jeho tichý hlas u svého ucha, když dozpívá a otevřu oči. V jeho pohledu je tolik lásky až se mi to zdá neuvěřitelné.

Otočím se a přitáhnu si ho k polibku. „A my tebe lásko" odpovím mu a stejně jako každé ráno odříkáme spolu ten zbytek je to náš ranní rituál, který mi přináší tolik potřebnou jistotu. Opře si čelo o to mé a přitáhne si mě do svého hřejivého objetí. Usměju se a cítím se úplně v bezpečí, když spolu se mnou odříká těch několik slov spojující nás už navždy.

„Ve zdraví i nemoci, v dobrém i zlém. Navždy spolu"


Ach jo a je tu konec. Ano ano lásky moje, taky se nerada loučím s další story, ale už bylo na čase. Tohle je opět jedna z mých oblíbených, možná trochu přeslazených, ale snad se vám i přesto všechno líbila. Děkuju vám všem za vaši přízeň, za komentáře a hvězdičky a vaši podporu, která mě nutí dál psát. Jsem ráda za každičkou vaši odezvu ať už pozitivní nebo negativní.

Miluju vás všechny hvězdy moje díky díky díky moc ♥♥♥♥♥♥ Budu doufat, že se uvidíme u mích dalších příběhů ♥

With big love...♥♥♥

Vaše Nathalii....

Love From The Clouds *Niall Horan*Where stories live. Discover now