*** Common home ***

716 35 6
                                    

Karen view

„Nialle! Nialle! Jak je to nyní mezi vámi?" 

„Nialle kdy bude svatba?" 

„Nialle, Karen jednu fotku"

 „Karen dáte nám vyjádření k vaší nemoci..."

 „Karen milujete ho doopravdy, nebo jen pro peníze"

Držím se pevně jeho ruky a snažím se nevnímat ten mumraj kolem nás. Při poslední otázce, která se ozve z toho chumlu kolem nás se podvědomě napnu, ale dělám, že jsem nic neslyšela, když Nialle pevně stiskne mojí ruku. Jsem ráda, za ty tmavé brýle, jelikož nikdo nemusí vidět ty zrádné slzy deroucí se mi do očí.

Konečně auto. Rychle nastoupím a přikrčím se v sedačce než se Niall usadí vedle mě a já se můžu schovat v jeho náručí. Když auto vyjede od letiště sundám si konečně brýle a přitisknu svůj obličej ještě víc do jeho bundy. Dýchám pomalu a čekám až ta panika a úzkost, která mě obklopila po výstupu z letadla pomalu odezní. Jeho ruce si mě ještě víc přitisknou k sobě a já nevnímám nic víc než jeho vůni a jeho něžné polibky do mých vlasů.

Niall view

Dívám se na její bledý obličej opřený o mé rameno. Ještě pořád vydýchávám to co se stalo před letištěm. Vím nebo spíš tuším na kolik jí to mohlo ranit, ale i když to zvládla bez jakékoliv viditelné odezvy vím, že jí to ranilo. Její tělo bylo celé v křeči, než jsme odjeli a uvolnila se až po pár minutách kdy jsem zjistil, že usnula. Včerejší den a dnešní ráno bylo velmi hektické takže se není čemu divit. Moje ruka se zlehka dotkne její tváře a já ucítím její hebkou pokožku. Trochu se zamračí ze spánku a lehce nakrčí svůj nos. Je tak roztomilá když to dělá. Každý den děkuju bohu za to, že jsem jí našel a že můžu být s ní.

Third person view

„Karen zlato vstávej jsme doma" Niall pohladí Karen po tváři a vtiskne jí lehký polibek do vlasů. Dívka otevře své oči a upře na něj ještě spánkem zastřený oči. „Hmmm už" Niall se musí usmát jejímu ospalému výrazu a pomůže jí z auta. Karen se rozhlédne kolem sebe a vstřebává tu atmosféru vánočního soumrakem zastřeného Londýna. Má ráda sníh pár vteřin pozoruje padající vločky než se otočí k Niallovy stojícímu kousek od ní a pobaveně jí pozorující. Usměje se na něj a vtiskne mu lehký polibek. „Miluju sníh, ale už je poněkud zima pojďme dovnitř lásko" zašeptá mu do ucha a on jen přikývne, jelikož opravdu přituhuje.

Niall jí položí ruku kolem pasu a vede jí do domu, který jak doufá, se co nejdříve stane jejich společným domovem. Karen si prohlíží vstupní halu a vstřebává tu vánoční atmosféru, když se vydá za Niallem do útrob domu poznat svůj nynější domov, který jak doufá se jednou stane jejich společným domovem...


Opět vyvěste vlajky jsem tu z další kapčou. Je to sice o ničem, ale nezoufejte ještě vám naservíruji menší vzrůšo, takže užívejte klidu ☻☻☻

Coment and Votes díky moc lásky ♥

Vaše Nathalii...

Love From The Clouds *Niall Horan*Kde žijí příběhy. Začni objevovat