*** Dream ***

648 30 10
                                    

Karen Dream

Rozhlédnu se kole sebe, stojím na nějaké ulici mě neznámé ulici. Všude kolem jsou vidět vysoké domy a prázdná okna. Nikde ani živáčka. Ulice je  prázdná a po zemi se vine lehký mlžný opar. To místo působí skoro strašidelně, ale já se nebojím, nepociťuji strach, jelikož odněkud slyším hlas. Zastřený mírně chraplavý hlas, známí hlas zpívající píseň. Rozhlédnu se, ale kolem mě nikdo není. 

Snažím se pohnout z místa, ale nejde to, moje nohy jakoby mě neposlouchaly, ale přesto mě ten hlas a ta píseň tolik láká. Tak proč to nejde, proč se nemůžu hnout, jakoby mě nějaká mě neznámá síla držela na místě. Snažím se ze všech sil udělat krok, jeden jediný, ale marně. Po nějaké době ten hlas začíná slábnout a já cítím. jak mě obklopuje chlad, najednou je ticho, nepříjemné ticho a mým tělem se šíří samota a tíseň. 

Sednu si na tu studenou zem a obejmu svá skrčená klena. Začnu se pohupovat na místě a broukám si tu píseň, která se mi usadila v mozku. Její slova mi něco připomínají a já nevím co. V hlavě mi běží otázky spoustu otázek. Kde jsem? Kdo jsem? A proč jsem tu? Co tu dělám? Pomůže mi někdy někdo?....

End dream.

Niall dospívá tu známou píseň a políbí Karen na její studené a nehybné rty. Uběhl další týden a oni se budou muset vrátit na turné. Mají smlouvy které s musejí dodržet, a on si jen bezmocně povzdechne a rozhodne se ještě chvilku si s Karen povídat. Uchopí znovu její nehybnou dlaň do té své a začne Karen vyprávět. Jeho hlas se rozléhá pokojem a on se občas zasměje, když si vzpomene na nějakou humornou příhodu z turné. Dívá se na nehybný obličej své spící princezny, když tu náhle se jeho hlas zarazí a jeho srdce vynechá úder. Její dlaň se mírně zachvěje a on najednou ucítí stisk.

Niall se snaží uklidnit své splašené srdce a soustředí se znovu na její tvář a její ruku ve své dlani. O opět se to opakuje. Její víčka doposud skoro bez pohybu se mírně zachvějí, ale stále zůstávají zavřená. Teď nebo nikdy Niallovou myslí běží zmatené myšlenky, ale on se rozhodne pro tu jednu jedinou věc. Uklidní své zběsile bijící srdce a za pár vteřin se pokojem opět rozlehne jeho tichý hlas zpívající Little things .

Karen dream

Mé tělo se zastaví v pohybu, když opět uslyším tu píseň. Na mé tváři se objeví úsměv, opět je tu ten pocit bezpečí. Opět se cítím chráněná a zase mám ten pocit, že ten hlas musím následovat. Postavím se a zaberu ze všech sil. Samotnou mě překvapí, když se moje noha pohne kupředu a já se snažím udržet rovnováhu. Udělám krok, pak další a další. Jdu za tím hlasem a za tou melodií, nevím kam jdu, ale stále se přibližuji a hlas sílí, takže vím že jdu správně. 

Nezastavuji se a jdu, krok za krokem blíž a blíž...

End dream


Další díl konečně jsem se k němu dokopala. Tak snad jsem vám udělala radost lásky moje ♥ Jak vidíte vše je na dobré cestě. Ale nebudu nic prozrazovat pokračování v dalším díle lásky moje ♥ Možná, ale opravdu možná ještě dnes *culí se* uvidíme jaká bude odezva *poťouchle se usmívá*.

Coment and Votes díky moc lásky moje ♥

Vaše Nathalii

Love From The Clouds *Niall Horan*Unde poveștirile trăiesc. Descoperă acum