*** Rain ***

666 31 6
                                    

Londýn

O šest měsíců později

Mladá dívka se s úsměvem posadí do trávy a zamíří čočku svého fotoaparátu na skupinku poblíž dětského hřiště. Ráda chodívá do tohoto parku a fotografuje. Je to její vášeň, ale hlavně ji to uklidňuje a dává pocit, že opravdu žije. Už je to šest měsíců co se přestěhovala sem do města svých snů. Už šest měsíců po boku své lásky.

Položí fotoaparát do svého klína a na její zamyšlené tváři se objeví jemný úsměv. Zítra se vrací celá parta s první části turné a ona bude mít svou lásky na celí měsíc doma. Těší se na jeho úsměv, na jeho rozčilování, když mu ze srandy rozcuchá jeho pracně upravený účes. Při té vzpomínce se její úsměv trochu více rozšíří. Miluje jeho vlasy, mohla by si s nimi hrát celý den. Z jejích myšlenek ji vyruší cinknutí oznámení na telefonu. Rozklikne ikonu IG a začne se potichu smát. Fotka všech čtyř z haly v NYské MSG kde je označena jí rozesměje. Jsou to šašci proběhne jí myslí, když dá like a napíše Niallovy komentář.

Náhlí poryv větru jí přiměje se rozhlédnout kolem. Nebe se nebezpečně zatáhlo a park je skoro liduprázdný. Pohlédne na svého bodyguarda stojícího opodál hledícího na nebe, které nevěstí nic dobrého rychle se zvedne. „Je čas jet domů Petere" vydá se k němu a on přikývne, když se za zvuku prvního hromu rozejdou rychlím krokem k automobilu stojícímu před bránou parku. 

První kapky dopadnou na zem, když se vůz vydá s oběma vstříc jejich domovu. Oba se po cestě smějí stále většímu počtu fotek, které kluci posílají na IG a twitter, ani jeden z nich si nevšimne protijedoucího vozu, který dostane na mokré silnici smyk. To poslední co Karen prolétne hlavou před prudkým nárazem je myšlenka na dvě modré oči a pak už je jen tma....

NY MSG o dvě hodiny později...

Lou a ostatní členové jejího týmu nevěřícně poslouchají moderátorku a sledují obrazy míhající se na obrazovce.

Přinášíme vám novou velmi šokující zprávu. Zhruba před dvěma hodinami evropského času velmi deštivé počasí v Londýně mělo za následek hromadnou nehodu tří osobních automobilů na jedné z hlavních výpadovek z centra Londýna. Bohužel mezi vozidly bylo podle našich ověřených zpráv i vozidlo s přítelkyní člena skupiny One Direction Nialla Horana slečnou Karen Svobodvou a jejím bodyguardem. Oba byli z velmi vážnými zraněními převezeni letecky do ústřední Londýnské nemocnice, kde se momentálně podrobují operaci. O dalším vývoji vás budeme nadále informovat.

Okamžitě zvedá telefon a volá Paula. Její myslí běží tisíce otázek, ale ta jediná jestli to oba přežily a jak jsou na tom je ta hlavní. „Ano Lou slyším tě" Paulův hlas jí vytrhne ze zamyšlení „Poulí máme problém přijď za mnou do šatny prosím vezmi sebou kluky, ale hlavně Nialla je to vážné" víc mu nevysvětluje, když se domluví položí hovor a přidá na hlasitosti. Ostatní kteří jsou s ní v místnosti jen nevěřícně přihlížejí ději na obrazovce a všechny jejich myšlenky směřují za oceán do hlavní Londýnské nemocnice, kde bojují o život dvě jim momentálně hodně blízké osoby.


Vyvěste vlajky, opět jsem se před dvěma nenáviděnými nočními dokopala k tomu zmíněnému menšímu dramatu jak jsem slíbila ☻Nebudu to dále okecávat, snad se vám to bude líbit....

Coment and Vote lásky moje díky moc předem..♥

Vaše Nathalii...

Love From The Clouds *Niall Horan*Tahanan ng mga kuwento. Tumuklas ngayon