*** Message number one ***

1K 37 7
                                    

A zase dole povinně kouknout na odkaz lásky moje ☻☻☻ Vím někoho to třeba nezajíma, ale kdo je věrný 1D tak to bude prosím sdílet. Ať si to přečte co nejvíce lidí a hlavně ti kterým je to určeno. Díky moc vám všem lásky moje vaše Nathalii...

Pohled Karen

A je to tu. Hledím na obrazovku televize a vstřebávám ty novinky. Niall odjel s našima k nám, aby se dal trochu do kupy jelikož tu se mnou strávil skoro celou noc a den. Kolem nemocnice a našeho domu se to hemží novináři a fanoušky. Zpráva o tom, že je Niall v české republice se roznesla rychlostí blesku. Sleduji záběry okolí nemocnice a nestačím se divit. Nakonec s povzdechem televizi vypnu,když marně přepínám programy. Na všech je zpráva číslo jedna. Niall a jeho záhadná návštěva česka a pražské motolské nemocnice. O mě zatím ani slovo.

Hlavou mi běží vše možné scénáře, z přemýšlení nad nemysli mě naštěstí vyruší telefon a já přijímám hovor od Lenky. „Ahoj marode hele ubytovala jsem Nialla u tebe máma sice trochu vyšilovala, ale táta ji nakonec uklidnil. Stejně další pokoj nemáme a nevím Niall na gauči to mi nepřipadá jako dobrý nápad" jej smích je nakažlivý a já se musím taky začít smát při té představě Nialla na našem gauči.

„Díky ségra, kdy dorazíte, už se tu docela nudím a v televizi je Niall zpráva číslo jedna" vrtím hlavou i když vím že to ona nemůže vidět a stále se usmívám dneska mám prostě dobrou náladu" No jelikož a protože Ni usnul vidím to tak k večeři, teda jestli ti nebudu stačit já Margaret a Honza. Ty dva pošuci už jsou od rána nastartovaní" při zmíňce o mých dvou nejlepších přátelích mi zatrne.

Vůbec jsem na ně nepomyslela, sakra díky tomu modrookému Irovy zapomínám na svět kolem. „Leni nechte ho vyspat a Marg vzkaž ať klidně přijdou těším se na ně. Ty prosím zůstaň doma, kdyby Niall něco potřeboval víš jak je na tom táta s angličtinou" poprosím Lenku a ona souhlasí. Když se rozloučíme padnu zpět do polštáře a rozhodnu se trochu prospat než ty dva dorazí. Zavřu oči a skoro okamžitě usínám s úsměvem a myšlenkou na toho spícího Ira v mé posteli.

O den později

Pohled třetí osoby.

Karen se pomalu za pomoci Nialla zvedne s postele a on jí usadí do vozíku. Dnes jí čekají poslední testy a odpoledne bud moct domů. Niall se na ni usměje a daruje jí polibek než spolu za doprovodu sestry a ochranky, která je tady už bohužel potřeba se přesunou o dvě patra níž. Několika novinářům se podařilo proniknout do nemocnice a proto je i Karen přidělena ochranka. Nebýt včasného zásahu sester byli by se dostaly těsně za Niallem do jejího pokoje.

Po zakončení testů jsou oba zpět na pokoji s Kareniným otcem a povídají si ovšem možném, ale hlavně o tom co dál. Karen bude muset po dobu léčby zůstat v čechách, ale později pokud bude vše v pořádku si ti dva plánují společnou budoucnost. Kareniny rodiče už jsou tak nějak smířeni s tím, že jejich nejstarší si půjde konečně za svým štěstím a nechtějí jí bránit. Londýn není konec světa a ona bude v dobrých rukou. Když se sejde celá rodina dorazí i doktor Vágner na dopolední vizitu.

Naštěstí má jen dobré právy, hodnoty postupně klesají takže se Karen může přesunout domů, pokud bude dodržovat klidový režim. Všichni si oddychnou, ale hlavně ty dva. Teď jen budou muset čelit tomu dole, Karen si povzdechne při pomyšlení na to co jí čeká a Niall pocítí její napětí když její tělo ztuhne.

„Miláčku neboj to ustojíme. Bude to rychlé, Auta mají povoleno přijet až ke vchodu. Dostaneme tě do auta rychle ano. Jsem tu s tebou, omlouvám se že to musíš podstupovat" v jeho hlase je znát smutek a Karen se okamžitě vyvine s jeho náručí a podívá se mu zpříma do očí. „Ni nemáš se za co omlouvat. Tohle všechno patří k tobě, a já si budu muset zvykat. Jen mi to bude chvilku trvat, neomlouvej se ano. Miluju tě a děkuju že jsi tu se mnou a staráš se" nakonec si po přitáhne k polibku a spojí jejich rty. Nikdy se asi nenabaží jeho rtů běží jí hlavou když jí polibek opětuje a opět přestává vnímat svět kolem nich.

Bohužel i tentokrát vše krásné končí a z jejich chvilky je vyruší jejich rodiče a ochranka, je čas k odchodu. Niall si po chvilce prosadí svou, když se hádá s Karen a odmítne vozík. Zvedne svou lásku do náručí jakoby nic nevážila a ona se ho rychle chytí kolem krku. „Blázínku" vrtí hlavou Karen, ale Niall se jen culí když se s ní v náručí vydá k výtahu. „Takhle to bude rychlejší lásko, s tebou rovnou do auta" otočí se na Marka jednoho s bodyguardů a ten jen přisvědčí.

Nemusí se zdržovat. Ale to už jsou u hlavních dveří které jsou v obležení ochranky a policistů. Niall si pevně přitiskne Karen k sobě a ta schová svůj obličej do kapuce kterou jí nasadí její sestra a následně do dolíku na Niallově rameni. Takto schovaná se nadechne a pevně zavře oči, když jí Niall vtiskne i přes kapuci polibek na temeno hlavy a zašeptá „Drž se" a vyrazí ven čelit té smršti blesků a pokřikování otázek.... 


Další díl na světě lásky moje. Dnes opět do pracovního procesu (nesnáším noční) ale co se dá dělat. Tak snad jsem vás zase potěšila, protože a jelikož nevím tenhle díl mi připadá o ničem. Nějak nemá nápady a inspiraci :/.

Coment a Votes díky moc lásky ♥

Vaše Nathalii...

Love From The Clouds *Niall Horan*Where stories live. Discover now