YAKALANIS..

2.5K 137 224
                                    





Uzun bir sure benimle konusmadi rüzgar..ve benim akademiden ayrilmama saatler kalmıştı...aslinda bir yandan iyi olmuştu..ruzgarin benden kolayca hic bir sry hissetmeden ayrilmasi onun icin daha iyi olurdu..bu yuzden cok karsilasmamaya karar vermistim..

Odaya gec geliyor ben de o gelmeden uyuyordum..sadece gidecegim günleri sayiyordum aci icinde ruzgarin hem sevdigi arkadasi hem gönül verdiği kiz olarak da cikacaktim hayatindan..oyle olmalıydı.

Tum bunlari düşünürken kafama carpan topla kendime geldim..basimi ovalayip yönümü cevirdim..

-yaa topu karsilaman gerekirdi sayiyi kaybettik gordun mu yaptigini set sonuydu bu..diye cikisti takımdan biri..

-lanet olsun berk..noluyor dostum..kafani topla ne zaman kendine gelmeyi planliyorsun diye omzuma sert bir yumruk indi..canim gercekten acimisti ama cevap verecek halim yoktu..

-sinirinizi toptan çıkarın dedi arkamizdan rüzgar..oyunu bekletiyorsunuz..ayrica hoca bakiyor takım kuralini unutmayin dedi..

Bu cocugun her seye ragmen beni korumasi canimi yakiyordu..nefes alamadim..koctan izin alip dışarıya ciktim..dogru ya saat cok gecti ve koc bizi cezaya bırakmıştı..sabaha kadar antreman vardi..


Saat 2 ye geliyordu..bir banka oturdum..spor salonundan ayrilali cok olmuştu ama odama gidesim yoktu..telefonumu cikardim ve muzik listemi açtım..bankin ilerisinde hir gitar gördüm..kendime yenilip gitari aldim..sanirim biraz calmama kimse kizmazdi..

Muzik listemi kapattim..bugunun sarkisi benim dilimden dokulmeliydi..

Gitarı cikardim sanki tanidik gelmişti ama kafam yerinde degildi ve bunu dusunmek icin bir sebebim yoktu..

Gitari ellerimle bulusturdugumda ağzımdan cikan sarki toygar isiklidan dı..

Elime dogdu gul yuzun ah..kana kana ictim dünümü

Yüzüme güldü ilk sözün ah..yana yana sectim günümü..

Sen yanimdayken...sarki devam ediyordu ve gözlerim doluyordu..

Sesimin geceye olan ahengi ve duygu yoğunluğu sarkiya renk katıyordu..uzun zamandır sarki soylemiyordum..rüzgardan sonra hic soylemedim..

Bir tıkırtıyla söylemeyi biraktim..iki kisi konuşuyordu..kulak misafiri oldum..

Ruzgar ve yaninda takım elbise giymis bir adamdi bu..adam adeta yalvarıyordu..

-rüzgar bey lutfen babaniz sizinle gorusmezse beni isten atacagini soyluyor..lütfen isimi kaybetmek istemiyorum diyordu adam..

-peki..dedi ruzgar çaresiz bir bakisla..telefonu eline aldi konusmaya basladilar..ruzgar adama gir isareti yapti ve telefonu hoporlere aldi bu ozel bir konusma yapmayacaklari manasina geliyordu..


Efendim dedi rüzgar..

-demek vefasız oglumun sesi böyleydi unutmusum dedi babasi sitemli bir sekilde..

-uzatma baba..hayallerimi yikmaya calisan bir adamla samimi olmak zorunda ya da konusmak bile zorunda degilim dedi ruzgar sert bir tonla..

-rüzgar hic akillanmiyorsun..nasyan rüzgar beri yufka yurekli bir cocuktun ve insanlari kendine hep tercih ettin..bu sefer başaramadığim icin arkadasina tesekkur etmelisin dedi..

-dediklerini anlamiyorum dedi rüzgar..

-arkadasin su agzi sıkı olan..normalde o damgaya kimse dayanamazdi ama sesini cikarmamak ve ayakta kalmak konusunda baya dayanıklıydi..takdir ettim dogrusu..

Yayımlanan bölümlerin sonuna geldiniz.

⏰ Son güncelleme: Oct 05, 2016 ⏰

Yeni bölümlerden haberdar olmak için bu hikayeyi Kütüphanenize ekleyin!

Erkek Lisesinde Bir KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin