yakalanmama az kala..

1.4K 111 0
                                    


Iste simdi caresizdim.berk abimin taktiklerini uygulayacak vaktim bile yoktu..hep kiz tavlamali hem kiz oldugumu saklamaliydim..ve ne yapacagim hakkinda en ufak fikrim bile yoktu..artik dogaclama bir seyler yapacaktim..erkek kafasiyla dusundum..bu yaptigimdan tum hayatim boyunca utanacagima yemin ettim..

-madem kaslarimi o kadar merak ediyorsunuz neden baska bir yere gitmiyoruz..tam arkada bir lamborgihi duruyor..ne kadar sıkısırsak o kadar iyi..bir otel daha iyi olur..burada cok insan var diye fisildadim kizlarin kulagina..yuzumde ne kadar küstah bir ifade varsa da icimde yerin dibine giriyordum..allahin belasi kizlar ise pis pis sırıtıyorlardi..en nefret ettigim.kiz tipi..

-neden olmasin..diye kikirdadi kizlardan bir kaci..koltugumun altina bir kac kiz..onume bir kac kiz..alarak..

-o zaman biz kacar diyerek anahtari alip ruzgara sirittim..erkeklerin hepsi beni bir kasik suda bogacak gibi gozukuyordu..cunku tum guzelleri yanima almistim..elimle selam verip ciktim..lambirghiniyle uzaklastiktan sonra bir otele geldik..kizlarin hepsi ustume atladi..biri gomlegimin iliklerini cozerken durdurdum..

-ben dusa girmeliyim..biraz terledim de..
Kizlar pis pis gulduler..izninizle yedeklerimi arabadan alip geleyim..bu esyalar ustumde durmayacak gibi..

Kalktim..ustumden hepsi inip salona gectiler..kimisi. Gomlegini cikariyor kimisi pantolonunu..saskinliktan gozlerim acildi..nasil kizlar bulmuslardi boyle..

Arabanin anahtarini aldigim gibi odadan kendimi disari attim..otel personeline odaya bir yemek servisi gondermesini soyleyerek kizlari arkamdan biraktim.ucuz yirtmistim..akademiye gittigimde ise sapik gibi gozukecektim..umarim bu olay cabuk unutulurdu..gomlegimin tum dugmelerini bile iliklememistim..arabayi durdurdum.
Bir parkin onundeydim..salincaklari hep severdim..sallanmadan once kulakliklarimi taktim..guzel bir muzik esliginde sallanmaya baslamistim..gecenin derinlilerinde kayboluyor muzige eslik ediyordum..rahatlamami saglayan seylerden biriydi..saatin gec olduguna emin olduktan sonra akademiye. Dogru yol aldim..

Akademiye geldigimde cok yorgundum..sürünerek odaya geldim..ve agzim bir karis acikti..gozlerimi kapatmayo dusundum fakat erkek oldugum dusunulurse cok garip olurdu..kendimi topladim..tum odalarin uyeleri ustunde bir sey olmadan odamda duruyordu..once anlamadim..sonra farkettim..kizlari kaslarimi gorsunler diye goturmustum. Ve bu yaptiklari pek hayra alamet degildi..

-nasil gitti..eglenceli miydi..

-kizlari bir guzel elinden gecirmissindir simdi..
-bizim hakkimizi yerken icin rahat miydi..bosuna mi herkese 1 kiz getirdik..

-vay amma uyanik ciktin..oysa ki baya uslu duruyodun..ama bizim kedi aslanmis meger..

-o guzel kaslarini bir de bize gostersen bizimkilerden daha mi iyi..

-hayir..o kadar kasin var niye dar giyinmiyorsun..genelde kasli erkekler bol giymez..

-ya da yatakta kizlari sasirtmak daha mi cok hosuna gidiyor..

-vay nasil takintilar..kizlar bu yuzden sapik erkekleri seviyolar demek ki..

-supriz yumurta gibi icinden ne ciktigi belli olmadigi icin..

-bak kocum..biz kizlari severiz ama dostluk bizde daha onemli..2 kiz idare ediosak birini sevgilisi olmayana veririz..ama sen harbi dönek ciktin..

-bu kabul edilemez..ruzgar bile bu kadar ileri gitmezdi..birini alir giderdi ama sen..

-boynuz kulagi gecermis olum..

-nasil bir ceza versek beyler..agir olmali..iyi dusunelim..

Soyle bir bakinca gozlerim bayram ediyordu..etrafimda sapik da olsa dolusuyla kas yigini yakisikli oglan duruyordu..ama kalbim yerinden cikacak gibiydi..

-lan ben bir haftadir bu gunu bekliyorum..senin takmadigin o kizi bekliyorum.ama sen ne yaptinn..

Yuzume bir tane yumruk indi..agzimdan kanlar geliyordu..bir tane tekme yedim karnima dogru..beni altina aldigi gibi yumruklarini savurdu..karsilik veremeyecek kadar yorgundum..agzim ve burnumun kanamasini durduramiyordum..gozlerimden yaslar bosaniyordu.kiz oldugumu soylemek istesem de berk abim icin dayanmak zorundaydim..acim gittikce artiyordu..artik gozlerim karariyordu..bir yumruk daha indirecekken ruzgar elini tuttu..

-bu kadar yeter..cirkinliginizin acisini cocuktan cikarmayin..

-saka mi yapiyorsun dedi biri..daha biz bile baslamadik..boyle durumlarda cezanin tum gece boyunca dayak yemek oldugunu biliyorsun..daha dayak yiyeli 10 dakika oldu..
-gormuyor musun..cocugun hali kalmadi..

-sence bunu takiyor muyuz ruzgar hic taktik mi bu zamana kadar..

Ben boyle istiyorum..oyle olacak..

-karisma ..kurala uyalim..seni ilgilendirmez diyerek. Durdurdum ruzgari..

-herkes dagilsin..lafimi iki ederseniz tum gece 100 tur atarsiniz..10 saniye..10..9..

Herkes hizlica odadan ayrildi..herkesin icinden bana ve ruzgara saydirdigini biliyordum..

-karsi cikmamaliydin.dedim..

Arkasini döndü ve her tarafi kan olmus yuzume bakti..

-antremani aksatmak istemeyiz..

-yine de hakettim..

-hem de nasil kocum..herkes oraya sevdigi kizi getirmisti..sen de hepsini tavladin..neyse sana sozum oldugu icin durdurdum ama ban borclandin..

-borclandim mi..bana meydan okudugun icin yaptim bunu..

-belki kazandin ama ödülünü de kizlari goturerek aldin..ayrica bir ödül de koymamistik zaten..

-pisligin tekisin..

-bana mi diyorsun..güldürme..kimse seni gecemez bu günden sonra..

-eee ne yapmami istiyorsun..

-zamani gelince..önce ustunu degistir..su yuzune bir nizam getir..

Bir sey demeden dusa girdim..sesim cikmamasina ragmen öküz gibi agliyordum..yuzumun bakilacak hali yoktu..kanlari temizlerken bile canim yaniyordu..dusa girersem temizlenir diye dusa girdim..sicak suyun altinda hem agliyor hem yaralarimin canimi yakmasini dusunmemeye calisiyordum.bir kiza gore fazla dayak yemistim..tek dusunebildigim ise artik akademideki hayatimin cok da kolay gecmeyecegini bilmekti..iyice yuzume gozume bulastiriyordum..ve ne yapacagimi bilemiyordum..

Erkek Lisesinde Bir KızDär berättelser lever. Upptäck nu