napcam ben bunla..

1.8K 124 0
                                    

Iste simdi fena tosladin esma..ilk erkek girisiminde yaptigin artistligi bu cocuga yapmayacaktin..simdi tukurdugunu yala..

-Daha hizli kos..hadi berk ben de senin iyi kostugunu dusunmustum..ikinciligine yazik etmissin..
Evet..su an. Bir bucuk saattir yagmurun altinda kosuyorum..berk abim biraz daha calissaymis ne olurmus yani...kesin torpil var..cesaretimi toplayip seslendim..nasilsa herhalukarda onu cekecektim..artik onunla iyi olma sansimiz yoktu..en azindan dusuncelerimi soyleyip cezami cekersem sindirirdim bir sekilde..

-Ne o..yoksa sen kosamiyor musun da beni kosturuyorsun bir bucuk saattir..seninkileri de mi ben. Mi ben kosuyorum yoksa..hadi kabul edelim..akademinin yoneticisinin oglu falan misin..arkanda torpil var degil mi..

-ne dedin sen...torpil mi güldürme beni..yeteneklerimi boyle kucultme..

-ne yalan mi ha..kendine bile durust degil misin..

Tamam..sanirim ileri gitmistim..hayir cok ileri gitmistim ama geri donemezdim degil mi..
-sen....

Yuzumde cok buyuk bir aci hissettim..evet ilk yumrugumu yemistim..ikincisi de geliyorken konusmaya baslamisti ama kizgindi..fazla kizgindi.ben hayatimda boyle bir erkek girmedim..

-sen ne biliyorsun ha..benim hayatim hakkinda ne biliyorsun..konus..konusmazsan bir daha asla yuruyemeyeceksin..

Ne diyecegimi bilemmemistim..sanirim damarina basmistim..ama hala ilk yumrugumun etkisindeydim..yuzum kan icimdeydi ve ortada kalakalmistim..cevap vermedigimi gorunce ikinci yumruga hazirlaniyordu ki durdu..
-ben bugun yorgunum..seninle sonra gorusecegiz pislik..

Ne oluyordu ya..nasil olay bu hale geliyordu..patlamis gozumle ilac aramaya calisiyordum..ama ne sargi bezi ne de yara bandi vardi..o kadar yorgundum ki odama bile cikamiyordum..zorla basamaklari surundukten sonra odama geldim..kapiyi actigimda ellerine dikkatlice bakiyordu..aaa dogru ya yuzum kan icindeydi..ve ellerinde benim.kanim vardi..umursamayarak yatagima yurudum..neden yataklarimiz yanayana..daha iyi bir oda bekliyordum..yattim..
- -Al sana bir firsat..kovdur beni..boylelikle benden kurtulursun..hem de akademinin birincisi olursun..
-sen bunun icin mi beni dovdun..
Gercekten anlamamistim..onu sinirlendirdigim icin dovmemis miydi..sanki beni doverek camdan izleyen herkese gozdagi veriyor sanmistim..ama durum farkli gibiydi..

-bunu yapmami neden istiyorsun..hayir bunu neden yapayim..ben senin yuzunden ilk yumrugumu yedim..sana iyilik yapar miyim saniyorsun ha..

-iyilik mi..saf misin aptal mi..bunu kendin icin yap diyorum..akademiden birincilikle cikarsin bunu istemiyor musun..

-senin derdin ne..akademiye isteyrek gelmedin mi...anlayamiyorum..

-ben..sporu iyi yapabiliyor olabilirim ama asla sevmedim..kucuklugumden beri bunun ici n yetistirildim..matematigi bile bunun icin calistim..babam unlu bir tenis takiminin teknik direktoru..ve boyle bir babanin boyle bir oglu olmali degil mi..evet oyleyim..fakat mutlu degilim..ben baska seylere ilgi duyuyorum..babam gibi degil annem gibi olmak istiyorum..konuya daha fazla girmeyecegim..ya beni sikayet edersin ya da sana burayi cehennem ederim..

Oha...bu oglan nasil degisti boyle birden..aglamakli falan..hayir yani bunca zaman zorbaligi bunun icin mi yapmis..benimle ayni odada kalip beni dovemk icin..iyi cocuk yani..ama hayir o bir kizin yuzune yumruk atmamaliydi..iste simdi intikam zamani..

-yaparim fakat bir sartim var..

Erkek Lisesinde Bir KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin