her sey simdi basliyor..

1.7K 124 1
                                    

-Sart mi..yapma..zaten dedigimi kabul etmezsen bu akademide kalamazsin bile..

-ben bunu göze aldim..zaten sen ne kadar zorlasan da zorlmasan da ben burdan asla gitmeyecegim.gidemem..o yuzden sartimi kabul et .

-Sartini kabul etsem bile bunu sana kötü ödetirim..neyse söyle ne istiyorsun..

-ben beni 3 ay boyunca sporda gelistirmeni istiyorum..yani sen gittigin icin degil de senden iyi oldugum icin birinci olmak istiyorum..eger kabul etmezsen dedigini asla yapmam..hatta kabul et..yoksa bu konuyu direk babanla konusurum..

-sen beni tehdit mi ediyorsun..sen cok oldun..

O sirada masayi devirmesiyle neredeyse altima yapmama ramark kalmisti..cok caktirmadim..nasilsa hersey benim lehimeydi..kabul etmek zorundaydi.

-sen bilirsin.simdi esyalarimi yerlestirecegim..kararini yarina kadar ver.

Bir sey demedi..ve dusa girdi..ben de firsattan istifade ic camasirlarimi yerlestirdim..erkek kiyafetleri almistim fakat ic camasiri konusunda yani nasil boxer giyebilirim ki..dolabimi yerlestirmem biterken dustan cikti..

Ya ne yapiyorsun ustune bir seyler al..banyoda giyinsene..

-banyoda mi..sacmalama..hangi erkek yurtta banyoda giyinir ki..

Altindaki havluyu cikarmak uzereydi ki..

-dur yapma..ben cikayim once giyindikten sonra haber ver..

-ya sen iyi misin..soguk falan mi aldin..erkekler icin boyle seyler sıkıntı degildir..bilmiyor musunuz..biraz garip davraniyorsun..

-soru sorma..ben sadece aliskin degilim o kadar..giyinince haber ver..ben dusa giriyorum..

Dusa girdigimde kalbim atiyordu..hayir..niye kabul etmistim ki..bunlar aklima hic gelmemisti..neyse ustumu cikardim..banyo yapmak uzereydim neyseki dusun kabininden icerisi gozukmuyordu..vay jakuzi fena insanin cikasi gelmiyo..tam rahatlamistim ki kapi acildi..
-oha banyo yapiyorum burda ciksana..sapik falan misin..

-ben roll-on umu burda unutmusum..onu almaliyim..

-biraz bekleyemiyor musun..ciplagim burda..

-ciplak olsan ne fark eder..kiz olsan belki dikizlerdim..ama bir erkegin vucuduna neden bakayim ki..cok sacma..endiselenme de banyonu yap..

Ciddiyim deli..ben de kiz oldugumu unutup sacma sapan cingar cikariyorum..adam hakli..niye bir erkegin vucuduna baksin ki..kesin karsidan garip gorunuyorum..banyom bitti.. Ustumu giyinip ciktim..o ise coktan uyumustu..gerckten cozemedim cocugu..neyse ben de yorgundum..tam yatacaktim ki üstünu acti..simdi ustunu ortsem garipser miydi..aman nolcak..zaten uyuyordu..gittim ustunu orttum..vay yakindan daha bir yakisikliydi..ben boyle erkekleri her zaman gormuyorum..yatagima gittim..ve derin bir uykuya daldim..

Allah allah..karnimda bocek.. geziniyor sanirim..hayir bu bocek degil..yoksa..

-napiyosun sen ya..
-bu nasil bir vucut..kas bile yok..sen nasil ikinci oldun..sporda bi vucutla nasil geliseceksin..once agirlik calisalim kalk..

-kalkayim mi..saat daha 5.30..kalkis 8.00 de..

-sporda gelismek istedigini soyledin..normal vakitlerde calissak bile yetecegini sanmiyorum..sonucta gececegin kisi benim..

-sen sartimi kabul ettin mi..

-yo sana iyilik yapmak istiyorum..oyalanma da giyin..agirlik odasinda bekliyorum..

Agirlik odasi mi..ya ben kas falan yapamam..napcam ya..yatagimda tepinirken kapi acildi..

-10 dakikan var..

Hemen kalkip dusa girdim..ustumu giyinip agirlik odasina geldim.o coktan baslamisti..kalkti..sanirim sira bendeydi..

-simdi yat buraya..2 kg ile baslayalim..

Haltere 2 kg yukledikten sonra kaldirmayi zar zor basarmistim..bu kadar gucsuz oldugumu bilmezdim..

-bu antremani yap..tum bos zamanlarinda..yarin 4 kg calisacaksin.ben beklemeyi sevmem..simdi şinav cek..zaten bilindik bir antreman 100 tane cekebilirsin..senin icin cok sey degildir sanirim..basla..45 dakikan var..

Agzim bir karis acik kaldi..100 ne demek..berk abimle 10 tane bile cekemezdim ben..cildiracagim..100 cekene kadar basimda mi bekleyecek..

-ya ..ne bekliyorsun vaktimiz yok..mekik bile cekmedik..say..
-1..2...3..4..
-daha seri yap..
-daha seri mi..ya sence de acimasiz davranmiyor musun..

-acimasiz mi..seni 3 aya nasil hazirlayayim ha..benden bahsediyoruz gelene kadar cekmis ol..su almaya gidiyorum..

-45..46..4u. 48..49..50..ay yeter..daha dayanamayacagim..resmen yere yapistim..cok yoruldum..öküz ya..nasil cekeyim 100 şinavi..

-bir sey mi dedin..vay hem suclusun hem guclu..hem istiyorum diyosun hem yapmiyosun..neyse bugun ders erken baslayacakmis..hizli ol 20 dk.var..

Bu simdi mi soylenir..of napcam ben bununla..ne kadar umursamaz..kas yigini pislik..

-rahat..hazir ol..gunaydin millet..ben sizin basketbol hocanizim..bu 3 ay boyunca top ile oynanan spor dallarinda gelisecegiz..diger donem daha com dovus sanatlari uzerinde duracagiz..aa dogru sanirim diger donem sıkısmasın diye bir dovus sanatini bu doneme aldik..ama korkmayin hepsini yetistirebilecegimizi dusunuyorum..sonucta burada sadece yetenekli insanlar var..o zaman baslayalim..2 takima ayrilin..kurallari biliyorsunuz..

Ne diyor bu ya..neyseki basketbol oynamasini biliyorum.ama dovus sanati ciddi olamazsin..en ufak fikrim yok..

-berk benim takimda .
-ne..haksizlik..1. Ve 2. Ayni takimda olamaz..kesin yeniliriz..koc! Burda bir sorun var..

Ben cok iyi degilim..biraz elimi incittim yani sakat sayilirim..o yuzden ayni takimda olalim diyoruz..

-Ruzgar..sacmalama..bu resmen ayrimcilik..1.sin diye boyle yapman sacma..

-ya takimi ben ayarliyorum..bir sıkınti mi var. Isterseniz baska sekilde halledelim..oyle diyorsam oyle..ne o..kendinize guven miyor musunuz..biz burada rakibiz..sizi dinleyecek degilim..takim boyle .o kadar..

Herkes oflayarak ayrildi..oysa kimse cok iyi oynamadigimi bilmiyor..aslinda zafer onlarin ama haberleri bile yok..neyse mac basladi..o kadar iyi oynuyorlar ki..sadece topu izliyorum..bir anda irkildim..olamz son sayi ve top elimde..ne yapmaliyim..bir anda donakaldim..ruzgar topu benden bekliyor. Ve diger takim ustume cullanmak uzere ne yapiyorum...karsilik vermeliyim..

-berk kendini gel..at su topu diyorum...

-ruzgarin sesi kulaklarimda cinliyor..o sirada biri topu elimden aldi ve orta sahadan topu 3 luk atti..evet maci kazanmistik..fakat beni kurtaran takim arkadasim kimdi..
O sirada kulagima egildi ve

-kiz gibi oynuyorsun..sen yoksa basketbolu bilmiyor msun..bence kendine dikkatli olmalisin..kimsenin sirri burada sakli kalmaz..ne iyi saklasan da..

Erkek Lisesinde Bir KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin