NE YAPTIM BEN

1.2K 99 1
                                    

Sabah kalktigimda acayip başim agriyordu..dün lokantada yemek yedikten sonraki hic bir seyi hatirlamiyordum..banyoya yuzumu yikamak icin gittigimde kapiyi ruzgar acti..

Gunaudin dedim uykulu bir sekilde..bir anda kizardi ve gozlerini kacirdi..noluyo buna ya..hic konusmadan yAyagina dogru yurudu..

Bir sorun mu var..keyfin yerinde degil gibi..dedim biraz cikisir tarzda..

-neden acaba..dun geceden olmasin..sen sarhos olduktan...tovbe lafimi tamamlayamayacagim..bugun antremana gec baslayalim..gozume gozukme biraz..

Ne yanlis mi duyuyorum..sarhos mu dedi bu daha yeni..hayir ne yapmis olabilirim ki..kapiyi yuzume carpip gitti..kiz oldugumu mu soyledim ki..buna niye sinirlensin ki..yumruk falan mi attim..ama o yumruguma denk gelmemistir..hele ki sarhossam..

Bir turlu hatirlayamdim..neyse biraz oyalandim..dun yagmur oldugu icin usutmusum biraz..bugun dovus sanatlari ile alakali antreman yapacagiz..ruzgar savunma. Ile alakali bir kac teknik ogretecekti..

Ustumu giyinip geldim..aman allahim bu nedir ya..beyaz cuval giymis gibi oldum..önü de biraz acikti yani her an gogsumun belli olmamasi icin taktigim bandin gözükme ihtimali vardi..

-ben geldim hadi baslayalim.

Ruzgarin dikkatinin fazla daginik olmasi gozumden kacmiyor degildi..gosterecegi hareketi bile dogru duzgun gosteremiyordu..boyle mi soyle mi diye sora sora bir hal olmustum..

Ay ruzgar yeter diyerek kolumu cektirdim..o sirada dikkati daginik olan ruzgarin ustume dusmesiyle irkildim..hayir daha kac defa bu pozisyonda olacaktik..ama garipsemedim zaten surekli beni yere atmaya calismasi gerekiyordu..antreman boyleydi..

Zaten ruzgar da umursamiyordu..erkek oldugumu dusundugu icin cok etkilenmiyor olsa gerek..ruzgarin ustumden kalkmasini bekledim..ruzgar bir anda gozlerimden dudaklarima kaydi..olamaz..hayir o ruya olmaliydi..yani bunu yapmis olamazdim degil mi..

Hafizam yerine geliyordu..evet sanirim bunu yapmistim..kavgamiz..yagmurlu gece..bankta oturusumuz ve ...devam edemeyecegim..rabbim..napacaktim simdi..

Ruzgar ustumden kalkali dakikalar gecmisti ama benim yuzum hala domates gibiydi..ruzgar da kendinde degildi..

-sey antremani bitirsek olur mu..ben dun geceden beri pek iyi degilim..midem hala kötü dedim sacmalayarak..

Ruzgarda ustelemedi..zaten cok iyi durumda oldugunu sanmiyorum...

-yarin aksama hazir ol..bana olan borcunu odeyeceksin..



Bu bolum kisa oldu biliyorum ama diger olaya diger bir bolumle girersem daha iyi olur diye dusundum..tesekkurler..

Erkek Lisesinde Bir KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin