ITIRAF

1.4K 100 7
                                    

Yeni doktorla odaya dogru yurumeye basladik..genelde yakisikli cocuklara kiyamazdim ama bu doktoru ameliyat masasına yatirip etlerini kemiklerinden ayirmak istiyordum..

-o ates saçan gozlerini uzerimden cek kucuk hanim..utaniyorum dedi dalga gecer bir sekilde siritarak..

-hani artik kucuk hanim demeseniz..malum sirrimi saklayacaginiza soz verdiniz ama daha simdiden cenenize hakim olamiyorsunuz..

-sinirlenince cok sirin oluyorsun biliyorsun degil mi..neredeyse hastama asik olacagim..dedi egolu bedenini bana yaslayarak..

-yaaa..dayak mi istiyorsun diye cikisirken basim dondu..biraz sendeledim..

-bu kadar kendinizi kasmaniza gerek yok kucuk hanim..biliyorum cok yakisikliyim ama rahat olun ve nefesinizi geri verin..artık yatsaniz iyi olacak..sagliginiza bir sey olmasini istemeyiz hikayenizi anlatmadan once..

-yaa hala fikrimi degistirebilirim biliyorsun degil mi..derken ruzgar iceri girdi..

-aaa siz mi geldiniz ruzgar bey...sık sık goruselim..hastamiz sorun cikarabiliyor da bazen..

Bu doktoru bogacagim..su sir olayi bitsin gebertecegim..

-gerisini ben hallederim doktor bey..sagolun..

O zaman sonra gorusuruz deyip goz kirparak gitti doktor..

-yaa berk adam gay falan mi hayir..valla kiz olsan sana yaziyor diyrcegim oglum..erkekleri bile etkiliyorsun..helal..alsinda ben varken sana nasil bakiyr o bile garip..diyerek guldu ruzgar gozlerindeki endiseyi saklamak ister gibi..

Allahim biliyorum buyuk bir hata yaptim..etrafimda bu kdar egolu insanlari gordugume gore kesin buyuk bir gunah işledim..affet rabbim..bor daha yapmayacagim ne yaptiysam..

-saka maka da doktorunu degistireyim mi..bu bana hic saglam biri gibi gelmedi..yani seni güvenli ellere birakmiyormusum gibi hissediyorum..

-ruzgar..koskoca erkegim..basimin caresine bakarim..

-allh allah oglum erkek tacize ugrayamaz mi..bal degistireyim iste..yoksa dibinden ayrilmam..

-ruzgar sen ebruyu ne yaptin..daha final yarismasi var...mac ne oldu..bir haber ver..senin derdin tek su doktor mi yani..

-ebruyla napacagim berk..sesi o sahnedeki gibi icten degil..ayni bile degil...sanki baskasi söylemiş gibi..o sahnedeki kalbimi titreten o kiz degil sanki..o ses degil yüreğimi ısıtan..aşkı hissettiren..bilmiyorum berk kafam karisik..

Bir anda gozlerim doldu..acaba bunu bir itiraf olarak algilayabilir miydim..oyle dusunsem kendimi kandırmış mi olurdum..
Ama o su haliyle o kadar tatliydi..tum sorunlarim ucup gidiyordu o gozlerine baktigim saniyeler boyunca..

Aaah..gerçekten o kadar yakinimda olmasina ragmen bir ucurum vardi aramizda..ben onun bedenine dokunabilirdim ama yüreğine asla bir kiz olarak dokunamayacaktim..ben onun sadece en yakin erkek arladasiyim..ne trajedi.

-olsun be kocum..belki ebru o heyecanla soyleyivermistir..yarismada da ole olur belki..calistikca daha guzel bir seyler çıkar ortaya dert etme..

-umarim dedigin gibi olur berk..ben hic umitvar degilim..yeni birini bulmak icin de cok gec..sogudum kizdan su aralar da bir triplerde..hayir etrafimda kiz yok..neyin tribi abi...neyin kisknacligi..

Bir de isin komigi ne biliyor musun..biz klube gideriz yanimda dolusuyla sayamadigim kadar kiz olurdu..o zman bile boyle degildi..sorun etmezdi..simdi gariplesti..degisti bu kiz..bir seyler oluyor ama hadi hayırlısı..

-yok be ruzgar ne saklayacak kiz senden..git bir ara..ama benim yanimda olduğunu soyleme..malum kızlar erkeklerin birbirleriyle takilmalarina da kızıyorlar..caktirma da laf yeme yine..

-ararim sonra..neyse maci sormuştun..konuyu kapatalim sinirlerim geriliyor..yarismadan sonra ebruyla konusmam gerekecek..yürümeyecek bu is..

Allahim olecegim..isler sarpa sariyor..ya surda ne kadar az zaman kaldi staj olayinin bitmesine ama ifsa olmam an meselesi..bu kadar az kalmışken..of delirecegim..

-yaa ömer sana ne kadar benziyor..senden iyi de oynuyor..darilma da..kimse anlamadi..hayir yani yer degistirseniz kimsenin ruhu duymaz..cogu sayiyi beraber attik..cok iyi takim olduk..bir ara ucumuz oynayalım..hatta mac oldugunda senin yerine onu mu alsak..

-yaa arabani.batirdim diye mi yapiyorsun..pek ezikledin beni bugun..yeterince intikamini aldigini dusunuyorum yeter bu kadar..

Konuyu değiştirme konusunda uzmanlastim gercekten..mal mal siritmam da yaninda cabası zaten..olayi dondurecegim diye basim dondu yeminle..

Ruzgar guldu..elini saclarima uzatip saçlarımı dagitti..bir anda yanaklarim kızardı..tüylerim diken diken oldu..ruzgar da yaptiginin farkina vardi..o da bir gariplesti..allah allah aslinda oncedn cokca dokunmuslugu vardi ama su an ikimizin yanaklari da kipkirmiziydi..

O sırada hemsire iceri girdi..

-esma hanim..igne vaktiniz..

-esma? Diye duraksadi ruzgar..

-sanirim yanlis odaya geldiniz hemsire hanim..burada esma diye biri yok dedim ne yapacagimi bilmeden..sanirim korktugum gun bugundu..

-yoo gayet eminim dedi hemsire 604 numarali oda..zaten kafasi yarilan tek hasta da sizsiniz ve bu beyefendi de burada. Yanlis olduğunu hic sanmiyorum..

-berk saka falan mi yapiyorsun..komik degil cidden.

-bakin hemsire hanim iyi bakin bu oda bana ait..ismim berk..tekrar kontrol edin..su anda gördüğünüz uzere kiza benzer bir halim var mi..

-bakin hanimefendi...tahlilleriniz bizzat ben yaptim..bayan oldugunuza adim gibi eminim..o yüzden iğneden kacmayin ve musaade edin..

-tamm..su anda arkadasima yanlış bir tedavi uygulamak uzeresiniz..arkadasim bir erkek akademisinde benimle okuyor..yani imkansiz..

-beyefendi sorun çıkarmayın..tahlilleri 3 defa yaptim..yanlis olmasina imkan yok..

Olay biraz daha buyurse bu isin ustesinden gelemeyecegimi farkettim..yani hemsireyi zor dura dusurmek de istemiyordum..artik zmani gelmis miydi..ruzgarin delirmek uzere olan gozlerine baktim..ve olaya dur demek adina seslendim..

-ruzgar dur..sanirim seninle konusmam gereken bir sey var..

-anlamadım..dedi ruzgar saskin bakislar icerisinde..

-ben sana bir sey anlatmaliyim.cok onceden anlatmam gerekirdi ama bunun gizli kalmasi gerekiyordu..cok ozur dilerim..

-anlamıyorum dedi ruzgar..berk neler diyorsun..simdi zmani mi..bir yanlis anlasilma var ortada sen ne diyorsun..

-hayir bence tam zamanı..başka zman soyleyemem..eninde sonunda öğrenecektin zaten..

Ruzgar hemsireden yüzünü çevirip supheli gozlerle bana bakti..ne itiraf edeceğimi gercekten merak etmise benziyordu..Nefesimi tuttum ve cesaretimi topladim..kalbim gum gum atıyordu..sesim de hafiften titriyordu..söylemek neden bu kadar zordu..

Rüzgara döndüm ve gozlerinin icine baktim..

-Ruzgar ben..ben...ben..... Aslinda....

Ruzgar hadi der gibi gozlerimin icine bakıyordu..ve simdi kelimelerin agzimdan dökülme vaktiydi..






Erkek Lisesinde Bir KızHikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin