27. Olağanüstü Haller

57.6K 3.3K 798
                                    

Herkese Merhaba ☺️ Çok bekletmeden geldim sizlere 💃
Birazcık konuşcam çok az 🙊 Öncelikle yorumlarınız için, mesajlarınız için, oylarınız için hepinize kocaman teşekkürler🙏🏻❣
Diğer söyleyeceğim de ; sizi bir hikayeye davet etmek istiyorum nslhn5828 arkadaşımın "Sevda Vurgunu" hikayesine. Gelin ayoool bu hikayeye çok güzel hele yorumlarda yaptığımız sohbetler ohoooo şahane 😂 hele karakterler bombe💃
Umarım bulutsal on Kirli Miras hikayesine de bakmayan kalmamıştır. Kaldıysa da davet ediyorum. Valla
davet ettim ben sizi, davete icabet etmemek ayıp ayool , o yüzden bekliyoruz😎😎
Multideki şarkımızı dinliyoruz 🙈

Hepinize İyi Okumalar 💕


Yılmaz evinin kapısının önüne oturmuş Ahsen'in evden çıkmasını bekliyordu. 2 gündür Ahsen kendisiyle konuşmuyordu, soru sorsa cevap vermiyor yanındayken telefonuyla ilgileniyordu. Zalımın kızı öptürmüyordu bile. Herkesin içinde Ahsen'e çirkef demesi özellikle Buse de ordayken bunu söylemesi hiç iyi olmamıştı. Ama Ahsende kendisine bağırmıştı. Üstelik lan da demişti. O da sinirle Ahsen'in kolundan tutmuştu.
Bir an önce sinirlerime hakim olmalıyım dedi Yılmaz.

Ahsenlerin evinin kapısı açıldı. İlk önce Veli babası çıktı ardından derse geç kalan Alihan. Ahsen muhtemelen ayakkabılarını giyiniyordu.
Ahsenlerin kapısına bakarken bileklerinde zımbalı botlar ardından bembeyaz bacaklar göründü. Sonra dümdüz kumral saçları botlarına kadar uzanan gri hırkası ve omzuna taktığı minik sırt çantası.

Yılmaz derin bir nefes aldı. Ahsen'in yanına doğru ilerlediğinde giydiklerini tam net gördü. Kalçalarını sımsıkı saran önden düğmeli kot etek, üstüne beyaz tişört ve upuzun hırkası. Yanlış görmemişti etek gitmişti Ahsen , hemde diz kapağının bir karış üstünde. İnadına giyiniyordu böyle. 2 gündür triplerden trip beğenip yemişti ve bu etek son noktaydı.

Ahsen'in önünde durup kaşlarıyla eteği işaret edip hayırdır dercesine göz kırptı. Ahsende sen hayırdır dercesine göz kırptı. Yılmaz burnunu sertçe çekip Ahsen'e yaklaştı. Yüzüne dikkatlice baktı. Bugün farklı bi güzeldi sanki Ahsen. Yani hep güzeldi zaten de bugün ayrıydı. Gözlerine çektiği incecik kalem daha belirginleştirmişti yeşil hareleri. Dudaklarına da kırmızı ruj sürmüştü. Kırmızı? Dolgun dudaklar olmuştu botoks.

"Ahsen güzelim , bebeğim tamam hatalıyım biliyorum iki gündür attığın triplerle gayet iyi anladım. Ama nolursun çıkar şu eteği hadi" Ahsen'in yanağını okşayarak konuştu Yılmaz. Güzellikle söyleyecekti, sinirlenmek yoktu.

Ahsen özenle düzleştirdiği saçlarını havalı bir şekilde geri atarak Yılmaz'a baktı. Yalana gerek yok çok özlemişti sevdiğini, güzelce bi özür dilese , papatyalar felan alsa affederim diye düşündü. Hayır , çirkef dedi bana af yok Ahsen af yok.

"Çıkarmıyorum"
"Pardon?" Şaşırarak konuştu Yılmaz. Ahsen rahat bi tavırla çıkarmıyorum demişti.
"Pardonlar çıkalı , aman neyse geç kalıyorum Yılmaz" adımını atacaktı ki Yılmaz kolundan tuttu. İyi alışmıştı Yılmaz Bey bu kol tutmalara diye söylendi içinden.

"Çıkarmadan göndermem işe , gidemezsin"
"Çirkeflere bu sözler sökmüyor biliyon mu canım. Yani sen şimdi benim önümden çekil. Mazallah benim çirkefliğim felan tutar rezil olursun" diyerek konuştu Ahsen.

"Helal be , gelin hanım kim tutar seni. Çıkarma sakın eteği kız" abisiyle Ahsen'i odasının penceresinden sessizce izleyen Yeliz sonunda dayanamadı.

KİRAZ MAHALLESİ (TAMAMLANDI)                                                Hikayelerin yaşadığı yer. Şimdi keşfedin